Podle čeho poznat velikost penisu

Anonymní
9.8.23 21:38

Podle čeho poznat velikost penisu

Ahoj všem :D

Mám zde jedno téma které je doopravdy jenom na odlehčení a zábavu.
Jsem teď krátce po rozchodu a někdy sedím a přemýšlím o blbostech… tak mě prošlo hlavou, jaké to bude s novým budoucím partnerem a procházet to vše znovu.
Hlavou mi tak projelo, podle čeho poznat velikost penisu před tím, než ho doopravdy vidíte. :D Je mi jasné, že to jsou jen,,babské rady,, ale třeba se vám někdy stalo, že jste to odhadly předem. Říká se, že velikost nohy, výška a délka nohou…
U mě se teda zatím doopravdy ukázalo, že ten co měl nejdelší nohy měl fakt velkého. :lol:
Tak pište svoje zkušenosti :kytka: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MamkaDouDou
9.8.23 21:39

Pohmatem? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
31195
9.8.23 21:39

Mně se tehdy smály holky ve třídě na ZS, protože se dočetly někde v bravicku, že to je podle palce na ruce :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.8.23 21:41

A proc jsi anonym, kdyz je to jen tema na odlehceni? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.8.23 21:41

Btw k tematu, vem ho na prvni rande do sauny a uvidis hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.8.23 21:43
@Anonymní píše:
Ahoj všem :DMám zde jedno téma které je doopravdy jenom na odlehčení a zábavu.
Jsem teď krátce po rozchodu a někdy sedím a přemýšlím o blbostech… tak mě prošlo hlavou, jaké to bude s novým budoucím partnerem a procházet to vše znovu.
Hlavou mi tak projelo, podle čeho poznat velikost penisu před tím, než ho doopravdy vidíte. :D Je mi jasné, že to jsou jen,,babské rady,, ale třeba se vám někdy stalo, že jste to odhadly předem. Říká se, že velikost nohy, výška a délka nohou…
U mě se teda zatím doopravdy ukázalo, že ten co měl nejdelší nohy měl fakt velkého. :lol:
Tak pište svoje zkušenosti :kytka: :dance:

Myslím, že výška ani velikost nohy na to nemá vliv, spíš se to říká, měřím 190 cm, velikost nohy mám 47,5 a mám ho kolem 18 cm, přitom kámoška má nabiječe, prý ho má většího a to je o hlavu menší a nohu má tak 42ku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 21:46
@Anonymní píše:
Ahoj všem :DMám zde jedno téma které je doopravdy jenom na odlehčení a zábavu.
Tak pište svoje zkušenosti :kytka: :dance:

Zažila jsem vysokého muže, 190 cm, obrovská noha a měl ho opravdu malého.

• Citovat
  • Upravit
31291
9.8.23 21:59

Taky sem zažila velký péro a malý nohy. A obr nohy a průměr.
Zakladatelko, tohle fakt nepoznáš. Ani sauna ti nenapoví, leckdy v klidu celkem malej nebo normalni, v akci kláda.
Nejbliz je asi rada od @MamkaDouDou pohmatem :lol: pohladit, počkat si a tadááá :mrgreen:
No a nebo taky tududumdum…

Chlap taky pozná prd, jakou ma která pipinu, dokud ji nesvlikne nebo neochmatá, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.23 22:02

@Mar__tanka1983
Myslíte, že jim záleží na tom, jaká má kterou pipinu? :mrgreen: Spíš my to moc hrotíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.8.23 22:16

@Sarah.Kralova To si piš že jo, jako chlap můžu posoudit, že to bereme stejně, jako ženský u pinďoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
9.8.23 22:25

Já tak trochu soudím podle výšky muže. :D Čím vyšší, tím je větší pravděpodobnost, že jeho mužství bude úměrné k jeho výšce. :nevim:
Ale, musím upřímně přiznat, že někdy ani výška muže, nezaručuje žádaný sexuální výkon. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6449
9.8.23 22:32

Podle mě se to nepozná. Jednou jsem chodila s jedním, co měřil 160 cm a nohu měl asi 42..? A měl ho normálního, spíš většího. Bohužel měl zase mindrák ze své výšky :zed:

Já bych doporučila rande v bazénu, navíc se dá dost zjistit z toho, jestli si vezme slipy nebo kraťasobé plavky, jestli zaplatí hot dog v bufetu, a tak… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 22:34

@Fl.49 Tak to mě doopravdy nikdy za 30 let nenapadlo. Taky dobré téma :D Jak to teda hodnotíte? :D

• Citovat
  • Upravit
734
9.8.23 22:38
@Sarah.Kralova píše:
@Mar__tanka1983
Myslíte, že jim záleží na tom, jaká má kterou pipinu? :mrgreen: Spíš my to moc hrotíme :lol:

Co vim od ex, brachy, dedy :mrgreen: a manzela jim na tom zalezi hodne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 22:43

Já mám mikropenis. Měřím necelých 180 cm.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová