Tip na prodloužený víkend s tříletou

348
20.7.17 19:39

Tip na prodloužený víkend s tříletou

Ahoj máte někdo super tip na menší dovolenou. Chceme jet od čtvrtka do neděle někde v ČR, nejlépe Moravskoslezsko. A hlavně chci ať tam je v okolí vyblbnuti pro tříletou. Něco kde se dá koupat, vyletovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33280
20.7.17 19:53

@divomys Liberecko, Český Ráj, Jeseníky, Třeboň, Podyjí, Karlovarsko…

Chce si to dát jen trochu práce a prolézt internet nebo třeba zkouknout Toulavou kameru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
20.7.17 19:56

http://hotel-dolnimorava.cz/ pro nás s dětmi top :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
20.7.17 20:02

@divomys my teď byli s dvouapůlletým na prodlouženém víkendu v Bystřici pod Hostýnem. Jeden den výlet busem na Hostým, zoo Lešná, Kroměříž… Přímo v Hostýně je koupaliště a velký skákací hrad hned vedle hospůdky se zahrádkou :palec:. Kdyby jsi měla zájem, pošlu odkaz na super ubytování přes slevomat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.7.17 20:15

@divomys vista na dolni morave. Lepsi „rodinny“ hotel v cr neznam. Pecka po vsech strankach. V okoli je neskutecne mnozstvi vyletu ale za tech par dni moc nestihnete, ale co urcite nevynechat je lesni bar v lipove, trochu vyslap, ale neskutecna nadhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
20.7.17 20:18

http://www.e-chalupy.cz/…jem-6137.php byli jsme minulý rok a bylo to tam pefektní. Všude kolem plno výletů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.7.17 20:34

@divomys doporučuju Dolní Moravu nebo Velké Losiny (termální park)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.17 20:43

Nad tou Dolní Moravou jsem uvažovala. Tak asi zvolíme to. Co jsem tam tak našla tak je tam hlavní atrakce stezka v oblacích, pak jsem tam našla nějaké atrakce pro děti, ale teď nevím co to bylo. Co ještě doporucite tam za výlety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.7.17 21:26

@divomys primo v hotelu je toho plno, pekna herna i detsky bazen. Pak samo venku vsechny zaziztkove parky - lesni, mamutikuv a piskovy…pak jsem psala urcite ten lesni bar!! V te lipove ji i nadherna zoo/faunapark. Stezka je taky u hotelu, pak dole je bobovka, losiny, moc pekna je rozhledna suchy vrch, delostrelecke tvrze napr HUrka…je tam toho hafo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
20.7.17 21:50

@divomys moje si sveho casu prala jako dar k tretim narozeninam prodlouzeny vikend v manchesteru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
20.7.17 21:54
@LKL píše:
@divomys moje si sveho casu prala jako dar k tretim narozeninam prodlouzeny vikend v manchesteru :mrgreen:

Můj zcela vážně chtěl jet ve třech a půl letech na výlet do muzea s kostrama dinosaurů. Nejbližší je v Berlíně. Po shlédnutí fotek a videí z internetu usoudil, že by se tam asi ještě bál, tak to prý zatím ještě odložíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
20.7.17 21:57

@Svistice taky super :-) my teda tenkrat jeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
20.7.17 22:01
@LKL píše:
@Svistice taky super :-) my teda tenkrat jeli :mrgreen:

Já myslím, že nás to taky nemine. Zas chci, aby z toho něco měl a ne, že zaplatím vstupné na kostry a jen co vlezeme do sálu, tak zase půjdeme pryč. Ale jestli bude po mě, tak si ještě pár let počkám. Já se ještě v sedmi letech bála hlavy mamuta a kostry velryby v Národním muzeu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
20.7.17 22:03

@Svistice haha :-) ja cestovatelsky sny plnim rada - mnohem radsi nez kupovat styho plysaka a padesaty lego, takze ja bych to asi klidne riskla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33280
20.7.17 22:05
@LKL píše:
@Svistice haha :-) ja cestovatelsky sny plnim rada - mnohem radsi nez kupovat styho plysaka a padesaty lego, takze ja bych to asi klidne riskla :nevim:

Ale maminka ty dinosaury chce taky vidět. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario