Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 píše:
Jenže já myslím normální hotely, fo mileneckych by se mi moc nechtělo. Vždyť tam musí být úplně vysu…vzduch.
V hotelu máme saunu, když máme chuť. Restauraci, bar atd
Normální se tu taky najdou.
@Cizinka 999 píše:
Tak většina chlapů chce spíš milenku a ne platit za sex, hledej rozdil
No milenku možná ale ne za ni dávat výplaty
. Za to žádná ženská asi nestojí ![]()
@Cizinka 999 píše:
Jenže já myslím normální hotely, fo mileneckych by se mi moc nechtělo. Vždyť tam musí být úplně vysu…vzduch.
V hotelu máme saunu, když máme chuť. Restauraci, bar atd, prostě hotel na urovni
Také jsou na úrovni, zrovna dávala kamarádka na FB nějaký luxusní. I když nebude za levno určitě
Byla tam s přítelem normálně. My dostali s manželem kdysi hodinu v hotelu s vířivkou a saunou. Tak nevím, kdo by to za hodinu vše stihnul, ale bylo to fajn. V Praze toho je dost.
@LukeR1 píše:
Dost lidí takto přemýšlí, až mají v životě tyto zkušenosti. Na většinu lidí, kteří podvádějí teprve čeká prozření. Některým je to jedno, protože oni můžou, oni chtějí a na světe je přece tolik dalších partnerů.Jsou to těžké situace a každého k tomu vede trochu něco jiného. Lidé jsou schopní riskovat i funkční manželství, protože je to jako závislost, se kterou nelze lehce přestat.
přesně tak..
ono i to milenectví je vlastně brutální sjíždění „drogama“, funguje to na bázi amfetaminů, takže to je pár měsíců klidně hodně slušná „jízda“, bohužel taky obvykle s tomu odpovídajícími následky..
existuje jen zlomek populace, kde se sejde žena i muž, kteří dokážou oddělit emoce a realitu od sexu a potěšení… občas se to tu vidí, leč velmi zřídka.. obvykle se zamiluje ona.. výjimečně i on (to je pak taky nářez), pálí se mosty, píšou se anonymy nebo milenky kontaktují manželky
NO dej pokoj… já do toho ve vztazích pokud možno nechodila a po 18 manželství když jsem zjistila dlouhodobou nevěru s emocemi, tak šel k ní ještě ten večer.. (ano, bydlení bylo moje, o to snazší)…prostě bych nikdy nehrála hru s milenkou…navíc mi dcera později řekla, že už před rokem taťkovi pípaly zprávy o sexu s ní a že se strašně bála mi to říct a vůbec nevěděla, co by se pak stalo
tak jsem si objala a ujistila ji, že to vůbec, ale fakt vůbec není její chyba…
proto říkám, že si Milenectví má každý pořádně rozmyslet i do těchto důsledků! Mmch, tahle puboška se s ním půl roku po jeho odchodu Nebavila, a to tak, že vůbec, ani ho nezdravila…
Pomiňme ovšem fakt, že dnes u něj bydlí…
život je prostě pestrý a ty scénáře nevymyslíš.. to píše Osud…
Manazeri, kteri maji nejaky budget a projekty, tak ty hotely snadno prozenou pres vydaje na firemni penize. No a ti chudsi si holt musi poridit olitanou dodavku, hodit dozadu matraci a jezdit s tim nekam k lesu ![]()
@Fukitol a víš co? kolikrát je to v té blbé dodávce nebo v lese nebo ve staně nebo v seně 10000× lepší jak v předraženém welnesu nebo v 5*Egyptě…
@Lucy75 píše:
@Fukitol a víš co? kolikrát je to v té blbé dodávce nebo v lese nebo ve staně nebo v seně 10000× lepší jak v předraženém welnesu nebo v 5*Egyptě…
Už vidím tu nabídku k sexu : hledám milenku, mám stan. Na to se lapí každá vdaná žena. Třeba přijít jako z práce se slámou ve vlasech. Romantické.
@Lucy75 píše:
@nikiticea zkusilas to někdy? z lásky? z vášně??
Tak samozřejmě jako mladá jsem třeba chodila ze zábavy polem-nepolem, lesem-nelesem s doprovodem. Jako vdanou by mě nikdo tak opravdu nenalákal. Nemám nikoho a nikdy nebudu říkat, že nikdy nebudu. Ex mě podvedl i já jeho a taky to nebyl 5* hotel, ale knihkupectví na Václaváku v noci, měl klíče, jelikož měl firmu na úklid.
@Lucy75 píše:
urcite jo, jen jsem chtel rict, ze hodne lidi neplati ten hotel z vlastni kapsy.
@Lorre píše:
No milenku možná ale ne za ni dávat výplaty. Za to žádná ženská asi nestojí
Tak ty nemáš žádnou ženu doma že jo
@Lorre píše:Tak ty nemáš žádnou ženu doma že jo
@Lorre píše:
Tak pro ně je to kapesné, jinak by to asi těžko dělali ze jo
@Cizinka 999 píše:
Tak ty nemáš žádnou ženu doma že jo
Díky bohu
. Jinak bych byl buď v blazinci nebo pod mostem ![]()
@tess50 píše:
Ani nemůžu psát, co ve svém věku teď zkouším jáfakt to nemusí být hotel. Tak býčí si pripadala jako štětka. Ale to je jen můj pohled. Třeba na to taky někdy dojde.
štetka
Máš jich deset najednou? ![]()
V hotelu máme saunu, když máme chuť. Restauraci, bar atd, prostě hotel na urovni