Unor/brezen

• Otevřená skupina

Čekáš mimi v březnu a jsi z Brna? Tohle je skupina přímo pro Tebe.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
10.11.11 19:24

Zatím mohu oba dva dny. A 13:30 se hodí. Budu stejně Míše přesouvat jídelníček, protože mi začla jinak spát. Takže asi přesunu jídlo z 1 na 12. Takže budem stíhat. :-) Přehrada by šla. Tak kdyžtak napište přesné místo a kdo půjde. Já se hlásím, že bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.11.11 09:44

no super devcata tak to dame hned z kraje v to pondeli 14.11. o pul druhe a sraz na pristavisti na moste ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.11.11 13:03

Jsem pro. V pondělí o půl druhé na mostě na Přístavišti. Budu tam. Poznáte mě jednoduše. Kočárek Inglesina, akorát nevím jestli půjdu s Magnumem nebo Vittorii. Záleží kam půjdem? Pokud do terénu a na dýl, tak si vezmu Magnum, aby malá viděla, a pokud jen na chvilku a po asfaltkách, tak mohu vzít Inglesinu Vittorii. Ta je zas pohodlnější pro malou.

Tak co podniknem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 17:02

Tak super, počítáme s tím a budeme tam :)
Prima víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.11.11 22:01

Takže budem tři? Super. A kam vyrazíme, na přehradu? V jakých pojedete kočárcích? Jak se poznáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.11.11 22:02

Kdyžtak kontakt na mě 608780186

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.11.11 19:02

no super holky uz se moc tesim me poznate jednoduse mam cerny kocar s bilyma koleckama a ja jsem na kratko cernovlasa…jinak myslim ze pujdem kolem prehrady po asfalce takze klido muze byt pohodlny kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.11 20:09

Ahoj,tak super, že jsme se domluvily. Nás poznáte asi taky jednoduše. Máme červený kočár. Myslím, že se poznáme…snad moc mamin nebude mít v danou dobu sraz na mostě na přístavišti :lol: Cesta kolem přehrady po asfaltce nám taky vyhovuje. Tak pa v pondělí. Budeme se na vás těšit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
12.11.11 20:49

Budu se na Vás těšit. Snad tam moc mamin nebude. Jinak já mám krátké hnědé vlasy a nosím brýle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 10:56

Ahoj, posílám informace ohledne STROMU v ZOO )))
Přijďte si užít předvánoční neděli do brněnské zoo! Zazpívá Ilona Csáková, Karel Gott Revival nebo Dětský sbor Brno! Celé dopoledne "ježíškova dílna ve spolupráci s Centrem volného času Lužánky! Vánoční vesnička v Beringii Vás naladí do sváteční pohody, ze které nebude úniku:-) Komentovaná krmení, procházky s velbloudem, Koňská záchranka! A navíc? Dopoledne vstup za 50 Kč a od 13:00 zadarmo! Hlavní program začíná ve 14.00 a provede Vás jím moderátorka ČT Monika Brindzáková! Přineste vlastnoručně vyrobenou ozdobu, pověste ji na strom a získejte malý dárek! Ohřejte se vánočním punčem, pochutnejte si na domácích perníčcích a přiveďte své blízké. 4.prosince prožijte sváteční neděli v Zoo Brno! Zapomeňte na shon, v 16:00 rozsvítíme vánoční strom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
15.11.11 11:10

Ahoj, tak já bych šla. Půjdete taky? Akorát budu muset promyslet tu ozdobu. Něco vyrobíme.

Jinak pod jakým jménem mám Vás hledat na faceboku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 11:25

Ozdobu taky ještě musím promyslet :mrgreen: na FCBK jsem pod jménem Kateřina Pavelková :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
15.11.11 18:40

Je jich tam několik, podle čeho tě poznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 19:50

A ty jsi tam pod jakým jménem. Mám tam fotku s Eliškou v náruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
15.11.11 21:16

Já jsem tam jako Ivana Musilová. Ale těch je tam taky hafo, foto nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny