Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtěla jsem se jenom zeptat co máme s manželem udělat. V srpnu jsme měli svatbu a maneželův bratr ( zaroven i svedek) nam pred svatbou volal a omlouval se, že nemají penize a tak nám svatbní dar dají až po svatbě. Týden po svatbě jeli ale na neplanovanou dovolenou do italie a uz je to mesi a pul co mame po svatbe a neozval se nam…mame to nějak řešit? nebo to nechat byt? děkuji moc
@marty368 No, neblázni. To by mě vůbec nenapadlo to vytahovat. Musela bych se stydět. Zapomeň na to ![]()
Jako že by jste ho nutili aby vám něco dal?
já bych to nechala být
Rozhodně bych to tak nechala - dovedeš si představit tu situaci? Hele brácho, už jste na tom s penězma líp? Tak nám dej dar, už máme po svatbě…
@marty368 taky nevim, co by jsi chtela delat? Rict si o dar?
Já bych si asi vse pamatovala a jednou si poradne rejpla, tak aby to pochpil.
@Loudalka píše:
Já bych si asi vse pamatovala a jednou si poradne rejpla, tak aby to pochpil.
Takovým lidem je to jedno.
@marty368 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se jenom zeptat co máme s manželem udělat. V srpnu jsme měli svatbu a maneželův bratr ( zaroven i svedek) nam pred svatbou volal a omlouval se, že nemají penize a tak nám svatbní dar dají až po svatbě. Týden po svatbě jeli ale na neplanovanou dovolenou do italie a uz je to mesi a pul co mame po svatbe a neozval se nam…mame to nějak řešit? nebo to nechat byt? děkuji moc
Nějak řešit? Jakože si říct o svatební dar???
Bože, co jste za lidi? Pokud brácha není zrovna pracháč a podařilo se mu nastřádat na dovolenou, největší radost bych měla, že mohl jet na dovču a že si to užil. Tečka. Nic víc. Ani ve snu by mi nanapadlo, že mi za to měl raději koupit dar ke svatbě!!! To není ničí povinnost, víš??? ![]()
Já bych něřekla nic. Připadala bych si jako že škemrám
Na druhou stranu není povinost dávat.
Někde si na švagra počkej a o dárek si řekni. V případě neúspěchu opakovat 4× týdně ![]()
@marty368 neřeš to, přece za ním nepůjdeš a nebudeš ho upomínat?
@marty368 píše:
A co by jsi jako chtěla řešit? To je nějaká povinnost dávat někomu dar? Mě by tedy hanba fackovala někomu nedat dar, ale ještě více trapné než tohle je, po někom ten dar vyžadovat…