Proč děláme orál?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.1.24 16:10

Proč děláme orál?

Ahoj, mám možná hloupý dotaz, ale co přesně vás vede k tomu, že partnera uspokojujete pusou?

Děláte to všichni jenom kvůli potěšení partnera nebo se najde nějaká, co to dělá i pro své vlastní potěšení z nějakého důvodu a dělala by to i kdyby chlap úplně nechtěl (např. chutná jí to, baví jí to apod.)?

Děkuji za názory a omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.1.24 16:15

Tak kdyby to chlap nechtěl, tak bych to nedělala, to dá asi rozum. Jinak mě to baví a dělám to ráda.
Ale tak samozřejmě musím vidět pozitivní odezvu. Když vidím a slyším, že to chlapa vzrušuje, tak mě to baví mnohem víc, než když u toho někdo dělá leklou rybu. V takových případech se tomu vyhýbám, protože to nebaví ani mě.

• Citovat
  • Upravit
600
22.1.24 16:22

Vzrušuje mě to, je to jedna z mála rolí, kde můžu být opravdu aktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 16:29

Vzrušuje mě to a chlap to má rád, takže mu to ráda dopřeju. Většinou jen jako součást předehry. A nejraději, když jsem trochu „piclá“. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.24 16:32
@Anonymní píše:
Ahoj, mám možná hloupý dotaz, ale co přesně vás vede k tomu, že partnera uspokojujete pusou?

Děláte to všichni jenom kvůli potěšení partnera nebo se najde nějaká, co to dělá i pro své vlastní potěšení z nějakého důvodu a dělala by to i kdyby chlap úplně nechtěl (např. chutná jí to, baví jí to apod.)?

Vzrusuje me to, patri to k milostne hre a dostava me co to s chlapem dela, jak se mu to libi..

• Citovat
  • Upravit
3846
22.1.24 16:35

Divný dotaz. Ano, děláme to pro toho druhého. A když vidíme, jak je z toho hotový a šílí blahem, koho by to nebavilo ;-) Pochybuji, že má některá/některý klitoris/penis v krku aby z toho měl vyloženě sexuální slast ;-) Ta duševní tam ale určitě je, pokud je to ten správný partner ;-)

Mně třeba hodně baví close-up, takže i vizuálně je to vzrušující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
22.1.24 16:43
@Anonymní píše:

To je trochu divna otazka. Jakoze bych ho samym nadsenim klidne proti jeho vuli znasilnila a jeste by mi to prislo super? :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.24 18:03

Já jako gay to dělám proto, že mě to baví. Mít ten kus masa v puse a dostat ho k vyvrcholení, to je krásný pocit. Že se to líbí partnerovi je další důvod. Mám orál v aktivní roli opravdu moc rád. Když jsem ho dělával ženě, tak mě bavilo ji uspokojovat a její zácuky a vzdechy mi dělaly dobře a vzrušovaly mě. Též chuť a vůně mě hodně rajcovaly, stahy, když byly též. U ní mě bavilo víc to uspokojení, u přítele mě opravdu hodně bere to hraní si s pyjem.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 18:47

Mě to bavilo s obřezaným, bylo to takové jiné, zajímavé. Manžel je neobřezaný, tam to občas dělám, ale jen proto, že se mu to líbí.

• Citovat
  • Upravit
22.1.24 19:17
@Anonymní píše:
Mě to bavilo s obřezaným, bylo to takové jiné, zajímavé. Manžel je neobřezaný, tam to občas dělám, ale jen proto, že se mu to líbí.

Můj černošský přítel je taky obřezaný, ale když koukám na videa orálů, tak bych si moc rád pohrál s neobřezaným pyjem, těch možností se nabízí mnohem víc a pyj se mi jeví bez obřezání kompletnější. Obřezaní asi nemají tolik smegmatu, nevím, zda to není pověra, ale kdo si penis myje, tak s tímto nemá problém. A upřímně, moc čistý penis je hygienicky sice čistější, ale občas nějaká ta nečistota nebo přirozený pach dělá své. :srdce:

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
22.1.24 20:05

Dělám to ráda, protože ráda dělám dobře partnerovi.

Nějak v dotazu nechápu “i kdyby to chlap nechtěl.” Však přece pokud jeden nechce, tak přes to nejede vlak ne? Pokud já nebo on řekneme ne, tak prostě ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.1.24 20:11

Nedělám. Nikdo to po mě nechce

• Citovat
  • Upravit
21311
22.1.24 20:12

Nedělám, je mi z toho blivno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
22.1.24 20:20

Tohle je věc, kterou nedám ani kdyby manžel škemral. Stejně tak nemám ráda, když to manžel zkoušel dělat mě. Nelíbí se mi to, přijde mi to nechutné. Ale rozhodně nikoho neodsuzuju, že to dělá, každý má rád něco jiného 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WENDOOLCA
22.1.24 20:22
@Veselej kluk píše:
Divný dotaz. Ano, děláme to pro toho druhého. A když vidíme, jak je z toho hotový a šílí blahem, koho by to nebavilo ;-) Pochybuji, že má některá/některý klitoris/penis v krkuaby z toho měl vyloženě sexuální slast ;-) Ta duševní tam ale určitě je, pokud je to ten správný partner ;-)Mně třeba hodně baví close-up, takže i vizuálně je to vzrušující.

Ježišimarjápannonanebesích. Marně si představuju zrůdu, která má takový klitoris, že se při orálu dostane do krku. To je snad téme pro Klopču, jinak nevim. Dneska neusnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová