Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamule42 vidíš a já taky tuším. Jen hledám naději a máte všichni pravdu, tady ji nenajdu a lepší na to nemyslet což je pomalu nereálné. Nikdo nechodil v mých botech, nezná můj život a proč teď tak vysiluji. Děti mám z předchozího manželství a mám je ve střídavé péči, další dítě jsem brala jako zázrak který trochu tu ránu zmírní
@Michaela3335 píše: Více
My te chápeme. Ale opravdu neudelas nic, než cekat a dát tomu cas. Co chces dělat vice? ![]()
@Dahlia0409 jen jsem chtěla kontrolovat zda test sílí a HCG roste. Nic víc. Zřejmě neroste a testy opravdu došli 🙂
@Michaela3335 HCG máš nejlepší řešit z krve. Několik odběrů jako samoplatce
@Dahlia0409 nicméně děkuji za neútočené komentáře. Vážím si toho ❤️
@Dahlia0409 myslím že to šlo vypozorovat i z domácích testů. Ty nesili trochu slábnou a z krve bude to samé. Nevadí, je to příroda ![]()
Pomíjím to, co už bylo komentováno, ale vždycky tady píšu - nikdy jsem neměla tu čárku stejnou, jak testovací. Ono to ani nejde, detekuje něco jiného a je z „jiného materiálu“… možná jsou testy, kde je stejná, nebo skoro stejná. Já ji vždy měla slabší. Vždy jsem si dělala jen jeden test a vždy to dopadlo dobře. Síla čárky se nerovná prosperita těhotenství. Víš, že i po potratu mívají ženy pozitivní testy?
@Aries6 děkuji za komentář. Ano vím. Bohužel srovnávám s prosperujicimi tehotenstvimi kde testy sílili a rychle. Takhle hodně testuji po prvé, dřív nebylo třeba dva dny zpoždění a už byl test zbarvený jako kontrolní. Ovšem může hrát roli i věk. Jinak nečekám že test mi řekne těhotenství dopadne dobře ale že aspoň probíhá a nestagnuje. Sedí že jsem v 5+4tt, osm dní zpoždění a test spíše už dva tři dny slabší. Já vím že ostatním to přijde šílené ale já vím co za tím testováním hledám. Nicméně, testy došli investovat do nich už nechci. Víc čárka už nebude to by už byla. Snad jsem aspoň trochu osvětlila svůj počin 🙂. Vážím si každého komentáře který hned nesoudí
![]()
A ja ti rozumim. Prvni tehotenstvi jsem mela odtok plodovky v 17tt. Pote jedno zamlkle tehotenstvi a 3biochemicka. Takze chapu to, ze si delas vic testu ❤️. Delala jsem to stejne. A rady, jdi s tim za odbornikem. Resila jsem to s psycholozkou rok a stejne jsem si nemohla pomoci. Ono po tolika ztratach to s psychikou zamava ( a ze jsem jich oproti jinym jeste nemela tolik). Nakonec se povedlo jedno tehotenstvi do zdarneho konce.
Jedine, co ti ukaze vic, je jit v pondeli na krev a ve stredu znovu. Bohuzel, z me vlastni zkusenosti to vypada fakt na biochemko. Drzim palce.
@Shen děkuji moc za pochopení ❤️. Také myslím že to tak u mě dopadne. ![]()
Ahoj, jen sem chci napsat jak to dopadlo. Opět špatně, tentokrát samovolný potrat.