Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, chtěla bych Vás poprosit o radu - nebyl někdo z Vás v termálních lázních Patince!? - jak jste byli spokojení? Chceme se ubytovat v chatkách Family resort - nemáte někdo zkušenost!? Děkuji moc za každičkou odpověď ![]()
@EvikM my jsme byli ubytováni v hotelu za mě velká spokojenost co se týče konfortu je to tam trošku dražší vím že do toho vnitřního bazénu kde je nejteplejší voda nemohou malé děti akorát okolí níc moc vysoká neposečená tráva kromě koupání a ještě tam půjčovali nějaké šlapací kola žádná jiná zábava ![]()
A byli jste v hotelu primo v arealu nebo v tom novem Wellness hotelu!? Chceme si dokoupit polopenzi - jestli jste byli v arealu (hotel Korsika nebo ten druhy - ted honem nevim nazev), jake bylo jidlo?
Podle popisku se mi Patince libi - je to mensi areal, nechci masovou dovolenou, aby tam byla hlava na hlave. ![]()
My se neubytovali přímo v areálu, ale ve vedlejší vesnici v soukromé chatce ( nabídek je tam opravdu hodně ). Chtěli jsme mít klid. Na koupališti jsme byli 2× a stačilo to. Voda příjemně teplá, ale každý den by nás to tam nebavilo, takže jsme podnikali spíš výlety.
Pojedeme s detmi, tak se mi libi, ze jsou v arealu (dle vseho) klouzacky, prolezacky,… Tak se holky zabavi trochu i mimo vodu. A mohla bych poprosit o par tipu na vylet s detmi - 3 roky? Cca do 50 km.
@EvikM To jo, v tom areálu je to pro malé děti dobré, u bazénů se dá najít i stín pod stromy a pokud tam zrovna nebyly děti z tábora, tak tam bylo celkem málo lidí. Holkám v té době už bylo 10 let, takže s výlety pro menší tolik neporadím. My se byli podívat na Gabčíkovo - je to vážně monumentální. A pak máme rádi návštěvu jeskyní a hradů - ale to je vše už dál než do 50 km. Hezká je projížďka lodí po Dunaji.
Byla jsem přímo v hotelu.ale my jezdíme na podzim, takže venkovní areál nefunguje už
Jinak Velká spokojenost.
@EvikM byli jsme přímo v tom hotelu Patince jídlo luxusní ráno ovoce mysli vajíčka na co si kdo vzpomene večeře také podávají i madrskou kuchyni panatuji si na nějaké lívanečky s jablkovým pyré nikde jinde jsem nezažila tak vysokou gastronomii fakt jsme se najedli k prasknutí
Jenze kdyz budeme v chatkach, tak to je k hotelu Bonaparte a Korsika - tam se bude stravovat a ne v tom Wellness hotelu Patince :-/ Vim, ve Wellness Patince je to luxusni cele, tak verim, ze i jidlo. Ale takhle prave nevim…
A kdyz jste byli tam, jak daleko to je k venkovnimu koupalisti!? A to bylo v cene?
Tak jsem to riskla a objednala chatku ve Family resort. Polopenze je v hotelu Olive, asi 300m od chatek. Snad vyjde počasí a nebudu litovat. Ještě pohledám nějaký tip na výlet a můžeme vyrazit
Díky za rady a informace ![]()
@EvikM píše:
Tak jsem to riskla a objednala chatku ve Family resort. Polopenze je v hotelu Olive, asi 300m od chatek. Snad vyjde počasí a nebudu litovat. Ještě pohledám nějaký tip na výlet a můžeme vyrazitDíky za rady a informace
Můžu poprosit o informaci, jaké to v chatkách bylo? Máme tam jet na začátku července se 3 klukama (7, 9 a 12 let) Díky moc
@Zzuzza Nám osobně se v Patincích moc líbilo. Chatky pěkné, čisté, 2 ložnice, chodbička a v ní jídelnička s kuchyňkou - dostatečně vybavené, menší koupelnička, ale vše funkční a pěkné. Areál chatové osady byl super - hlavně pro nás - hřiště, pískoviště, prolézačky. Naše holky (1 a 3 roky) se tam parádně vyblbly. Moc nám nevyšlo počasí, koupali jsme se jen 2 dny (termální voda moc termální není - byla hodně studená). Ale jestli Vám výjde počasí, tak si to určitě maximálně užijete a Patince jsou opravdu správná volba!!! Já teď hledám něco obdobného a pořád nic takového pěkného nemůžu najít
Tak si dovolenou užijte, veřím, že se Vám tam také bude líbit jako nám ![]()
Moji kluci nevydrží sedět a čekat. Potřebují mít možnost najíst se a vyběhnout ven. Jeden je fotbalista, jeden tenista a vyhrají si i na dětském hřišti. Proto jsem hledala něco takového.
Děkuji moc za informaci. ![]()
@Zzuzza Tak to se Vám tam bude určitě líbit. Je tam hřiště na beach, někdo přes síť hrál benkbinkton, ale hlavně, skoro všechni ubytovaní byli Češi - rodiny s dětmi, takže si tam kluci najdou i kamarády a bude jich v areálu lítat víc. A i bazény - typově super - každý si najde ten svůj. Za mě jsou Patince (a ke všemu ty chatičky!) opravdu super a moc moc moc je doporučuji!!! Až se vrátíte z dovolené, tak pak napište, jak se Vám tam líbilo ![]()
@EvikM dovolená v chatkách byla úžasná, sešlo se tu kolem 20 dětí, takže do noci hrály fotbal, na schovávanou, různé hry i na pískovišti. Ráno vyběhly ven a do chatky se chodily jen najíst a vyspat. Počasí nám vyšlo, takže jsme trávili dost času i na koupališti. Chatky byly moc pěkné, čisté a dostatečně vybavené. Mohu jen doporučit
![]()