Onlyfans - má někdo zkušenosti?

Anonymní
10.2.22 15:14

Onlyfans DOTAZ

Zdravím, má někdo onlyfans? Zajímá mě vše kolem toho..hlavně to jestli můžu být v anonymitě, jestli nikdo neuvidí moje jméno a další info o mě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
10.2.22 15:39

Ano, mám to, je to skvělé, penízky se jen sypou. Dobře taky v této oblasti dokáže poradit jeden milý místní přispívající Farář Marcel, on to má dokonce snad zastřešený nějakou organizací s vyšší mocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
10.2.22 15:41
@pohledzdruhestrany píše:
Ano, mám to, je to skvělé, penízky se jen sypou. Dobře taky v této oblasti dokáže poradit jeden milý místní přispívající Farář Marcel, on to má dokonce snad zastřešený nějakou organizací s vyšší mocí.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
10.2.22 15:43
@Anonymní píše:
Zdravím, má někdo onlyfans? Zajímá mě vše kolem toho..hlavně to jestli můžu být v anonymitě, jestli nikdo neuvidí moje jméno a další info o mě.

Emimino asi nebude úplně nejlepší platforma na tvůj dotaz. :mrgreen: Doporučuju na twitteru nebo instagramu přímo napsat těm, co o tom mají něco v biu, dostaneš mnohem relevantnější info.

• Citovat
  • Upravit
16227
10.2.22 16:02
@Anonymní píše:

Když už tam budeš mít obličej, tak to jméno už nehraje žádnou roli, to půjde dohledat poměrně snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.2.22 16:29
Ano, mám to, je to skvělé, penízky se jen sypou. Dobře taky v této oblasti dokáže poradit jeden milý místní přispívající Farář Marcel, on to má dokonce snad zastřešený nějakou organizací s vyšší mocí.

Zlobivý, zlobivý kluk!! :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
10.2.22 16:45

A já už se chtěla přidat do diskuze, jako fanynka značky ONLY 😂 ✌🏼 🧥 👗 👖 👠

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.22 17:07

@Zumpa tak určitě bych tam obličej nefotila..

• Citovat
  • Upravit
21111
10.2.22 19:58
@ludmilaadamkova píše:
Zlobivý, zlobivý kluk!! :P :P :P

Asi ano, ani já tam obličej nefotím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.2.22 21:53
Asi ano, ani já tam obličej nefotím :oops:

Pinďu? :D :D :D :D

Holky ještě fotí chodidla. Ale tedy za boha nevím na co by mohly mít fetis ženy u mužů. Možná ruce, prsty.

Příspěvek upraven 10.02.22 v 21:55

• Citovat
  • Upravit
66357
10.2.22 21:55

Co to vubec je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
10.2.22 22:01
@ludmilaadamkova píše:
Pinďu? :D :D :D :D

Holky ještě fotí chodidla. Ale tedy za boha nevím na co by mohly mít fetis ženy u mužů. Možná ruce, prsty.

Příspěvek upraven 10.02.22 v 21:55

Předpokládám, že něco jako „boyfriend experience“. Že ani tak nejde o tu nahotu, ale spíš intimitu. :think:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
10.2.22 22:03
@vokishka píše:
Co to vubec je?

Stránka, kde se za předplatné nebo poplatky odemyká obsah od tvůrců, většinou erotického zaměření. Ale jestli to tak není, tak ať mě někdo opraví, znám to čistě teoreticky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.22 12:15

@pohledzdruhestrany a jde to tedy anonymně? Že by uživatele nezjistili moje jméno, údaje a tak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.22 12:16

@ludmilaadamkova muze se fotit i ve spodním prádle a holka si vydělá víc jak ty za měsíc v práci..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová