Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5362
24.10.23 21:17
@Arturie píše:
Měří se hodnoty. Přidá se chemie. Voda cirkuluje. A je to plavecak, ne aquapark, ale ano, v létě se nam do venkovního bazenu chodí vycachtat různá skupina 8o tam nelezu

To je zajímavý a co byste dělali s tím ho.vnem,co plavalo v bazénu, když tam byl Lorre? Zahráli si na rybáře? Nebo přidali trochu kyseliny, ať se to rozpustí? :mrgreen: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
24.10.23 21:50

Začíná to tu bejt jak ve většině diskuzí tady.. o hov. ně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
25.10.23 04:53
@inzenyrka85 píše:
Začíná to tu bejt jak ve většině diskuzí tady.. o hov. ně :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
25.10.23 15:49
@Klopčafan píše:
To jsem si ani nikdy nemyslel, naopak tě řadím do té chytřejší části emimina a dobře děláš, Jaruško. :lol: :pankac: Akorát mě trošku překvapuje ta změna profilové fotografie.Kam zmizela ta síťovaná krasavice a proč se tam objevila ta Stalinova světlice? :lol: Nikdy jsi mně jako příznivkyně vojenské techniky nepřipadala. :lol: :P :jazyk:

No, jo, to je naše Jaruš, akorát by mohla mít tu profilovku, kde je v těch super punčochách. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5362
25.10.23 15:59
@Klopotkova píše:
No, jo, to je naše Jaruš, akorát by mohla mít tu profilovku, kde je v těch super punčochách. :pankac:

Vidím, že zaujala nejen mě. :lol: :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.23 12:17
@Anonymní píše:
Jsem vdaná a mám ženatého milence. A to, co ty popisuješ, po něm vůbec nechci. Stačí mi, že mi dává sebe. Svou lásku a ten nejlepší sex, co jsem kdy zažila. Nepotřebuju se s ním předvádět na akcích a rautech. Když jsme spolu, vypneme mobily a jsme tu plně jeden pro druhého, třeba celý den jen pro sebe, sami dva v příjemném prostředí.

A mohu vědět, proč se tedy nerozvedete, když je Vám s milencem takhle a očividně jsou tam city? Zajímalo by mě, jak by bylo Vám, kdyby Váš muž měl nějakou, se kterou stráví příjemný den a vypne si mobil :lol: Nechápu lidi, jako jste Vy a Váš milenec. To přijdete domů po celém dni s milencem a z manžela děláte vola? A co žena Vašeho milence, ta Vám nevadí? Máte nějakou sebehodnotu? Nikdy bych nebyla matrace pro ženatého chlapa. Rozvod z obou stran by byl myslíím fér. Vaši protějšci beztak s Vámi oběma šťastní nejsou a oba by si mohli najít někoho, kdo je bude opravdu milovat..
A pak k čemu tohle schovávání je :nevim: Je mi z dnešního světa a lidí na blití :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1542
30.10.23 12:47
@tess50 píše:
Tak „matrace“ už tu dlouho nebyly. O víkendu jsem to zahlédla myslím i jiné diskuzi.

A vyřešilo se tenkrát, jaké označení se používá pro muže-milence? Matracák? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
30.10.23 12:50
@Anonymní píše:
A mohu vědět, proč se tedy nerozvedete, když je Vám s milencem takhle a očividně jsou tam city? Zajímalo by mě, jak by bylo Vám, kdyby Váš muž měl nějakou, se kterou stráví příjemný den a vypne si mobil :lol: Nechápu lidi, jako jste Vy a Váš milenec. To přijdete domů po celém dni s milencem a z manžela děláte vola? A co žena Vašeho milence, ta Vám nevadí? Máte nějakou sebehodnotu? Nikdy bych nebyla matrace pro ženatého chlapa. Rozvod z obou stran by byl myslíím fér. Vaši protějšci beztak s Vámi oběma šťastní nejsou a oba by si mohli najít někoho, kdo je bude opravdu milovat..
A pak k čemu tohle schovávání je :nevim: Je mi z dnešního světa a lidí na blití :poblion:

Každý to bere jinak ten sex. Ne každý leží jako matrace s nohama nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18116
30.10.23 13:27
@tess50 píše:
Tak „matrace“ už tu dlouho nebyly. O víkendu jsem to zahlédla myslím i jiné diskuzi.

Hele, nejseš ty trochu vztahovačná a matracoidní? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18116
30.10.23 13:29
@Anonymní píše:
A pak k čemu tohle schovávání je :nevim: Je mi z dnešního světa a lidí na blití :poblion:

Bliješ ve špatné diskuzi, děvče. :hug:
A když ti protějšci nejsou šťastní, vždycky se můžou rozvést a najít si někoho, kdo je bude opravdu milovat. Ono to není jen o tom jednom z těch dvou, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105806
30.10.23 14:37
@tess50 píše:
Jo jo. To bude tím, potrefená husa :mrgreen: :mrgreen:

Vidíš..matrace..a už tam běžíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.10.23 14:43
@bigl píše:
Bliješ ve špatné diskuzi, děvče. :hug:
A když ti protějšci nejsou šťastní, vždycky se můžou rozvést a najít si někoho, kdo je bude opravdu milovat. Ono to není jen o tom jednom z těch dvou, víš?

Naopak. Jsem ve správné diskuzi :) je až k zblití, kolik z vás je schopno podvádět svoje manžely i roky :) Jasně, je to jednodušší roztáhnout nohy někde v autě nebo bůhví kde, užít si a pak si dál vyčůraně užívat manžílkovo penízků a jiných výhod manželství co :lol: než na to jít prostě čestně rozvést se či rozejít, když nejsem spokojená a najít si jiného.
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla :lol: :mavam: blbé kecy si nechte, zbytečně ztrácíte svůj čas, který můžete investovat jinak ( milenec čeká :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
30.10.23 14:45
@Anonymní píše:
Naopak. Jsem ve správné diskuzi :) je až k zblití, kolik z vás je schopno podvádět svoje manžely i roky :) Jasně, je to jednodušší roztáhnout nohy někde v autě nebo bůhví kde, užít si a pak si dál vyčůraně užívat manžílkovo penízků a jiných výhod manželství co :lol: než na to jít prostě čestně rozvést se či rozejít, když nejsem spokojená a najít si jiného.
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla :lol: :mavam: blbé kecy si nechte, zbytečně ztrácíte svůj čas, který můžete investovat jinak ( milenec čeká :lol: :lol: :lol: )

Jen počkej, až na tě někdo zavolá admina, že zneužíváš anonymitu :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.10.23 14:46
@Anonymní píše:
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla :lol: :mavam: blbé kecy si nechte, zbytečně ztrácíte svůj čas, který můžete investovat jinak ( milenec čeká :lol: :lol: :lol: )

Milence jsem sice nikdy neměla, ale teda ty vedeš, atraktivní ženo, Tvl :mrgreen:
Proč se neodtajníš, anonymní hrdinko? ;)
Jsme v sekci Moralistické kecy v pondělí?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
30.10.23 14:47
@stodvacetjedna píše:
Jen počkej, až na tě někdo zavolá admina, že zneužíváš anonymitu :jazyk: :mrgreen:

De facto anonymita slouží k jiným účelům, že ano.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová