Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se tehdy smály holky ve třídě na ZS, protože se dočetly někde v bravicku, že to je podle palce na ruce
.
@Anonymní píše:
Ahoj všemMám zde jedno téma které je doopravdy jenom na odlehčení a zábavu.
Jsem teď krátce po rozchodu a někdy sedím a přemýšlím o blbostech… tak mě prošlo hlavou, jaké to bude s novým budoucím partnerem a procházet to vše znovu.
Hlavou mi tak projelo, podle čeho poznat velikost penisu před tím, než ho doopravdy vidíte.Je mi jasné, že to jsou jen,,babské rady,, ale třeba se vám někdy stalo, že jste to odhadly předem. Říká se, že velikost nohy, výška a délka nohou…
U mě se teda zatím doopravdy ukázalo, že ten co měl nejdelší nohy měl fakt velkého.
Tak pište svoje zkušenosti![]()
Myslím, že výška ani velikost nohy na to nemá vliv, spíš se to říká, měřím 190 cm, velikost nohy mám 47,5 a mám ho kolem 18 cm, přitom kámoška má nabiječe, prý ho má většího a to je o hlavu menší a nohu má tak 42ku.
@Anonymní píše:
Ahoj všemMám zde jedno téma které je doopravdy jenom na odlehčení a zábavu.
Jsem teď krátce po rozchodu a někdy sedím a přemýšlím o blbostech… tak mě prošlo hlavou, jaké to bude s novým budoucím partnerem a procházet to vše znovu.
Hlavou mi tak projelo, podle čeho poznat velikost penisu před tím, než ho doopravdy vidíte.Je mi jasné, že to jsou jen,,babské rady,, ale třeba se vám někdy stalo, že jste to odhadly předem. Říká se, že velikost nohy, výška a délka nohou…
U mě se teda zatím doopravdy ukázalo, že ten co měl nejdelší nohy měl fakt velkého.
Tak pište svoje zkušenosti![]()
Zažila jsem vysokého muže, 190 cm, obrovská noha a měl ho opravdu malého.
Taky sem zažila velký péro a malý nohy. A obr nohy a průměr.
Zakladatelko, tohle fakt nepoznáš. Ani sauna ti nenapoví, leckdy v klidu celkem malej nebo normalni, v akci kláda.
Nejbliz je asi rada od @MamkaDouDou pohmatem
pohladit, počkat si a tadááá ![]()
No a nebo taky tududumdum…
Chlap taky pozná prd, jakou ma která pipinu, dokud ji nesvlikne nebo neochmatá, no…
@Mar__tanka1983
Myslíte, že jim záleží na tom, jaká má kterou pipinu?
Spíš my to moc hrotíme ![]()
@Sarah.Kralova To si piš že jo, jako chlap můžu posoudit, že to bereme stejně, jako ženský u pinďoura.
Já tak trochu soudím podle výšky muže.
Čím vyšší, tím je větší pravděpodobnost, že jeho mužství bude úměrné k jeho výšce. ![]()
Ale, musím upřímně přiznat, že někdy ani výška muže, nezaručuje žádaný sexuální výkon. ![]()
Podle mě se to nepozná. Jednou jsem chodila s jedním, co měřil 160 cm a nohu měl asi 42..? A měl ho normálního, spíš většího. Bohužel měl zase mindrák ze své výšky ![]()
Já bych doporučila rande v bazénu, navíc se dá dost zjistit z toho, jestli si vezme slipy nebo kraťasobé plavky, jestli zaplatí hot dog v bufetu, a tak… ![]()
@Fl.49 Tak to mě doopravdy nikdy za 30 let nenapadlo. Taky dobré téma
Jak to teda hodnotíte? ![]()
@Sarah.Kralova píše:
@Mar__tanka1983
Myslíte, že jim záleží na tom, jaká má kterou pipinu?Spíš my to moc hrotíme
Co vim od ex, brachy, dedy
a manzela jim na tom zalezi hodne ![]()
Ahoj všem
Mám zde jedno téma které je doopravdy jenom na odlehčení a zábavu.
Je mi jasné, že to jsou jen,,babské rady,, ale třeba se vám někdy stalo, že jste to odhadly předem. Říká se, že velikost nohy, výška a délka nohou…

Hlavou mi tak projelo, podle čeho poznat velikost penisu před tím, než ho doopravdy vidíte.
Tak pište svoje zkušenosti