Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, mám to, je to skvělé, penízky se jen sypou. Dobře taky v této oblasti dokáže poradit jeden milý místní přispívající Farář Marcel, on to má dokonce snad zastřešený nějakou organizací s vyšší mocí.
@pohledzdruhestrany píše:
Ano, mám to, je to skvělé, penízky se jen sypou. Dobře taky v této oblasti dokáže poradit jeden milý místní přispívající Farář Marcel, on to má dokonce snad zastřešený nějakou organizací s vyšší mocí.
@Anonymní píše:
Zdravím, má někdo onlyfans? Zajímá mě vše kolem toho..hlavně to jestli můžu být v anonymitě, jestli nikdo neuvidí moje jméno a další info o mě.
Emimino asi nebude úplně nejlepší platforma na tvůj dotaz.
Doporučuju na twitteru nebo instagramu přímo napsat těm, co o tom mají něco v biu, dostaneš mnohem relevantnější info.
@Anonymní píše:
Zdravím, má někdo onlyfans? Zajímá mě vše kolem toho..hlavně to jestli můžu být v anonymitě, jestli nikdo neuvidí moje jméno a další info o mě.
Když už tam budeš mít obličej, tak to jméno už nehraje žádnou roli, to půjde dohledat poměrně snadno.
Zlobivý, zlobivý kluk!!
![]()
A já už se chtěla přidat do diskuze, jako fanynka značky ONLY 😂 ✌🏼 🧥 👗 👖 👠
@ludmilaadamkova píše:
Zlobivý, zlobivý kluk!!![]()
![]()
Asi ano, ani já tam obličej nefotím ![]()
Asi ano, ani já tam obličej nefotím
Pinďu?
![]()
Holky ještě fotí chodidla. Ale tedy za boha nevím na co by mohly mít fetis ženy u mužů. Možná ruce, prsty.
Příspěvek upraven 10.02.22 v 21:55
@ludmilaadamkova píše:
Pinďu?![]()
![]()
![]()
![]()
Holky ještě fotí chodidla. Ale tedy za boha nevím na co by mohly mít fetis ženy u mužů. Možná ruce, prsty.
Příspěvek upraven 10.02.22 v 21:55
Předpokládám, že něco jako „boyfriend experience“. Že ani tak nejde o tu nahotu, ale spíš intimitu. ![]()
@vokishka píše:
Co to vubec je?
Stránka, kde se za předplatné nebo poplatky odemyká obsah od tvůrců, většinou erotického zaměření. Ale jestli to tak není, tak ať mě někdo opraví, znám to čistě teoreticky.
@pohledzdruhestrany a jde to tedy anonymně? Že by uživatele nezjistili moje jméno, údaje a tak?
@ludmilaadamkova muze se fotit i ve spodním prádle a holka si vydělá víc jak ty za měsíc v práci..