Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (549)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.7.24 10:19

Ja milenka zenatyho 3 roky, ja rozvedena, uz jsem sem psala. Nejsem v tom stastna, vcera sem mu udelala silenou scenu, zase… a rozesla se s nim ze nemam na to byt milenka… rano jsem si sypala popel na hlavu a ze bez nej nedokazu byt… zadny jidlo, vedro, a lahev vina udelala bohuzel svy… Takze ja v haj..u, on ze se nechce rozejit a nezlobi se, ze sem mela pravdu. Ale nebylo to poprve ten muj hysterak a myslim ze toho ma uz akorat tak plny zuby. :? 8o :,( choval se rano jinak, to poznam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.7.24 10:21
@tess50 píše: Více

Jinak tohe zavidim ze se vidate tak casto, al nedala bych ty reci o manzelce, muj, nevim jestli jeste stale muj nebo ne :?, milenec o ni skoro nemluvi a kdyz nekdy jo, tak ja mlcim a delam ze ho neslysim…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 10:21

Jo a je nam obema kolem 50, on deti velky, ja jeste stredni a vysoka

• Citovat
  • Upravit
105532
6.7.24 10:26

přesně to same mne napadlo, když jsem dnes videla zamčenou diskuzi.
Tak snad sem nepoleze… za mne na úrovni pubertaka, který neví co chce a všeobecně mimo realitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
6.7.24 10:32
@Anonymní píše: Více

no a jak to mate nastaveny…on se chce rozejít s tou svoji…nebo k cemu ta scena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
6.7.24 10:33

no vidis, mne by to zase zajímalo, kdyby o ni trochu mluvil a nedělal, ze neexistuje…clovek by mel vetsi povědomí o co u nich jde atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105532
6.7.24 10:35

ja taky mam tendenci vysvetlovat, ale většinou mne někdo urazí a ja to netravim tak dobre jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 10:37
@Venetia píše: Více

Ze zacatku nastaveny ze se nerozvede kvuli majetku, jenze asi pred pul rokem otocil ze odejde, ze ma toho vseho plny zuby. No a tom padem ja zacla tak nejak doufat, ja bych ho doma chtela, jenze se nic nedeje, spis mi treba rekne co bude doma delat za rok novyho v baraku… takze vidim ze neodejde. Navic strasne casti neco rusi, a neni to kvuli rodine… :nevim: to bych pochopila. Ja jsem bohuzel do nej zamilovana jak pubertacka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 10:38

Ze mluvi o detech chapu a vubec mi nevadi, ale o ni moc slyset nechci :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
492
6.7.24 10:38

:palec:
Za založení tématu. Ale chtělo by vždycky nahodit něco konkrétnějšího. Je to takové moc rozvlacne. Tak zame třeba:Ideální milenec.
Zam mě asi tak o 2-3 rocky mladsi (ale záleží na člověku)

Hezký, vtipný, chytrý, sportovni, v posteli pozorný, dobrodružná povaha. Schůzky 1× za 3 týdny, občas podniknout něco mimo postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 10:40
@Venetia píše: Více

No tak tomu co rika verit muzu a nemusim, a popravde uplne neverim, je s ni 30 let, tak asi tak nesnesitelna nebude, ze…
Ale on mel, podle nej, milenky celej zivot :nevim:. Kde je pravda nevim, ja ho znam jen co jsme se seznamili

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 10:42
@Venusezmarsu píše: Více

Tak to bych nedala, my se vidame 3× v tydnu, teda ted bohuzel cim dal tom vic jen 2× 8o :?. Ale ty jsi vdana, ne? Jj, my vcera sli na vino, byl to moc fain vecer, nez jsem to cely po.. mym hysterickym vylevem s placem… 8o

• Citovat
  • Upravit
492
6.7.24 10:48

Jj, vdaná, s pidi detma. Když si budu říkat moc často o hlídání, bude to podezřelé. Navíc chci občas někam tajit i třeba s kámoškama.

Ale od příštího roku plánuji zas začít sportovat, tak pak nebudu tolik pod kontrolou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
6.7.24 10:50

Heleď, Ty už sem píšeš asi půl roku, ne? Stav stále stejný.
Rad jsi dostala hafo, ale nepomůže nic. Prostě pochop, že to takhle je a zůstane. Jsi nešťastná a budeš, kromě chvílí, kdy je s Tebou, a to ani vždy ne. Zůstaň a vytěž, co se dá, nebo se na to vykašli. Volní fajn chlapi existují ;-)
Ale je mi tak nějak jasné, že se to potáhne do chvíle než se na Tebe vykašle. Do té doby se budeš navíc k tomu všemu třepat, že se tak jednou stane. Uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
6.7.24 10:55

Když jste spolu tři roky a žádný rozvod na obzoru není, tak bych s tím už nepočítala.

Pokud se u nich neděje denně velký cirkus, tak on si s milenkami v klidu dožije, za chvíli začne mít různé zdravotní problémy a třeba ho přestane bavit i to.

Věřím, že barák a majetek je pro něj zásadní, komu by se to chtělo v padesáti po tolika letech dělit.
A píšeš, že milenky už měl, jeho paní to nejspíš ví a bere to tak, jak to je…

Ale Ty se trápíš a to je špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová