Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nechci rozebírat proč, prosím nesuďte mě. Manžela opustit nechci, máme malé děti, hledám milence, kde? Jak? Máte někdo zkušenosti třeba s nějakou seznamnkou?
Ahoj, právě jsi zakotvila na nejlepší nejen milenecké seznamce.
Tady určitě najdeš, co hledáš. Klopotková by mohla vyprávět.
![]()
@Anonymní píše:
V Ostrave
To je dálka, pane Knotek.
Pár lidí tam znám, ale nevím, jestli hledají erotické dobrodružství.
Trpělivost růže přináší, takže když vydržíš, určitě nějaké plody sklidíš.
![]()
@Anonymní píše:
Nechci rozebírat proč, prosím nesuďte mě. Manžela opustit nechci, máme malé děti, hledám milence, kde? Jak? Máte někdo zkušenosti třeba s nějakou seznamnkou?
Mít otevřené oči a vysílat tak trochu signály, ovšem být přirozená. Já jsem nikdy milence cíleně nehledala a vždy jsem jich měla dost. ![]()
I tady se dají sehnat, pamatuji jednoho muže, hledal milenku, jevil se sympaticky @chlapjakhora, jinak občas i tady muži hledají milenku, ale chce to určitou úroveň a ta tady většinou chybí. No a nebo jít na nějakou seznamku a napsat rovnou, o co ti jde, tam ty chlapy budeš asi přehrabovat vidlema, to jsem ovšem nikdy nezkusila.
Jo, jo, milenku na úrovni, aby člověk pohledal.
@Klopotkova píše:
Mít otevřené oči a vysílat tak trochu signály, ovšem být přirozená. Já jsem nikdy milence cíleně nehledala a vždy jsem jich měla dost.
I tady se dají sehnat, pamatuji jednoho muže, hledal milenku, jevil se sympaticky @chlapjakhora, jinak občas i tady muži hledají milenku, ale chce to určitou úroveň a ta tady většinou chybí. No a nebo jít na nějakou seznamku a napsat rovnou, o co ti jde, tam ty chlapy budeš asi přehrabovat vidlema, to jsem ovšem nikdy nezkusila.
@Klopotkova píše:
Mít otevřené oči a vysílat tak trochu signály, ovšem být přirozená. Já jsem nikdy milence cíleně nehledala a vždy jsem jich měla dost.
Klopčo, ty máš snad všude nasazený senzory.
Padne tvoje jméno a už jsi tu.
Kdes byla celej večer, proběhl pich?
![]()
@Klopčafan píše:
Klopčo, ty máš snad všude nasazený senzory.Padne tvoje jméno a už jsi tu.
Kdes byla celej večer, proběhl pich?
![]()
![]()
Milenecká témata, to je moje. Ne, zítra jdeme na svatbu.
@Klopotkova píše:
Milenecká témata, to je moje. Ne, zítra jdeme na svatbu.
O tom není pochyb, vždyť ty jsi milenecký guru tohoto webu.
Právě proto, abys tam neměla nějaký svody.
![]()
@Prostě Vodnář @Klopotkova přesně tak, nemám problém si najít někoho na sex, chtěla bych někoho „na úrovni“ a hlavě potřebuju aby přeskočila jiskra, aby tam byla vzájemná přitažlivost. Bože jak to čtu po sobě tak si uvědomuju jak je to scifi
a blbej dotaz ![]()
Takže by to byl dobrý film.
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář @Klopotkova přesně tak, nemám problém si najít někoho na sex, chtěla bych někoho „na úrovni“ a hlavě potřebuju aby přeskočila jiskra, aby tam byla vzájemná přitažlivost. Bože jak to čtu po sobě tak si uvědomuju jak je to scifia blbej dotaz
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář @Klopotkova přesně tak, nemám problém si najít někoho na sex, chtěla bych někoho „na úrovni“ a hlavě potřebuju aby přeskočila jiskra, aby tam byla vzájemná přitažlivost. Bože jak to čtu po sobě tak si uvědomuju jak je to scifia blbej dotaz
Jaky scifi, věř si trochu?!
Blbej dotaz to není a rád se s tebou vsadím, že tu najdeš, co hledáš! ![]()
Pokud hledáš jen normálního a nemáš specifické požadavky, tak ho najdeš všude. ![]()
@Anonymní píše:
Je to o náhodě. Já jednou okouzlila vizitkou a pozváním na kávu, byl prodejce (budu mu říkat Tomáš), začali jsme si spolu, pak jsem se dozvěděla, že je ženatý, ale přeorientovala jsem se na jeho milenku. Pak jsem potkala teď už manžela, vím, že bych dále mohla mít Tomáše, ale nechtěla jsem a neměla potřebu, ale pak mě i tak dodatečně nas*al, když jsem se dozvěděla, že má doma malého syna, kterého jeho žena čekala, když lítal po večerech za mnou. Takže ve finále nejsou normální, dívej se spíš tak, aby byl diskrétní a dobrý v posteli.
U me probehla jiskla,.chemie jako blazen..byl taky zenaty a byl z okoli… napsal.mi pote co jsme se potkavali treba 3× denne
ale nic nebylo jen psani a 1 rande.. ted toho. lituju
doma to stoji casto za houbelec a promarnila.jsem takovou prilezitost ale bylo to ze strachu. Hlavne ze se to provali a dopadne to tak ze me.se rozpadne manzelstvi a on zacne doma sekat dobrotu a nebo tak ze se to provali a on za to nebude stat.. casto se tu resi ze je velka pritazlivost pak prijde na vec a je to hruza
Takze prekonat sakra ten strach
To by radu nikdo nemel?? ![]()