Svatební dar bratr

35
17.9.14 16:41

svatebni dar bratr

Ahoj holky, chtěla jsem se jenom zeptat co máme s manželem udělat. V srpnu jsme měli svatbu a maneželův bratr ( zaroven i svedek) nam pred svatbou volal a omlouval se, že nemají penize a tak nám svatbní dar dají až po svatbě. Týden po svatbě jeli ale na neplanovanou dovolenou do italie a uz je to mesi a pul co mame po svatbe a neozval se nam…mame to nějak řešit? nebo to nechat byt? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
17.9.14 16:44

@marty368 No, neblázni. To by mě vůbec nenapadlo to vytahovat. Musela bych se stydět. Zapomeň na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
17.9.14 16:45

Jako že by jste ho nutili aby vám něco dal? 8o já bych to nechala být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
17.9.14 16:45

Rozhodně bych to tak nechala - dovedeš si představit tu situaci? Hele brácho, už jste na tom s penězma líp? Tak nám dej dar, už máme po svatbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.9.14 16:46

@marty368

Nechte to být a pamatujte si to.

• Citovat
  • Upravit
14062
17.9.14 16:49

@marty368 taky nevim, co by jsi chtela delat? Rict si o dar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
17.9.14 16:53

Já bych si asi vse pamatovala a jednou si poradne rejpla, tak aby to pochpil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
17.9.14 16:53

Něco bych si o nich pomyslela a nechala to být. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
17.9.14 16:54
@Loudalka píše:
Já bych si asi vse pamatovala a jednou si poradne rejpla, tak aby to pochpil.

Takovým lidem je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.9.14 16:55
@marty368 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se jenom zeptat co máme s manželem udělat. V srpnu jsme měli svatbu a maneželův bratr ( zaroven i svedek) nam pred svatbou volal a omlouval se, že nemají penize a tak nám svatbní dar dají až po svatbě. Týden po svatbě jeli ale na neplanovanou dovolenou do italie a uz je to mesi a pul co mame po svatbe a neozval se nam…mame to nějak řešit? nebo to nechat byt? děkuji moc

Nějak řešit? Jakože si říct o svatební dar??? 8o 8o 8o Bože, co jste za lidi? Pokud brácha není zrovna pracháč a podařilo se mu nastřádat na dovolenou, největší radost bych měla, že mohl jet na dovču a že si to užil. Tečka. Nic víc. Ani ve snu by mi nanapadlo, že mi za to měl raději koupit dar ke svatbě!!! To není ničí povinnost, víš??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
17.9.14 16:58

Já bych něřekla nic. Připadala bych si jako že škemrám :think: Na druhou stranu není povinost dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
17.9.14 17:00

Někde si na švagra počkej a o dárek si řekni. V případě neúspěchu opakovat 4× týdně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
17.9.14 17:06

@marty368 neřeš to, přece za ním nepůjdeš a nebudeš ho upomínat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.9.14 17:08
@marty368 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se jenom zeptat co máme s manželem udělat. V srpnu jsme měli svatbu a maneželův bratr ( zaroven i svedek) nam pred svatbou volal a omlouval se, že nemají penize a tak nám svatbní dar dají až po svatbě. Týden po svatbě jeli ale na neplanovanou dovolenou do italie a uz je to mesi a pul co mame po svatbe a neozval se nam…mame to nějak řešit? nebo to nechat byt? děkuji moc

A co by jsi jako chtěla řešit? To je nějaká povinnost dávat někomu dar? Mě by tedy hanba fackovala někomu nedat dar, ale ještě více trapné než tohle je, po někom ten dar vyžadovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
17.9.14 17:08

8o to je vtip doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie