Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, nevím jak mi sem naskocila tato diskuze, ale nedá mi, abych nenapsal můj příběh. Jsem otec čtyř děti a se ženou se máme stále moc rádi. Jednou naše společná kamarádka přišla s tím, že se ji s partnerem nedaří miminko o které se snaží. Že nám závidí a nevi co dělat. Až jsme v té diskuzi zalaškovali, že bych mohl pomoci. Uteklo pár dní a kamarádka mi vážně volala, ze bychom to mohli zkusit, zda by se nestal zázrak? A k mému velkému překvapení i má žena souhlasila. Kamarádka mi pozvala k sobě domů a velmi hezky jsme se pomilovali,.Byla to pro mě velká rozkos a vzrušení, něco takového v manželství se svolením udělat. O to větším překvapením bylo, když se kamarádka po jistě době ozvala, že vše vyšlo a čekají miminko. Vůbec nic nenarušuje nase vztahy a toto tajemství jsme si nechali opravdu jen a jen pro sebe. Narodila se krásná vytouzena holcicka a po letech, po marne snaze o druhe přišla opet s prosbou o pomoc. Dnes mají již dvě holky a jsou velmi šťastná rodina. A asi je dobře, že se ví, kdo je jejich skutečným otcem, ale nikdo toho dodnes nijak nezneuzil a všichni jsme v pohodě.
Taky Jsem hledal na sex seznamce ale pro muže pokud nevypadá jako muž roku je nemožné najít někoho… řekněme normálního.
Někdo zůstává kvůli dětem ale nikde jsem nečetl, že by někdo zůstal jen kvůli slibu, který každý z nás dal.
Utéci když přestane vyhovovat… Nezdá se Vám to zbabělé? Kde se podělo ono v dobrém i ve zlém?
Já hledám proto abych mohl dodržet slib a tak mi vztah s milenkou nehrozí a když ano musel bych to ignorovat.
Nikdo z vás tedy nechce po partnerovi aby to dodržel? Nebo jste jen nikdy nebrali tento slib vážně?
@Rene-Rene píše: Více
cože to? mohl bys to napsat znovu a srozumitelně? asi ne, že?
a píšeš, že jsi hledal sex, tak co do toho pleteš jakési sliby?
@stinga píše: VíceŽe když před oltářem slibuješ v dobrém i zlém, tak máš shukat, i když Tě to nebaví! Takže nejenom si užívat v dobrém, ale i podržet ve zlém! Vulgární, ale přesný překlad daného příspěvku!
Ahoj našla by se žena v jakémkoliv věku na milenecký poměr? Je mi sice 23 ale nemám dostatek sexu. ![]()