Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Jinak tohe zavidim ze se vidate tak casto, al nedala bych ty reci o manzelce, muj, nevim jestli jeste stale muj nebo ne
, milenec o ni skoro nemluvi a kdyz nekdy jo, tak ja mlcim a delam ze ho neslysim…
Jo a je nam obema kolem 50, on deti velky, ja jeste stredni a vysoka
přesně to same mne napadlo, když jsem dnes videla zamčenou diskuzi.
Tak snad sem nepoleze… za mne na úrovni pubertaka, který neví co chce a všeobecně mimo realitu
@Anonymní píše: Více
no a jak to mate nastaveny…on se chce rozejít s tou svoji…nebo k cemu ta scena?
no vidis, mne by to zase zajímalo, kdyby o ni trochu mluvil a nedělal, ze neexistuje…clovek by mel vetsi povědomí o co u nich jde atd
ja taky mam tendenci vysvetlovat, ale většinou mne někdo urazí a ja to netravim tak dobre jako ty
@Venetia píše: Více
Ze zacatku nastaveny ze se nerozvede kvuli majetku, jenze asi pred pul rokem otocil ze odejde, ze ma toho vseho plny zuby. No a tom padem ja zacla tak nejak doufat, ja bych ho doma chtela, jenze se nic nedeje, spis mi treba rekne co bude doma delat za rok novyho v baraku… takze vidim ze neodejde. Navic strasne casti neco rusi, a neni to kvuli rodine…
to bych pochopila. Ja jsem bohuzel do nej zamilovana jak pubertacka…
Ze mluvi o detech chapu a vubec mi nevadi, ale o ni moc slyset nechci
![]()
![]()
Za založení tématu. Ale chtělo by vždycky nahodit něco konkrétnějšího. Je to takové moc rozvlacne. Tak zame třeba:Ideální milenec.
Zam mě asi tak o 2-3 rocky mladsi (ale záleží na člověku)
Hezký, vtipný, chytrý, sportovni, v posteli pozorný, dobrodružná povaha. Schůzky 1× za 3 týdny, občas podniknout něco mimo postel.
@Venetia píše: Více
No tak tomu co rika verit muzu a nemusim, a popravde uplne neverim, je s ni 30 let, tak asi tak nesnesitelna nebude, ze…
Ale on mel, podle nej, milenky celej zivot
. Kde je pravda nevim, ja ho znam jen co jsme se seznamili
@Venusezmarsu píše: Více
Tak to bych nedala, my se vidame 3× v tydnu, teda ted bohuzel cim dal tom vic jen 2×
. Ale ty jsi vdana, ne? Jj, my vcera sli na vino, byl to moc fain vecer, nez jsem to cely po.. mym hysterickym vylevem s placem… ![]()
Jj, vdaná, s pidi detma. Když si budu říkat moc často o hlídání, bude to podezřelé. Navíc chci občas někam tajit i třeba s kámoškama.
Ale od příštího roku plánuji zas začít sportovat, tak pak nebudu tolik pod kontrolou ![]()
Heleď, Ty už sem píšeš asi půl roku, ne? Stav stále stejný.
Rad jsi dostala hafo, ale nepomůže nic. Prostě pochop, že to takhle je a zůstane. Jsi nešťastná a budeš, kromě chvílí, kdy je s Tebou, a to ani vždy ne. Zůstaň a vytěž, co se dá, nebo se na to vykašli. Volní fajn chlapi existují ![]()
Ale je mi tak nějak jasné, že se to potáhne do chvíle než se na Tebe vykašle. Do té doby se budeš navíc k tomu všemu třepat, že se tak jednou stane. Uff.
Když jste spolu tři roky a žádný rozvod na obzoru není, tak bych s tím už nepočítala.
Pokud se u nich neděje denně velký cirkus, tak on si s milenkami v klidu dožije, za chvíli začne mít různé zdravotní problémy a třeba ho přestane bavit i to.
Věřím, že barák a majetek je pro něj zásadní, komu by se to chtělo v padesáti po tolika letech dělit.
A píšeš, že milenky už měl, jeho paní to nejspíš ví a bere to tak, jak to je…
Ale Ty se trápíš a to je špatně…
Ja milenka zenatyho 3 roky, ja rozvedena, uz jsem sem psala. Nejsem v tom stastna, vcera sem mu udelala silenou scenu, zase… a rozesla se s nim ze nemam na to byt milenka… rano jsem si sypala popel na hlavu a ze bez nej nedokazu byt… zadny jidlo, vedro, a lahev vina udelala bohuzel svy… Takze ja v haj..u, on ze se nechce rozejit a nezlobi se, ze sem mela pravdu. Ale nebylo to poprve ten muj hysterak a myslim ze toho ma uz akorat tak plny zuby.
choval se rano jinak, to poznam.