Milenecká seznamka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
18.2.22 12:03
@Josef_t píše:
V ČR je prý 13 tisíc lehkých holek. Když si každý týden objednáš jednu, tak máš příštích 250 let co dělat. Nakonec to asi vyjde levněji než kafíčka, obědy, hotely… :think:

Kurňa Pepo, ty máš ale přehled borče :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.2.22 12:04
@hopsalka píše:
Já toho tedy o seznamkách nic moc nevím, tak se omlouvám. Prý jsem krásná (no to nevim, ale profilovku zde mám tu nejlepší ze svého portfolia), inteligentní (tak něco v té tykvičce mám) a pohodová (jo to jsem, dost často se směju sama sobě a posléze i přátelům a přátelé mě a pak sobě navzájem, no na pohodu prostě), takže nouzi o muže jsem nikdy neměla.

Jen dotaz, to je opravdu KAŽDÁ seznamka především o sexu (popř. skrytě o sexu)? Chápu prvoplánové weby jako badoo, amatéři, no prosim. Ale pak by měly existovat nějaké, no sofistikovanější weby, kam jdou opravdu jen lidé, kteří chtějí vztah. Myslela jsem, že to je právě to zmiňované Štěstí a teď koukám, že i tady se jede jedna písnička do kola. Já fakt lituji každého, kdo této varianty využije (popř. je okolnostmi donucen), kolikerým odpadem se chudák musí prohrabat.

Možná se mě to také jednou bude týkat, on až mi opadá ten knír a zestárnu, tak už taky nebudu taková „kóča“, ale jak koukám, pokusím se tomu vyhnout co nejdéle to půjde.

No tak jasně že je seznamka především o sexu. Na pivo můžu jít s kamarádem :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
18.2.22 12:04
@hopsalka píše:
Já toho tedy o seznamkách nic moc nevím, tak se omlouvám. Prý jsem krásná (no to nevim, ale profilovku zde mám tu nejlepší ze svého portfolia), inteligentní (tak něco v té tykvičce mám) a pohodová (jo to jsem, dost často se směju sama sobě a posléze i přátelům a přátelé mě a pak sobě navzájem, no na pohodu prostě), takže nouzi o muže jsem nikdy neměla.

Jen dotaz, to je opravdu KAŽDÁ seznamka především o sexu (popř. skrytě o sexu)? Chápu prvoplánové weby jako badoo, amatéři, no prosim. Ale pak by měly existovat nějaké, no sofistikovanější weby, kam jdou opravdu jen lidé, kteří chtějí vztah. Myslela jsem, že to je právě to zmiňované Štěstí a teď koukám, že i tady se jede jedna písnička do kola. Já fakt lituji každého, kdo této varianty využije (popř. je okolnostmi donucen), kolikerým odpadem se chudák musí prohrabat.

Možná se mě to také jednou bude týkat, on až mi opadá ten knír a zestárnu, tak už taky nebudu taková „kóča“, ale jak koukám, pokusím se tomu vyhnout co nejdéle to půjde.

Je na čase přestat si konečně šlapat po štěstí, vyfotit na hajzlíku/výtahu nějaké to selfíčko k navnadění kohoutku a vlítnout na to :mrgreen:.
Protože jak ti tam naběhneme my s Florence, máš to marný.

Příspěvek upraven 18.02.22 v 12:08

• Citovat
  • Upravit
2801
18.2.22 12:06
@free333 píše:
Hlavně jsem chtěla zakl. naznačit, že to nebude mít jednoduché a i když má povolenou milenku, tak ho čeká dlouhá, předlouhá, trnitá cesta. :P

Za mě je i jedno, jaký typ vztahu se hledá a kde, stejně si ti dva musí sednout a i mít chut jít do té postele.

Chce to chodit na spousty schůzek a minimalizovat vypisování, tedy z mého pohledu, co se osvědčilo mně.

Tak kde se berou ty zástupy nevěrných chlapů, když je to tak děsně trnitý? Tady to vypadá, že ze 100 manželství jich je 89 poznamenaných mužovou nevěrou, a dost často se jedná o více úletů s jednou osobou, popř. dlouhodobé nevěry. Tak kde je shání? Na Štěstí? To asi ne.

Největší výběr za mě je v práci a u koníčků (zejména sport). Tak se toho zakladateli drž. Ale buď fér a dané řekni, že jde jen o sex a současnou přítelkyni nikdy neopustíš. Ať si nedělají zbytečné naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.2.22 12:07
@Kutil Tom píše:
No tak jasně že je seznamka především o sexu. Na pivo můžu jít s kamarádem :mrgreen: :dance:

Já se prostě zasekla v době před 25 lety, kdy se dávaly inzeráty do novin a ovdovělí tatínci s dětmi hledali kamarádku a náhradní maminku. Nechápu kdy se to tak překlopilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.2.22 12:10
@ontarova.stara píše:
Je na čase přestat si konečně šlapat po štěstí, vyfotit na hajzlíku/výtahu nějaké to selfíčko k navnadění kohoutku a vlítnout na to :mrgreen:.
Protože jak ti tam naběhneme my s Florence, máš to marný.Příspěvek upraven 18.02.22 v 12:08

Se opovaž, ty drzá hubo. Jsem pánem ve svém království, škodnou nesnesu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.2.22 12:10
@free333 píše:
Tak mně i na Štěstí praskala schránka ve švech, když jsem napsala, že můj zájem je jen o nezávazný vztah, sex, flirt… :) Ženské to mají jednodušší…Ale chlapů v různých vztazích, co hledají sex, je tam mrak a pokud nejsi schopen nějak víc zaujmout, tak počítej s tím, že budeš sušit hubu…

Hmmmmm, to bude teď napěchovaná schránka taky ))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.2.22 12:12
@hopsalka píše:
Já se prostě zasekla v době před 25 lety, kdy se dávaly inzeráty do novin a ovdovělí tatínci s dětmi hledali kamarádku a náhradní maminku. Nechápu kdy se to tak překlopilo.

Nejdřív zmizely papírový noviny a pak i ovdovělí tatínci, a od té doby už holt chlapi „nejsou“ :mrgreen: :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
18.2.22 12:12
@hopsalka píše:
Se opovaž, ty drzá hubo. Jsem pánem ve svém království, škodnou nesnesu :mrgreen:

Neboj, nějaký ten jednooký penzista prý zbyde na každou 8). Oprášíme ty inzeráty z Mlaďáku…

• Citovat
  • Upravit
2801
18.2.22 12:31
@Kutil Tom píše:
Nejdřív zmizely papírový noviny a pak i ovdovělí tatínci, a od té doby už holt chlapi „nejsou“ :mrgreen: :jazyk: :mavam:

Svět se v prde_ obrátil :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.2.22 12:53
@hopsalka píše:
Svět se v prde_ obrátil :pocitac:

Naopak, mužům se otevřely nové obzory, mohou si lépe a radostněji vybírat, za mě změna k lepšímu :* :srdce: :dance: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.22 12:58
@Anonymní píše:
Nevím, jak moc je proflaklá, ale snad nebude ta dotyčná ta moje :think: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Taky mne to napadlo, jestli ten dotyčný není můj :lol: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.22 15:41
@FlorenceF Jenkins píše:
To je nahoda :lol: neproflakla seznamka a hned dve reference :P

Tři

• Citovat
  • Upravit
14127
18.2.22 22:24
@ontarova.stara píše:
Protože jak ti tam naběhneme my s Florence, máš to marný.Příspěvek upraven 18.02.22 v 12:08

Ja uz nabehla, takze jsem to přebrala 8) kazdopadne, svalovce a sportovce jsem vam tam nechala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13856
18.2.22 23:42

@FlorenceF Jenkins

V tom bude ten problém, ty nehledáš jen milence/gigolíka, kde by ty fyzické proporce mohly stačit.
Ty hledáš klasickou spřízněnou duši, očekáváš klasický průběh budování vztahu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová