Svatební kytka

574
5.4.07 12:59

svatební kytka

Ahoj holky,

chci se vás zeptat co jste udělali se svojí svatební kytkou?

Já jsem jí usušila a teď už 3,5 roku jí mám vystavenou ve váze, jenomže jak doma topíme v krbu, tak je šíleně zaprášená a nevypadá to už pěkně.

Mám si jí schovávat a nebo jí vyhodit?

Nepřinese mi to smůlu? Myslím když jí vyhodím.

Poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
5.4.07 13:01

Verunko ja ji taky susila

a pak pri stehovani se nekde stratila...........takze ji nemam uz 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
5.4.07 13:04

Srandamačka ke svatbě

Ahoj holky, už mi dochází inspirace a hledám něco hoodně originálního a hlavně super srandovního. V červnu se nám žení kamarád. On poprvé, ona bude již vdaná podruhé. Ona má z prvního manželství syna, ale spolu mají již malou dcerku. No a teď co. Všechno je takový ohraný. A ona už nechce nic moc velkého, když je to podruhé, ale zase se bere ohled na něj. Žení se přeci jen poprvé a všichni doufáme, že naposledy :wink: . Máte někdo dobrý tip, co jim udělat za srandu?? Já jsem fakticky nějak bez inspirace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
5.4.07 13:05

Šmankote, co jsem tu udělala 8O . To jsem nechtěla, to mělo být samostatné téma :oops: . CHJO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
5.4.07 13:15

Já jsem kytku po zvadnutí normálně vyhodila, tak jako všechny ostatní. Samo, že mi to bylo líto, když byla tak krásná, ale prostě vše jednou končí, žejo. AS navíc nemám vůbec ráda žádné sušené květiny, podle feng šui by v bytě vůbec neměly být, berou energii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
5.4.07 13:42

ahoj,
já po nějaké době kytku taky vyhodila, jen jsem si nechala na památku jednu růžičku s kouskem zelenýho a dala jsem to do malé ozdobné plechovky, kterou vůbec nevím, kde mám :lol:

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.4.07 14:45

Ahoj, přesunula jsem diskusi do Dárky a překvapení, oslavy a svatby…

Já už svatební kytici nemám, mám ji jen vyfocenou. Ale mám schovanou růžičku, kterou měl manžel v klopě saka…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
5.4.07 15:56

Ahojky,
tak já mám usušenou ve váze už čtvrtym rokem a pořád vypadá docela pěkně… Vždycky z ní vyfoukám prach na balkoně… Až mě jednou naštve úplně, tak poletí:-) O žádné pověře nevím:-) Už párkrát jsem jí vyhodit chtěla, ale nedalo mi to:-) Růžička z klopy manžela vypadá ještě líp, tak tu uschovám dál:-)
Papa
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
5.4.07 18:11

Prvoplánově jsem chtěla taky mít usušenou svatební kytku. Jenže jsme zapomněli po příjezdu na hostinu dát do vázy vodu a druhý den, když jsem si pro ní šla :roll:
Byla seschlá ale ne tak jak jsem si představovala, takže se bohužel vyhodila :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
5.4.07 18:33

Tak já se vdávala před necelým měsícem a toužila jsem po tulipánech, tudíž žádné sušení a schovávání na památku nehrozilo…mně zas bylo od mé svědkyně řečeno, že svatební kytici si ani domů nosit nemám, že se má někomu darovat, nebo symbolicky „hodit“ 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
5.4.07 20:35

Ahoj,
svatební kytku jsme dali mojí mámě na hrob, ale máme schovanou usušenou kytičku, co měl manžel v klopě :wink:
Ale taky už je lehce zaprášená… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
5.4.07 20:39

Ahoj, já ji taky chtěla usušit, ale při sušení mi během pár dnů začala plesnivět, takže taky letěla do koše..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.4.07 21:36

Já ji rovnou vyhodila, ale tchýně a máma mi radili, ať si jí nechám. Nenechala :lol: ,a dobře jsem udělala, akorát by se na ni prášilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.4.07 10:01

Ahojky.Já bych spíš potřebovala poradit kde v Praze objednat kytku on-line?A nemáte někdo s nějakým obchůdkem zkušenosti?A katalog..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.18 21:54

Ahoj, plánuji v červnu svatbu. S přítelem jsme se shodli, že chceme dekoraci v jutovém stylu v kombinaci s mintovou barvou. Nevím si teď rady se svatební kyticí.

https://www.beremese.cz/…bni-vyvazky/

Měl jste někdo v těchto barvách svatbu? Můžete mi poradit?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný