Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše:
Měří se hodnoty. Přidá se chemie. Voda cirkuluje. A je to plavecak, ne aquapark, ale ano, v létě se nam do venkovního bazenu chodí vycachtat různá skupinatam nelezu
To je zajímavý a co byste dělali s tím ho.vnem,co plavalo v bazénu, když tam byl Lorre? Zahráli si na rybáře? Nebo přidali trochu kyseliny, ať se to rozpustí?
![]()
@inzenyrka85 píše:
Začíná to tu bejt jak ve většině diskuzí tady.. o hov. ně
@Klopčafan píše:
To jsem si ani nikdy nemyslel, naopak tě řadím do té chytřejší části emimina a dobře děláš, Jaruško.![]()
Akorát mě trošku překvapuje ta změna profilové fotografie.Kam zmizela ta síťovaná krasavice a proč se tam objevila ta Stalinova světlice?
Nikdy jsi mně jako příznivkyně vojenské techniky nepřipadala.
![]()
![]()
No, jo, to je naše Jaruš, akorát by mohla mít tu profilovku, kde je v těch super punčochách. ![]()
@Klopotkova píše:
No, jo, to je naše Jaruš, akorát by mohla mít tu profilovku, kde je v těch super punčochách.
Vidím, že zaujala nejen mě.
![]()
@Anonymní píše:
Jsem vdaná a mám ženatého milence. A to, co ty popisuješ, po něm vůbec nechci. Stačí mi, že mi dává sebe. Svou lásku a ten nejlepší sex, co jsem kdy zažila. Nepotřebuju se s ním předvádět na akcích a rautech. Když jsme spolu, vypneme mobily a jsme tu plně jeden pro druhého, třeba celý den jen pro sebe, sami dva v příjemném prostředí.
A mohu vědět, proč se tedy nerozvedete, když je Vám s milencem takhle a očividně jsou tam city? Zajímalo by mě, jak by bylo Vám, kdyby Váš muž měl nějakou, se kterou stráví příjemný den a vypne si mobil
Nechápu lidi, jako jste Vy a Váš milenec. To přijdete domů po celém dni s milencem a z manžela děláte vola? A co žena Vašeho milence, ta Vám nevadí? Máte nějakou sebehodnotu? Nikdy bych nebyla matrace pro ženatého chlapa. Rozvod z obou stran by byl myslíím fér. Vaši protějšci beztak s Vámi oběma šťastní nejsou a oba by si mohli najít někoho, kdo je bude opravdu milovat..
A pak k čemu tohle schovávání je
Je mi z dnešního světa a lidí na blití ![]()
@tess50 píše:
Tak „matrace“ už tu dlouho nebyly. O víkendu jsem to zahlédla myslím i jiné diskuzi.
A vyřešilo se tenkrát, jaké označení se používá pro muže-milence? Matracák? ![]()
@Anonymní píše:
A mohu vědět, proč se tedy nerozvedete, když je Vám s milencem takhle a očividně jsou tam city? Zajímalo by mě, jak by bylo Vám, kdyby Váš muž měl nějakou, se kterou stráví příjemný den a vypne si mobilNechápu lidi, jako jste Vy a Váš milenec. To přijdete domů po celém dni s milencem a z manžela děláte vola? A co žena Vašeho milence, ta Vám nevadí? Máte nějakou sebehodnotu? Nikdy bych nebyla matrace pro ženatého chlapa. Rozvod z obou stran by byl myslíím fér. Vaši protějšci beztak s Vámi oběma šťastní nejsou a oba by si mohli najít někoho, kdo je bude opravdu milovat..
A pak k čemu tohle schovávání jeJe mi z dnešního světa a lidí na blití
Každý to bere jinak ten sex. Ne každý leží jako matrace s nohama nahoru.
@tess50 píše:
Tak „matrace“ už tu dlouho nebyly. O víkendu jsem to zahlédla myslím i jiné diskuzi.
Hele, nejseš ty trochu vztahovačná a matracoidní? ![]()
@Anonymní píše:
A mohu vědět, proč se tedy nerozvedete, když je Vám s milencem takhle a očividně jsou tam city? Zajímalo by mě, jak by bylo Vám, kdyby Váš muž měl nějakou, se kterou stráví příjemný den a vypne si mobilNechápu lidi, jako jste Vy a Váš milenec. To přijdete domů po celém dni s milencem a z manžela děláte vola? A co žena Vašeho milence, ta Vám nevadí? Máte nějakou sebehodnotu? Nikdy bych nebyla matrace pro ženatého chlapa. Rozvod z obou stran by byl myslíím fér. Vaši protějšci beztak s Vámi oběma šťastní nejsou a oba by si mohli najít někoho, kdo je bude opravdu milovat..
A pak k čemu tohle schovávání jeJe mi z dnešního světa a lidí na blití
Bliješ ve špatné diskuzi, děvče. ![]()
A když ti protějšci nejsou šťastní, vždycky se můžou rozvést a najít si někoho, kdo je bude opravdu milovat. Ono to není jen o tom jednom z těch dvou, víš?
@tess50 píše:
Jo jo. To bude tím, potrefená husa![]()
Vidíš..matrace..a už tam běžíš?
@bigl píše:
Bliješ ve špatné diskuzi, děvče.
A když ti protějšci nejsou šťastní, vždycky se můžou rozvést a najít si někoho, kdo je bude opravdu milovat. Ono to není jen o tom jednom z těch dvou, víš?
Naopak. Jsem ve správné diskuzi
je až k zblití, kolik z vás je schopno podvádět svoje manžely i roky
Jasně, je to jednodušší roztáhnout nohy někde v autě nebo bůhví kde, užít si a pak si dál vyčůraně užívat manžílkovo penízků a jiných výhod manželství co
než na to jít prostě čestně rozvést se či rozejít, když nejsem spokojená a najít si jiného.
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla
blbé kecy si nechte, zbytečně ztrácíte svůj čas, který můžete investovat jinak ( milenec čeká
)
@Anonymní píše:
Naopak. Jsem ve správné diskuzije až k zblití, kolik z vás je schopno podvádět svoje manžely i roky
Jasně, je to jednodušší roztáhnout nohy někde v autě nebo bůhví kde, užít si a pak si dál vyčůraně užívat manžílkovo penízků a jiných výhod manželství co
než na to jít prostě čestně rozvést se či rozejít, když nejsem spokojená a najít si jiného.
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla![]()
blbé kecy si nechte, zbytečně ztrácíte svůj čas, který můžete investovat jinak ( milenec čeká
![]()
![]()
)
Jen počkej, až na tě někdo zavolá admina, že zneužíváš anonymitu
![]()
@Anonymní píše:
Naopak. Jsem ve správné diskuzije až k zblití, kolik z vás je schopno podvádět svoje manžely i roky
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla![]()
![]()
![]()
)
Milence jsem sice nikdy neměla, ale teda ty vedeš, atraktivní ženo, Tvl ![]()
Proč se neodtajníš, anonymní hrdinko? ![]()
Jsme v sekci Moralistické kecy v pondělí?
@stodvacetjedna píše:
Jen počkej, až na tě někdo zavolá admina, že zneužíváš anonymitu![]()
De facto anonymita slouží k jiným účelům, že ano.