Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iveta225 píše:
Jaký máš strop? To by mě docela zajímalo.
Protože to s ohledem na případné odření pak už neděláme, tak ten strop je spočítatelný na prstech obou rukou dohromady ![]()
První vaginální orgasmus byl až v 35 letech. Pomohlo velké zamilování a pak výdrž bez změny úhlu, rychlosti nebo změny polohy. Bylo to velké překvapení ![]()
Každá žena je v citlivosti trochu jiná. U žen hodně záleží na uvolnění a vzrušení. Já jako chlap jsem myslel, že máme jen jeden typ orgasmu. Jenže jsem se dost mýlil. Zažil jsem energetický orgasmus nebo orgasmus za pomoci dráždění prostaty. Trvá o něco déle a je to zážitek.
@Anonymní píše:
Každá žena je v citlivosti trochu jiná. U žen hodně záleží na uvolnění a vzrušení. Já jako chlap jsem myslel, že máme jen jeden typ orgasmu. Jenže jsem se dost mýlil. Zažil jsem energetický orgasmus nebo orgasmus za pomoci dráždění prostaty. Trvá o něco déle a je to zážitek.
No a energetický orgasmus je když JE Temelín překročí normu, nebo když v rozvodně na Chodově připojíš záložní VN linku Praha-Pardubice 220kV? To bych si taky někdy po ránu dal.
![]()
Mám obavu, že do rozvodny na Chdově žádná linka 220 kV není zavedena.
Když se to správně sejde, podaří se…
no za 12 let s manželem se podařilo jen párkrát, ale o to je to intenzivnější. Samotný z vnějšku mi to moc nejde, protože po chvilce ho mám buď necitlivý nebo naopak přecitlivělý. Naštěstí jsme si našli variantu (polohu), kdy mě je schopný dráždit při př. razech i z venku svou stydkou kostí (nebo nevím čím
) a tak si užívám tak nějak 2v1
.
Ano, mám, a jde to relativně snadno. Nemám, když jsem unavená nebo fakt nemám náladu a je to z mé strany spíš takové mazlení kvůli partnerovi, než že by to bylo o vzrušení. Za to přes klitoris ho dosáhnu jedině sama, za celý můj celkem bohatý sexuální život mě rukou ani pusou žádný chlap nikdy neudělal. A ještě na to musím být sama, když chlap chce abych si to udělala před ním, tak ani náhodou, přestože se nijak nestydím. Takže já mám problém spíš obrácený ![]()
Zakladatelka píše, že se chrání kondomem a domnívá se, že by to mohlo mít negativní vliv na dosažení orgazmu. Autorky odpovědí by tedy měly napsat, jaký vliv na dosažení vaginálního nebo i klitoriálního orgazmu gumové punčošky pozorují, pokud kondomy používají.
@Lemrucha Žádný. U mě na to má vliv jen tvrdost erekce, ne to, jestli je na něm kondom.
@alisekR píše:
Vždy. Většinou dva. To je základ.někdy víc, když je čas. Mám tedy strop, přes který nejdem. Nebudu psát kolik raději, ale to za den neprekračuji, neb by mě druhý den poněkud bolela
Tak mě by zrovna to číslo zajímalo ![]()