Vaginální orgasmus - máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
29.3.22 10:39
@Iveta225 píše:
Jaký máš strop? To by mě docela zajímalo.

Protože to s ohledem na případné odření pak už neděláme, tak ten strop je spočítatelný na prstech obou rukou dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
29.3.22 17:46

Já ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.22 22:53

Také jsem ho nikdy nezažila :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.22 07:52

První vaginální orgasmus byl až v 35 letech. Pomohlo velké zamilování a pak výdrž bez změny úhlu, rychlosti nebo změny polohy. Bylo to velké překvapení :-)

• Citovat
  • Upravit
4451
30.3.22 09:18

Nemam, ale penilni mi jde docela dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 09:56

Každá žena je v citlivosti trochu jiná. U žen hodně záleží na uvolnění a vzrušení. Já jako chlap jsem myslel, že máme jen jeden typ orgasmu. Jenže jsem se dost mýlil. Zažil jsem energetický orgasmus nebo orgasmus za pomoci dráždění prostaty. Trvá o něco déle a je to zážitek.

• Citovat
  • Upravit
23436
30.3.22 10:19
@Anonymní píše:
Každá žena je v citlivosti trochu jiná. U žen hodně záleží na uvolnění a vzrušení. Já jako chlap jsem myslel, že máme jen jeden typ orgasmu. Jenže jsem se dost mýlil. Zažil jsem energetický orgasmus nebo orgasmus za pomoci dráždění prostaty. Trvá o něco déle a je to zážitek.

No a energetický orgasmus je když JE Temelín překročí normu, nebo když v rozvodně na Chodově připojíš záložní VN linku Praha-Pardubice 220kV? To bych si taky někdy po ránu dal. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
30.3.22 11:47

Mám obavu, že do rozvodny na Chdově žádná linka 220 kV není zavedena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.3.22 19:31

Když se to správně sejde, podaří se… 8) no za 12 let s manželem se podařilo jen párkrát, ale o to je to intenzivnější. Samotný z vnějšku mi to moc nejde, protože po chvilce ho mám buď necitlivý nebo naopak přecitlivělý. Naštěstí jsme si našli variantu (polohu), kdy mě je schopný dráždit při př. razech i z venku svou stydkou kostí (nebo nevím čím :lol: ) a tak si užívám tak nějak 2v1 :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 16:07

Měla jsem ho snad 2× za život..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.22 16:12

Ano, mám, a jde to relativně snadno. Nemám, když jsem unavená nebo fakt nemám náladu a je to z mé strany spíš takové mazlení kvůli partnerovi, než že by to bylo o vzrušení. Za to přes klitoris ho dosáhnu jedině sama, za celý můj celkem bohatý sexuální život mě rukou ani pusou žádný chlap nikdy neudělal. A ještě na to musím být sama, když chlap chce abych si to udělala před ním, tak ani náhodou, přestože se nijak nestydím. Takže já mám problém spíš obrácený :D

• Citovat
  • Upravit
1095
20.4.22 17:08

Zakladatelka píše, že se chrání kondomem a domnívá se, že by to mohlo mít negativní vliv na dosažení orgazmu. Autorky odpovědí by tedy měly napsat, jaký vliv na dosažení vaginálního nebo i klitoriálního orgazmu gumové punčošky pozorují, pokud kondomy používají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
20.4.22 19:09

@Lemrucha Žádný. U mě na to má vliv jen tvrdost erekce, ne to, jestli je na něm kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
20.4.22 20:55

Prej jsem p*ča a orgasmy mám pravidelně, takže ano. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
20.4.22 21:47
@alisekR píše:
Vždy. Většinou dva. To je základ. :mrgreen: někdy víc, když je čas. Mám tedy strop, přes který nejdem. Nebudu psát kolik raději, ale to za den neprekračuji, neb by mě druhý den poněkud bolela :mrgreen:

Tak mě by zrovna to číslo zajímalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová