Unor/brezen

• Otevřená skupina

Čekáš mimi v březnu a jsi z Brna? Tohle je skupina přímo pro Tebe.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1509
26.8.11 17:10

Ahoj holky,

koukám moc lidí sem nechodí. To je škoda. Jsem na miminu nová. Mám dva kluky (2/10 a 3/11). Hledám nějakou kámošku na pokec, takhle virtuálně i reálně :-) Jsem z Modřic, takže skoro Brno a je 25 let. Kdyby měl někdo zájem tak písněte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
27.8.11 16:17
Anicol píše:
Ahoj holky,koukám moc lidí sem nechodí. To je škoda. Jsem na miminu nová. Mám dva kluky (2/10 a 3/11). Hledám nějakou kámošku na pokec, takhle virtuálně i reálně :-) Jsem z Modřic, takže skoro Brno a je 25 let. Kdyby měl někdo zájem tak písněte :-)

Ahojenky, já jsem z černovic - Brno a je mi také 25 let. Honzula se narodil v březnu 2011, takže kdyby jsi měla zájem, klidně se můžem někde potkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
27.8.11 16:18
Plecita píše:
http://www.sunar24.cz/…ail/140.html

náš hlas se právě přičetl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.9.11 19:45

ahoj holky ja jsem z bystrce a je me taky 25 :)tak kdyz budete mit zajem muzem nekam zajit na kaficko s nasima klouckama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.9.11 20:20

Ahojenky holky,

jak se máte!? My jsme se dneska poprvé otočili na bříško…mám z toho velikánskou radost :dance:

Zdá se mi to nebo tady diskuse celkem vázne!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.9.11 18:58

ahojda
jojo trosku to vazne ale snad se to zas rozjede.jinak gratuluji k takovemu pokroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.9.11 09:20
predatorka píše:
ahojda
jojo trosku to vazne ale snad se to zas rozjede.jinak gratuluji k takovemu pokroku

Moc děkujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.11 15:58

Ahoj, jsem tady nová a ráda bych si občas s někým pokecala. Jsem z Bystrce. Mám holčičku - 02/2011.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.9.11 17:45

ahoj ja jsem z kamech :D mam kluka pul roku a na pokec sme povolni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.11 20:00

To je super, že je tady někdo poblíž :lol: Jsme tady v Bystrci nově přistěhované a nemáme tady zatím nikoho známého :-( tak se můžeme někdy potkat. My jsme měli včera 7 měsíců a nové kamarády vítáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.9.11 19:23

no tak to je parada to muzem zajit na kaficko :D kde presne bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 10:58

Na kafe můžeme určitě zajít. Bydlíme u ZOO takže na přehradu to máme celkem kousek :). Jinak nevím, kam se tady dá ještě jinam zajít. Jestli se tady vyznáš lépe, klidně navrhni místo a můžeme se potkat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.9.11 13:05

no ja to tu taky moc neznam ale urcite se nejaky pekny misto krom prehrady najde,ale zatim bych to videla jen na tu prehradu at se neztratime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.10.11 00:23

sebeobrana pro zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
27.10.11 22:16

Ahoj holky, já jsem taky z Bystrce. A narodila se mi holčička 30.3.2011. Na vychýku nebo kafčo bych se přidala, teda pokud byste mně ještě přibrali. Bydlím na Štouračce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny