Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na houbičky se rovnou vyprdni překáží to tam. Takže buď sex ve sprše to odpadnou veškeré problémy. Nebo prostě podložit ručníky. Když se před a hned po osprchuješ mohlo by to být v pohodě.
Ale záleží jak moc silné to máš. Já si první tři dny mohu nechat zajít chuť. No a potom taky jestli o to přítel bude stát. Ne každý chlap to tak má.
A to vam jde jen o sex? Ano těšíte se na sebe, uvidíte se, spát u sebe můžete koukněte na film, libejte se ale bez sexu a ten si nechte na jindy. My jsme byli spolu s přítelem 4 měsíce než jsme měli sex a to jsme u sebe spali…
A pokud fakt chcete tak taky záleží jak máš silnou ms atd. Někdo ji má tak silnou a bolesti že by do toho nešel.. S houbičkou zkušenosti nemám, partner Samozřejmě kondom a nějaký ručník pod sebe.. ![]()
V pripade sexu pri ms ale pocitej, ze je jednodussi dostat jakoukoliv infekci od nej a to i kdyz je bezpriznakovy a nepromiskuitni. nekdy se mezi s sebou jen bijou 2 cizi prostredi a vysledkem je infekce zeny
Já mám zkušenost se sexem přes tampon - zavedeš ho co nejdál to jde a je to v pohodě, všechno čisté, a po sexu dáš po sprše čistý. Akorát některým mužům tam může vadit, že do něj narážejí
A trochu tam vadí ta šňůrka, ale určitě jí nestřílej, kámoška jí ustřihla a museli jí ten tampon lovit ven na gyndě ![]()
Používám Soft Tampons od JoyDivision a bez problému. Vyzkoušela jsem i Beppy a taky šly. Zavádí se opravdu hluboko, jak jsou měkké, hezky se přizpůsobí. Nikdy si nikdo nestěžoval, že by nějak překážely nebo tak. Dnes je používám i nejen na sex, ale třeba i na sport, jsou mi prostě mnohem pohodlnější než klasický tampon.
Použij jen kondom a pod sebe inkontinencni/steneci podlozky
Tmavy rucnik pod sebe a partner kondom. Nebo rovnou s kondomem ve sprse.
@Anonymní píše:
Ahojky, Čeká mě první společný víkend s přítelem a vypadá to, že to dostanu. Prášky na oddálení už asi smysl nemají, v pátek odjezd a břicho už mě druhým dnem pobolívá. Nebudu chodit kolem horké kaše - máte někdo prosím nějaké tipy jak na sex při MS? Je mi to trapné, těšíme se na sebe, ale tohle je čára přes naše plány 🤦♀️ 😀 Četla jsem na netu o nějakých houbičkách, ale nevim, počkám si na zkušenosti ostatních. Děkuju
Nejdřív bych se ho zeptala, jestli má o sex vůbec zájem.
Pokud ano, za mě stačí ručník, pokud jsi náchylnější k inf. tak i prezervativ.
@Anonymní píše:
Ahojky, Čeká mě první společný víkend s přítelem a vypadá to, že to dostanu. Prášky na oddálení už asi smysl nemají, v pátek odjezd a břicho už mě druhým dnem pobolívá. Nebudu chodit kolem horké kaše - máte někdo prosím nějaké tipy jak na sex při MS? Je mi to trapné, těšíme se na sebe, ale tohle je čára přes naše plány 🤦♀️ 😀 Četla jsem na netu o nějakých houbičkách, ale nevim, počkám si na zkušenosti ostatních. Děkuju
@Anonymní píše:
Používala jsem soft tampons, taková růžová houbička ve tvaru srdce. Normálně se osprchuješ, ve sprše tu houbičku namočíš pořádně vyždímeš, prsty jí zcvakneš, a zavedeš hluboko do pochvy. Chlap nikdy nic necítil. Po sexu vyndáš a vyhodíš. Někdy se stalo, že byla moc hluboko a nešla vyndat, stačí počkat půl hodinky a jak se ta houbička nasákne plus gravitace tak sestoupí. Jen takový dodatek buď kondom nebo ať přítel neejakuluje do tebe ![]()
@Anonymní píše: Řešila jsem análním sexem
Tak tak, nebo oralnim…do krvaveho styku, bych nesla. Vsak je vice komfortnejsich moznosti. Oni o to ani nekteri muzi zrovna moc nestoji
Muj ex byl na to teda extra cita a nesel by do toho ani za nic a soucasneho, jsem se neptala, ale ani mne to neprijde uplne „cool“
Mozna tak ke konci, ne na zacatku. Nabidni oral ![]()
Jak dlouho se znáte? Z mého pohledu bych byl radši, když mi to ženská narovinu řekne, že nemůže či nechce z tedlech důvodu. Nijak bych to nehrotil, tak holt sex nebude. Svět se nezboří ![]()
To jsou teda problémy prvního světa. Když jsem řekla, že jsem to dostala, o sex ani nejevil zájem. To se neumíte ve dvou zabavit jinak?
Sex pri MS pro me je vzdy hodne dobry… takze s byvalym manzelem to nebyla prekazka. S novym pritelem bych asi pockala na jindy
.