Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S partnerkou jsme se po mnoha letech soužití dohodli, že rozvolníme vztah. Rozcházet se nechceme, máme se rádi a vycházíme spolu, v podstatě skvělí kámoši. Jen v té posteli… No, k jádru věci. Máte vyzkoušený nějaký seznamky? Holky, kam byste si daly inzerát, kdybyste hledali totéž? Koukal jsem na amatéry, ale to je peklo…
V ČR je prý 13 tisíc lehkých holek. Když si každý týden objednáš jednu, tak máš příštích 250 let co dělat. Nakonec to asi vyjde levněji než kafíčka, obědy, hotely… ![]()
@Josef_t píše:
V ČR je prý 13 tisíc lehkých holek. Když si každý týden objednáš jednu, tak máš příštích 250 let co dělat. Nakonec to asi vyjde levněji než kafíčka, obědy, hotely…
Kdyz veme 5 najednou, za 50 let to muze krasne stihnout.
@Josef_t píše:
V ČR je prý 13 tisíc lehkých holek. Když si každý týden objednáš jednu, tak máš příštích 250 let co dělat. Nakonec to asi vyjde levněji než kafíčka, obědy, hotely…
Pokud nevlezeš na cokoliv, tak bys je asi nechtěl všechny zkoušet.
@Josef_t píše:
Lehkou holku, co vyjde levněji než dvě kafíčka bych snad radši nechtěl ani vidět
![]()
Musíš zalovit v realitě, nebo online někde kde máš nějaký zájem, koníček. Prostě jak kdybys hledal novou ženskou.
A ano, amatéři jsou peklo, by mě zajímala statistika tam nalezeného vrznutí
Byla jsem na amaterech, kdyz jsem po rozchodu chtela sex, a bylo to fajn. Nejprve jsem ze zprav zjistila, zda je ten kluk vtipny a pohodovy a zda to mezi nama jiskri. Pak jsem si ho pozvala k sobe domu na moc prijemny vecer. Mam nekolik velmi pozitivnich zkusenosti. Ale nemela jsem tedy zajem byt milenkou zadaneho muze. ![]()
@TO_IT velmi malá… Aspoň co se týče mužů.. je jich tam mnohonásobně více, než žen. A to ještě víc než půlka žen jsou prostitutky
@Kutil Tom píše:
Lehkou holku, co vyjde levněji než dvě kafíčka bych snad radši nechtěl ani vidět![]()
Dvě kafíčka asi ![]()
Netuším jaký jaký je poměr mužů a žen na erotických seznamkách, ale než dostaneš první na kafíčko s dámou, tak jich asi hodně vypiješ sám u probdělých nocí s cílem oslovit dámu ochotnou ke sblížení. To si celé asi zopakuješ několikrát.
Když už nějakou ukecáš, budeš pro ni dostatečně zábavný (uděláš ze sebe odpovídajícího šaška), nepřijde mi moudré si ji hned brát domů, takže hotel… Romantika v autě na kraji lesa není na každé roční období ![]()
Nakonec možná zjistíš, že se svojí „tantrickou masérkou“ si i víc popovídáš. ![]()
@Zdenrix píše:
S partnerkou jsme se po mnoha letech soužití dohodli, že rozvolníme vztah. Rozcházet se nechceme, máme se rádi a vycházíme spolu, v podstatě skvělí kámoši. Jen v té posteli… No, k jádru věci. Máte vyzkoušený nějaký seznamky? Holky, kam byste si daly inzerát, kdybyste hledali totéž? Koukal jsem na amatéry, ale to je peklo…
Tak mně i na Štěstí praskala schránka ve švech, když jsem napsala, že můj zájem je jen o nezávazný vztah, sex, flirt…
Ženské to mají jednodušší…
Ale chlapů v různých vztazích, co hledají sex, je tam mrak a pokud nejsi schopen nějak víc zaujmout, tak počítej s tím, že budeš sušit hubu…
@Kutil Tom píše:
Lehkou holku, co vyjde levněji než dvě kafíčka bych snad radši nechtěl ani vidět![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem na amaterech, kdyz jsem po rozchodu chtela sex, a bylo to fajn. Nejprve jsem ze zprav zjistila, zda je ten kluk vtipny a pohodovy a zda to mezi nama jiskri. Pak jsem si ho pozvala k sobe domu na moc prijemny vecer. Mam nekolik velmi pozitivnich zkusenosti. Ale nemela jsem tedy zajem byt milenkou zadaneho muze.
A nebylo to trochu tak, že když ten sex byl bez závazků, že jsi si mohla vybírat a ti chlapci byli - tak trochu gigolo ![]()
@free333 píše:
Tak mně i na Štěstí praskala schránka ve švech, když jsem napsala, že můj zájem je jen o nezávazný vztah, sex, flirt…Ženské to mají jednodušší…Ale chlapů v různých vztazích, co hledají sex, je tam mrak a pokud nejsi schopen nějak víc zaujmout, tak počítej s tím, že budeš sušit hubu…
Protože na holky se musí trochu jinak, ne tak prvoplánově ![]()
@Josef_t píše:
Dvě kafíčka asi
Netuším jaký jaký je poměr mužů a žen na erotických seznamkách, ale než dostaneš první na kafíčko s dámou, tak jich asi hodně vypiješ sám u probdělých nocí s cílem oslovit dámu ochotnou ke sblížení. To si celé asi zopakuješ několikrát.
Když už nějakou ukecáš, budeš pro ni dostatečně zábavný (uděláš ze sebe odpovídajícího šaška), nepřijde mi moudré si ji hned brát domů, takže hotel… Romantika v autě na kraji lesa není na každé roční obdobíNakonec možná zjistíš, že se svojí „tantrickou masérkou“ si i víc popovídáš.
Až tak že je to drsné?
A to tu nedávno jedna chytračka psala, jak prý chce být v příštím životě chlapem, že prý mají všechno zadarmo
![]()
@Josef_t píše:
A nebylo to trochu tak, že když ten sex byl bez závazků, že jsi si mohla vybírat a ti chlapci byli - tak trochu gigolo
Urcite ne, na stesti praska schranka kazde babe, at uz hleda cokoliv
velky pretlak chlapu