Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
24.10.23 14:01
@Mango_Lassi píše:
V Praze existuje hromada mileneckých hotelů, kde se dají pronajímat pokoje na hodiny.

Jenže já myslím normální hotely, fo mileneckych by se mi moc nechtělo. Vždyť tam musí být úplně vysu…vzduch. :roll:
V hotelu máme saunu, když máme chuť. Restauraci, bar atd, prostě hotel na urovni

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.10.23 14:02
@Cizinka 999 píše:
Jenže já myslím normální hotely, fo mileneckych by se mi moc nechtělo. Vždyť tam musí být úplně vysu…vzduch. :roll:
V hotelu máme saunu, když máme chuť. Restauraci, bar atd

Normální se tu taky najdou.

• Citovat
  • Upravit
30474
24.10.23 14:18
@Cizinka 999 píše:
Tak většina chlapů chce spíš milenku a ne platit za sex, hledej rozdil

No milenku možná ale ne za ni dávat výplaty :mrgreen:. Za to žádná ženská asi nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
24.10.23 14:45
@Cizinka 999 píše:
V hotelu máme saunu, když máme chuť. Restauraci, bar atd, prostě hotel na urovni

Také jsou na úrovni, zrovna dávala kamarádka na FB nějaký luxusní. I když nebude za levno určitě :-) Byla tam s přítelem normálně. My dostali s manželem kdysi hodinu v hotelu s vířivkou a saunou. Tak nevím, kdo by to za hodinu vše stihnul, ale bylo to fajn. V Praze toho je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24786
24.10.23 15:08
@LukeR1 píše:
Dost lidí takto přemýšlí, až mají v životě tyto zkušenosti. Na většinu lidí, kteří podvádějí teprve čeká prozření. Některým je to jedno, protože oni můžou, oni chtějí a na světe je přece tolik dalších partnerů.Jsou to těžké situace a každého k tomu vede trochu něco jiného. Lidé jsou schopní riskovat i funkční manželství, protože je to jako závislost, se kterou nelze lehce přestat.

přesně tak..
ono i to milenectví je vlastně brutální sjíždění „drogama“, funguje to na bázi amfetaminů, takže to je pár měsíců klidně hodně slušná „jízda“, bohužel taky obvykle s tomu odpovídajícími následky..
existuje jen zlomek populace, kde se sejde žena i muž, kteří dokážou oddělit emoce a realitu od sexu a potěšení… občas se to tu vidí, leč velmi zřídka.. obvykle se zamiluje ona.. výjimečně i on (to je pak taky nářez), pálí se mosty, píšou se anonymy nebo milenky kontaktují manželky :zed: NO dej pokoj… já do toho ve vztazích pokud možno nechodila a po 18 manželství když jsem zjistila dlouhodobou nevěru s emocemi, tak šel k ní ještě ten večer.. (ano, bydlení bylo moje, o to snazší)…prostě bych nikdy nehrála hru s milenkou…navíc mi dcera později řekla, že už před rokem taťkovi pípaly zprávy o sexu s ní a že se strašně bála mi to říct a vůbec nevěděla, co by se pak stalo :,( tak jsem si objala a ujistila ji, že to vůbec, ale fakt vůbec není její chyba…
proto říkám, že si Milenectví má každý pořádně rozmyslet i do těchto důsledků! Mmch, tahle puboška se s ním půl roku po jeho odchodu Nebavila, a to tak, že vůbec, ani ho nezdravila…
Pomiňme ovšem fakt, že dnes u něj bydlí… ;) život je prostě pestrý a ty scénáře nevymyslíš.. to píše Osud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4448
24.10.23 15:17

Manazeri, kteri maji nejaky budget a projekty, tak ty hotely snadno prozenou pres vydaje na firemni penize. No a ti chudsi si holt musi poridit olitanou dodavku, hodit dozadu matraci a jezdit s tim nekam k lesu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24786
24.10.23 15:21

@Fukitol a víš co? kolikrát je to v té blbé dodávce nebo v lese nebo ve staně nebo v seně 10000× lepší jak v předraženém welnesu nebo v 5*Egyptě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
24.10.23 15:30
@Lucy75 píše:
@Fukitol a víš co? kolikrát je to v té blbé dodávce nebo v lese nebo ve staně nebo v seně 10000× lepší jak v předraženém welnesu nebo v 5*Egyptě…

Už vidím tu nabídku k sexu : hledám milenku, mám stan. Na to se lapí každá vdaná žena. Třeba přijít jako z práce se slámou ve vlasech. Romantické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24786
24.10.23 15:31

@nikitice :mrgreen: a zkusilas to někdy? z lásky? z vášně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
24.10.23 15:34
@Lucy75 píše:
@nikitice :mrgreen: a zkusilas to někdy? z lásky? z vášně??

Tak samozřejmě jako mladá jsem třeba chodila ze zábavy polem-nepolem, lesem-nelesem s doprovodem. Jako vdanou by mě nikdo tak opravdu nenalákal. Nemám nikoho a nikdy nebudu říkat, že nikdy nebudu. Ex mě podvedl i já jeho a taky to nebyl 5* hotel, ale knihkupectví na Václaváku v noci, měl klíče, jelikož měl firmu na úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4448
24.10.23 15:52
@Lucy75 píše:

urcite jo, jen jsem chtel rict, ze hodne lidi neplati ten hotel z vlastni kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
24.10.23 15:53
@Lorre píše:
No milenku možná ale ne za ni dávat výplaty :mrgreen:. Za to žádná ženská asi nestojí :think:

Tak ty nemáš žádnou ženu doma že jo

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
24.10.23 15:54
@Lorre píše:
No milenku možná ale ne za ni dávat výplaty :mrgreen:. Za to žádná ženská asi nestojí :think:
@Lorre píše:

Tak pro ně je to kapesné, jinak by to asi těžko dělali ze jo

• Citovat
  • Upravit
30474
24.10.23 16:15
@Cizinka 999 píše:

Díky bohu :mrgreen:. Jinak bych byl buď v blazinci nebo pod mostem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
24.10.23 18:01
@tess50 píše:
Ani nemůžu psát, co ve svém věku teď zkouším já :mrgreen: fakt to nemusí být hotel. Tak býčí si pripadala jako štětka. Ale to je jen můj pohled. Třeba na to taky někdy dojde.

štetka :-) Máš jich deset najednou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová