Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
Proto se taky nehrnu vrtat poličky![]()
![]()
No ale zas by byla svíčková ![]()
@FlorenceF Jenkins píše: …
Obdobne bych to vubec nedoporucila vyhorelym manzelum, kteri maji v manzelstvi vztahovy deficit. Tam je potom ten milenec/milenka temi velkymi emocemi vysáván. Odkazuji na mistni diskuzi nestastnych milenek, ktere jsou pohlceny laskou milence a nemuzou se v zivote pohnout. Ony ty emoce jsou totiz opravdove, ony citi (ja taky v minulosti), ze jsou milovany, ale prave ta neprekrocitelna bariera do normalniho sdileni zivota ve vsech nuancich vyvolava propady do prazdna. A zaroven, emocni napojeni na nedostupneho milence stavi zed v ochote a schopnosti predavat energii dalsim lidem, jak napadnikum, tak spolubydlicim. Takze Šipkova Ruzenka hadr
S dovolením jsem si vzal citaci…
Přesně proto co jsi pěkně popsala nevěřím na otevřené vztahy. Protože ten deficit a nenaplnění prožívají taky a v momentě, kdy jim milenec/milenka nabídnou trochu víc a ten otevřený vztah rychle opouštějí.
Závěr za Zakladatele, který se již odmlčel (nesla se mu z toho seznamka
)
Buď to zkus napravit nebo ukončit. Vše mezi tím je k ničemu.
@Zdenrix píše:
S partnerkou jsme se po mnoha letech soužití dohodli, že rozvolníme vztah. Rozcházet se nechceme, máme se rádi a vycházíme spolu, v podstatě skvělí kámoši. Jen v té posteli… No, k jádru věci. Máte vyzkoušený nějaký seznamky? Holky, kam byste si daly inzerát, kdybyste hledali totéž? Koukal jsem na amatéry, ale to je peklo…
To bych nedělala, když se při tom zamilujes do milenky. Tak současnou přítelkyni vyměnila za milenku a pak je konec
@Zdenrix píše:
S partnerkou jsme se po mnoha letech soužití dohodli, že rozvolníme vztah. Rozcházet se nechceme, máme se rádi a vycházíme spolu, v podstatě skvělí kámoši. Jen v té posteli… No, k jádru věci. Máte vyzkoušený nějaký seznamky? Holky, kam byste si daly inzerát, kdybyste hledali totéž? Koukal jsem na amatéry, ale to je peklo…
V cizině ma nejlepší „znsmku“ C-DATE, dívala jsem se a je i v CR
Ježiš, koukám o stránku zpátky, co jsem to tu před rokem psal
![]()
@hopsalka píše:
Tak kde se berou ty zástupy nevěrných chlapů, když je to tak děsně trnitý? Tady to vypadá, že ze 100 manželství jich je 89 poznamenaných mužovou nevěrou, a dost často se jedná o více úletů s jednou osobou, popř. dlouhodobé nevěry. Tak kde je shání? Na Štěstí? To asi ne.Největší výběr za mě je v práci a u koníčků (zejména sport). Tak se toho zakladateli drž. Ale buď fér a dané řekni, že jde jen o sex a současnou přítelkyni nikdy neopustíš. Ať si nedělají zbytečné naděje.
Naopak seznamky jsou lepší na tohle, neboť předem si objasnite co chcete atd. Většina lidí nechce mít milostný poměr v práci, z toho kouká jen průser. A kdd se má asi tak otec od rodiny nebo matka jinak seznámit? Js se seznámila mimo seznamku dvakrát a dvakrát v seznamce ale chlap musí mít výdrž.
@Zdenrix píše:
Tak holky si ho můžou dát kamkoliv, stačí si založit profil
Zaručeně tam poleze jeden zájemce za druhým všech věkových kategorií a vzdálenosti bez ohledu na to co v profilu stojí.
Inzerát není třeba.
@Kockazvysocan píše:
Ano, to je vážný problém.Zrovna nedávno jsem tu jednomu psala, že nevím, k cemu by mi zadaný chlap byl
. Vyprázdnit se a vrátit se k manželce, která mu nerozumí? Mít jízdní řád, od kdy do kdy se smim ozvat? Víkendy a dovolené trávit sama, protože rodina? Ne, fakt tohle ne. Na to se mám dost ráda a vážím si sebe sama a nenechám se tímhle ponižovat.
Není jednoduché se seznámit, není těžké mít sex, ale normální sebevědomá žena tohle nechce.
Jenže tam nezadani si vyberou nezadane a zadání zadané, a pak je tam daleko menší riziko
@Josef_t píše:
V ČR je prý 13 tisíc lehkých holek. Když si každý týden objednáš jednu, tak máš příštích 250 let co dělat. Nakonec to asi vyjde levněji než kafíčka, obědy, hotely…
Tak to jsem milenka na h…,když nic takového nemám
@Kockazvysocan píše:Jenže tam nezadani si vyberou nezadane a zadání zadané, a pak je tam daleko menší riziko
Ano, to je vážný problém.Zrovna nedávno jsem tu jednomu psala, že nevím, k cemu by mi zadaný chlap byl
. Vyprázdnit se a vrátit se k manželce, která mu nerozumí? Mít jízdní řád, od kdy do kdy se smim ozvat? Víkendy a dovolené trávit sama, protože rodina? Ne, fakt tohle ne. Na to se mám dost ráda a vážím si sebe sama a nenechám se tímhle ponižovat.
Není jednoduché se seznámit, není těžké mít sex, ale normální sebevědomá žena tohle nechce.
@Kockazvysocan píše:
Já mluvím za sebe, za single ženu. A taky nutně potřebuju sex, ale i tak mám právo chtít, aby to bylo na úrovni.
No to musíš jít ale pak na seznamku, kde lidé hledají vztah. Tam většinou platí i ženy, tam se seznámili už pár známých.
@Josef_t píše:
S dovolením jsem si vzal citaci…Přesně proto co jsi pěkně popsala nevěřím na otevřené vztahy. Protože ten deficit a nenaplnění prožívají taky a v momentě, kdy jim milenec/milenka nabídnou trochu víc a ten otevřený vztah rychle opouštějí.
Závěr za Zakladatele, který se již odmlčel (nesla se mu z toho seznamka)
Buď to zkus napravit nebo ukončit. Vše mezi tím je k ničemu.
V otevřeném vztahu ale nejsi citově vyprahli, ale chceš v sexu více než jen svého partnera,. Vztah kdy dva zustavsji jen spolu k vůli dětem a nemají dolů kromě toho že jdou kamarádi a rodiče už nic společného není otevřený vztah. Je to vlastně vnitřně ukončené manželství než děti odrostou.
@hopsalka píše:
Já toho tedy o seznamkách nic moc nevím, tak se omlouvám. Prý jsem krásná (no to nevim, ale profilovku zde mám tu nejlepší ze svého portfolia), inteligentní (tak něco v té tykvičce mám) a pohodová (jo to jsem, dost často se směju sama sobě a posléze i přátelům a přátelé mě a pak sobě navzájem, no na pohodu prostě), takže nouzi o muže jsem nikdy neměla.Jen dotaz, to je opravdu KAŽDÁ seznamka především o sexu (popř. skrytě o sexu)? Chápu prvoplánové weby jako badoo, amatéři, no prosim. Ale pak by měly existovat nějaké, no sofistikovanější weby, kam jdou opravdu jen lidé, kteří chtějí vztah. Myslela jsem, že to je právě to zmiňované Štěstí a teď koukám, že i tady se jede jedna písnička do kola. Já fakt lituji každého, kdo této varianty využije (popř. je okolnostmi donucen), kolikerým odpadem se chudák musí prohrabat.
Možná se mě to také jednou bude týkat, on až mi opadá ten knír a zestárnu, tak už taky nebudu taková „kóča“, ale jak koukám, pokusím se tomu vyhnout co nejdéle to půjde.
O žádné takové nevím
@hopsalka píše:Asi náhradní maminky došly 😃
Já se prostě zasekla v době před 25 lety, kdy se dávaly inzeráty do novin a ovdovělí tatínci s dětmi hledali kamarádku a náhradní maminku. Nechápu kdy se to tak překlopilo.
@hopsalka píše:
Tak kde se berou ty zástupy nevěrných chlapů, když je to tak děsně trnitý? Tady to vypadá, že ze 100 manželství jich je 89 poznamenaných mužovou nevěrou, a dost často se jedná o více úletů s jednou osobou, popř. dlouhodobé nevěry. Tak kde je shání? Na Štěstí? To asi ne.Největší výběr za mě je v práci a u koníčků (zejména sport). Tak se toho zakladateli drž. Ale buď fér a dané řekni, že jde jen o sex a současnou přítelkyni nikdy neopustíš. Ať si nedělají zbytečné naděje.
Já myslím, že u těch rodin s menšími dětmi to bude více z reálu a u těch rozbitých vztahu, kdy už hledají záměrně, tak seznamky
@Josef_t píše:
On není problém sehnat babu, ona se čas os času nějaká i sama přihlásí, upeče bábovku.
Problém je, že jejich ambicí rozhodně není být jen milenkou na sex
Určitě, ty babovko
Proto se taky nehrnu vrtat poličky