Předčasná ejakulace problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.10.21 21:01

Předčasná ejakulace problémy

Dobrý den trpím předčasnou ejakulaci.
S manželkou máme dvě krásné děti.
Manželka si hledá zálibu i jiných chlapů s nikým nespala jen si dopisovala. Já to zjistil a ptal se proč. Po tom co jsme se pohádali my vše docházelo manželka není spokojená s mojí předčasnou ejakulaci nějaký rády. Pár sem jich už přečetl s manželkou jsi si o tom promluvili chceme to řešit i za cenu obřizky milujeme se

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35696
6.10.21 21:03

Jako že ti to trvá jak moc kratkou dobu? To je kolik? A to jsi měl vždy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 21:05

@pikola ano vždy cca 2 minuty
Jsem z toho na nervy

• Citovat
  • Upravit
3968
6.10.21 21:05

definice PE

Většina chlapů ejekuluje z ženského hlediska „předčasně“. Ti, co jí stihnou předtím nějak udělat, jsou za toto kritizováni méně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.10.21 21:06
@Anonymní píše:
@pikola ano vždy cca 2 minuty
Jsem z toho na nervy

To je v normě, Musíš jí uspokojit prostě předtím. 2 min od zásunu není tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 21:08

@Heinich nedokážu ji svým penisem udělat uspokojit zda se mi to strašně předčasně

• Citovat
  • Upravit
35696
6.10.21 21:16
@Anonymní píše:
@Heinich nedokážu ji svým penisem udělat uspokojit zda se mi to strašně předčasně

No vzala si tě a máte dvě děti, zas tak strašný to nebude. A uspokojit jde i jinak než penisem. Tvým teda myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 21:16

Já to plně chápu, řeším s mužem stejný problém, nebo lépe řečeno, řeším to já, jemu je to jedno. Když má náladu a udělá mě předtím aspoň jinak, tak ještě ok, ale prostě jakmile mě to začne bavit, tak on už je a víc než jednou mu to většinou nejde. Je to otrava a upřímně mi to docela kazí veškerou chuť na sex, protože vím, že to stejně bude stát zase za prd. Prosím o zachování anonymu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.21 21:20

@pikola nejprve sem si to taky myslel dokud nehledala zálibu jinde
Opravdu se máme rádi nepovedla mne akorát si psala si jinými muži jak by spolu spali co by prováděli a přeposilali si fotky což mne vedlo k tomu že někde je vážný problém který jsem dosud nebral moc vážně a doslo mi že je chyba ve mně když nedokážu uspojit manželku tak to hledá jinde a ještě jednou opakuji nepovedla mne bydlíme v patře s rodičů

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.21 21:22
@Anonymní píše:
Já to plně chápu, řeším s mužem stejný problém, nebo lépe řečeno, řeším to já, jemu je to jedno. Když má náladu a udělá mě předtím aspoň jinak, tak ještě ok, ale prostě jakmile mě to začne bavit, tak on už je a víc než jednou mu to většinou nejde. Je to otrava a upřímně mi to docela kazí veškerou chuť na sex, protože vím, že to stejně bude stát zase za prd. Prosím o zachování anonymu.

Takže stejný problém chceme to s manželkou vyřešit povídáme si o tom a čteme o tom vše co se dá ale nejspíš to bude i mou mladosti je mi 24 let
Já jen doufám že se to zlepší nechci být za zoufalce kterého zadna ženská nebude chtít

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.21 21:25
@Anonymní píše:
Takže stejný problém chceme to s manželkou vyřešit povídáme si o tom a čteme o tom vše co se dá ale nejspíš to bude i mou mladosti je mi 24 let
Já jen doufám že se to zlepší nechci být za zoufalce kterého zadna ženská nebude chtít

Ono to věkem určitě nebude, jsme s manželem 10 let, máme 3 děti, nyní nám je oboum přes 30 a problém je furt stejný. Já jsem se s tím smířila, nikde jinde nic nehledám, ale prostě je to opravdu vopruz a klobouk dolů, že se snažíš to řešit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.21 21:30
@Anonymní píše:
Ono to věkem určitě nebude, jsme s manželem 10 let, máme 3 děti, nyní nám je oboum přes 30 a problém je furt stejný. Já jsem se s tím smířila, nikde jinde nic nehledám, ale prostě je to opravdu vopruz a klobouk dolů, že se snažíš to řešit.

Abych řekl pravdu je to hrozný pocit chci proto něco udělat i za cenu obřizky
Jelikož miluju manželku a nechci ji stratit kvůli tomu že ji nedokážu uspojit a hledá zálibu v někom jiném než ve mně po 6 letech jsem se dozvěděl že stojim vlastně v sexu k ničemu udělat ženu dokáží to jo ale ne svým penisem pouze rukou či pusou ale manželce to nestačí jde tu o ten sex a mně samostatně sex baví i když trvá 2 minuty vzdicky si ho užijí na plné čáře. Ale je tu i manželka která z toho vlastně skoro nic nemá jen to že drží a udělá pár heknutí. Takže se manželka za ty 2 minuty uvolní předá se mi celá. A já ji nedokážu uspojit hrozný pocit

• Citovat
  • Upravit
35435
6.10.21 21:59

A druhý kolo? Když to první trvá tak krátce? Nějaký gel na znecitlivneni, kondom jste zkoušeli? Na začátek použít třeba vibrator a pak až bude manželka téměř na vrcholu to dokončit? A jinak to, že si psala s jinými místo aby to řešila s tebou mi přijde teda taky trochu nevěra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 22:02

@JancaS84 ano mne to taky přijde jako nevěra. Ale s nikým nespala bydlíme s rodiči takže by sem hned vědět kdyby tu někdo cízi přijel. Kondomy jsme zkoušeli. Gely prozatím ještě ne ale určitě vyskoušime

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.21 22:04

@JancaS84 a k tomu druhému kolu zkoušeli ale už to není ono není tak tvrdý jako při tom prvním vstřiku už to není to co po první myslím tím že už člověk není ani tak nadrzeny jako při tom prvním kole

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová