Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám převážně orgasmus při dráždění klitorisu, vaginální jsem pak začala mít častěji většinou s partnery, se kterými jsem si v sexu fakt sedla.
Jinak s manželem jsem během 2 měsíců chození začala zažívat mokré orgasmy a těch mám čím dál víc.
Mám chlapa, co je v posteli celkem hračička a orgasmy během jednoho sexu už nepočítám. Když se nad tím zamyslím, tak i při rychlovce vždycky minimálně 2 jsou.
Baví ho hrát si se mnou a sleduje řeč mého těla. Nikdy jsem neměla lepší sex i po x letech vztahu, teď už manželství.
Vždy. Většinou dva. To je základ.
někdy víc, když je čas. Mám tedy strop, přes který nejdem. Nebudu psát kolik raději, ale to za den neprekračuji, neb by mě druhý den poněkud bolela ![]()
Ano, mám ho pravidelně. Akorát podle některých teorií je vlastně také způsobený drážděním klitorisu (akorát že zevnitř), klitoris je dost velký, není to jen ten výběžek. Klitorální orgasmus je vnějším drážděním a vaginální orgasmus penetrací.
Vnějším drážděním jsem orgasmu dosáhla asi jen 1×.
@alisekR píše:
Vždy. Většinou dva. To je základ.někdy víc, když je čas. Mám tedy strop, přes který nejdem. Nebudu psát kolik raději, ale to za den neprekračuji, neb by mě druhý den poněkud bolela
A klitorální máš taky?
Jaký máš strop? To by mě docela zajímalo.
@alisekR píše:
Vždy. Většinou dva. To je základ.někdy víc, když je čas. Mám tedy strop, přes který nejdem. Nebudu psát kolik raději, ale to za den neprekračuji, neb by mě druhý den poněkud bolela
Já ho mám vždy. Partner má výdrž, takže styk je většinou kolem půl hodiny, ve dvouch polohách a orgasmy vaginální většinou 2-6×..Jdou mi snadno.Ale myslím že to může hodně ovlivnit velikost penisu. S větším penisem to jde líp protože dosáhne do hloubky a to vyvolá orgasmy.
Ja nikdy, ale nijak mi to nechybí, sex je intenzivní i bez toho.
@Anonymní píše:
A klitorální máš taky?
Jo. Ale ten tedy úplně nepotřebuji, pokud mi ho partner nezpůsobí při orálním sexu. Preferuji prostě ten vnitřní.
@Anonymní píše:
Já ho mám vždy. Partner má výdrž, takže styk je většinou kolem půl hodiny, ve dvouch polohách a orgasmy vaginální většinou 2-6×..Jdou mi snadno.Ale myslím že to může hodně ovlivnit velikost penisu. S větším penisem to jde líp protože dosáhne do hloubky a to vyvolá orgasmy.
Souhlas. Mám to stejně.
Ahoj holky,
Chci se tak zeptat … Měla jsem jen jednoho sexuálního partnera. Spíme spolu zhruba půl roku a já nikdy neměla vaginální orgasmus. Když je ve mně, udělám se pouze tak, že se dráždím rukou. (Navíc používáme kondom, to tomu asi taky nepomáhá.) Mám takový pocit, že vaginální orgasmus je u žen spíše vzácný. Nebo se mýlím? Zažíváte ho?
Anonym, prosím