Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U vaginálního orgasmu záleží dost na délce penisu, musí mít dostatečnou délku, aby dosáhl co nejhlouběji k čípku, to pak vyvolává orgasmy, takže nezáleží úplně na ženě, ale na predispozici muže ![]()
@Anonymní píše: Více
Blbost. Záleží, jak má žena vedenou vnitřní část klitorisu. Zda jí má penis šanci dráždit.
tak ano, klitoris se dá dráždit i zevnitř, pak lze dosáhnout vnitřního orgasmu (ale stále je to přes klitoris i když vnitřně), vaginální jde přes jiné dráhy, když se dráždí bod poblíž čípku a k tomu je třeba „dobré vybavení“
Naprosto souhlasím. Bohužel to ti méně obdaření nebo jejich ženy nechtějí slyšet.
Taky jsem si půl života myslela, že vaginálního o. nikdy nedosáhnu a to ex dělal doslova psí kusy, jak se snažil a nic. A ejhle, stačilo najít vybaveného partnera a jde to jak po másle.
Určitě je to hodně individuální. Mně se to povedlo pouze u jedné partnerky ale ta to měla tak, že se udělala několikrát. Další měla větší klitoris a když byla nahoře, dělala šikovné pohyby které jí u toho přivodily orgasmus vibracemi na něj. Potom bylo spousta holek kterým to nepřinášelo vůbec nic, ani nevzdechly, takže jediná možnost byla orální sex.
Jak vnímáš rozdíl mezi těmito 2 orgasmy pocitove?
Já nevim, ale manžel je obdařen víc než dost a když je moc hluboko, tak to teda naopak spíš bolí, než že by mi to přivozovalo orgasmus 🙈 🙈 🙈
tak asi záleží i na úhlu, každá anatomie ženy je jedinečná a muž musí na to jít spíš pomalým tlakem než rychlým přirážením + žena musí být opravdu hodně dobře naladěná i psychicky…možná jak předpokládáš, že to bude zase bolest, tak se dostatečně neuvolníš…
Já bych bez orgasmu neskončila…musím to dělat tak dlouho dokud ho nedosáhnu ale většinou je to rychle a občas mám až čtyři orgasmy…
Sama jen klitoriální. S partmerem jsem za 11 let sexuálního života, ještě nikdy neměla žádný.