Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
23.10.23 21:59
@Sonarka píše:
To uz by mozna vyslo levneji, platit si nejaky byt… :think: Obcas ho pujcit nekomu jinemu a jeste vydelate :mrgreen:

10 litrů měsíčně za dodatečný šuk mi přijde vcelku ok :D to milenectví holt něco stojí a každý na to nemá :mrgreen:
Já bych si to v klidu dokázala ušetřit, ale mně se to píše, když neutratím za chlast ani nekouřím :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
23.10.23 22:10
@Mango_Lassi píše:
10 litrů měsíčně za dodatečný šuk mi přijde vcelku ok :D to milenectví holt něco stojí a každý na to nemá :mrgreen:
Já bych si to v klidu dokázala ušetřit, ale mně se to píše, když neutratím za chlast ani nekouřím :lol:

Tak mne to taky neprijde moc…ja to ted dala za vikend :nevim: :mrgreen:
Kazda sranda holt neco stoji, to je jasne…jen mi prijde, ze ten byt by byl praktictejsi po vice strankach…nemuseli by nic shanet a meli by sve soukromi a bylo by to urcite utulnejsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.23 22:23
@Sonarka píše:
Tak mne to taky neprijde moc…ja to ted dala za vikend :nevim: :mrgreen:
Kazda sranda holt neco stoji, to je jasne…jen mi prijde, ze ten byt by byl praktictejsi po vice strankach…nemuseli by nic shanet a meli by sve soukromi a bylo by to urcite utulnejsi.

Tak za rok je to 120 tisíc, plus jedna společná dovolená a cca 3 společné víkendy a jsi na 150. Tohle si opravdu většina běžně vydělávajících ženatých chlapů nemůže dovolit. Ale já píšu, že si nenechávám všechno platit, podílím se a vůbec mi to nevadí. V restauraci platí on, jinak se střídáme.
10 za víkend s dětmi dávám taky běžně, mě jen rodinné dovolené stojí třeba 150 - 200 ročně.
Byt nechceme, to je zbytečná starost navíc. Uvažovali jsme o tom, ale nemá to smysl, navíc i 1+1 vyjde s energiemi skoro na 15, plus výdaje za cesty a jídlo a už je to 20 měsíčně. A navíc starost o byt a někde na nájemní smlouvě figuruje tvé jméno… to nechceme ani jeden.

• Citovat
  • Upravit
5362
23.10.23 22:25
@Mango_Lassi píše:
Já bych si to v klidu dokázala ušetřit, ale mně se to píše, když neutratím za chlast ani nekouřím :lol:

Ještě napiš, že nesexuješ a vyhlásím Tě za největší extrémistku emimina! :lol: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30257
23.10.23 22:29
@Anonymní píše:
Dobře, tak ty bys mohl dát třeba 40 měsíčně. Běžný ženatý chlap s rodinou a lehce nadprůměrným platem si to většinou dovolit nemůže. A já bych ani nechtěla, aby kvůli mně tak obíral rodinu. Ať ty prachy dá radši dětem.
I těch 10 je mnohem víc, než si většina ženáčů může dovolit, aby to nepoznamenalo rodinný rozpočet.

To už snad vyjde levněji i pravidelně navštěvovat privát, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
23.10.23 22:32

@Klopčafan tam se hlásím já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
23.10.23 22:34
@nikitice píše:
@Klopčafan tam se hlásím já :mrgreen:

Ty nekouříš, nepiješ a nesexuješ? :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.10.23 22:35
@Klopčafan píše:
Ještě napiš, že nesexuješ a vyhlásím Tě za největší extrémistku emimina! :lol: :dance: :pankac:

Nejsem tak hloupá, abych utratila za milence. Kupuju si investiční byt

• Citovat
  • Upravit
5362
23.10.23 22:43
@Mango_Lassi píše:
Nejsem tak hloupá, abych utratila za milence. Kupuju si investiční byt

To jsem si ani nikdy nemyslel, naopak tě řadím do té chytřejší části emimina a dobře děláš, Jaruško. :lol: :pankac: Akorát mě trošku překvapuje ta změna profilové fotografie.Kam zmizela ta síťovaná krasavice a proč se tam objevila ta Stalinova světlice? :lol: Nikdy jsi mně jako příznivkyně vojenské techniky nepřipadala. :lol: :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
23.10.23 22:58
@Klopčafan
@Klopčafan píše:
Ty nekouříš, nepiješ a nesexuješ? :lol: 8)

Asi tak nějak 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
23.10.23 23:25
@nikitice píše:
@KlopčafanAsi tak nějak 8o :roll:

Tomu nevěřím, za celý svůj život jsem takovýho člověka nepoznal a to už jsem nějakej pátek na světě. Je fakt, že ve 14.století jsem jednoho podobnýho potkal, nepil, nekouřil, nesexoval, ale čichal ve velkým nějaký odvary jedné místní čarodějnice. A v 16.století byla taky jedna, ta ale zase žvýkala nějaký lesní byliny, z kterých se pravidelně dostávala do transu. Takže mi neříkej, že jsi taková svatá osobnost. Jinak ti ten titul opravdu udělím! :lol: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
24.10.23 06:39
@Sonarka píše:
To uz by mozna vyslo levneji, platit si nejaky byt… :think: Obcas ho pujcit nekomu jinemu a jeste vydelate :mrgreen:

Tak to uz tu existuje davno. Jeden chlap koupi byt a stridaji se tam podle rozpisu treba 4 kamaradi. Uklizi to bud sousedka duchodkyne nebo ma kazda parta svuj perinak a jednou za mesic na ne vyjde rychly uklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 06:48
@Arturie píše:
Tak to uz tu existuje davno. Jeden chlap koupi byt a stridaji se tam podle rozpisu treba 4 kamaradi. Uklizi to bud sousedka duchodkyne nebo ma kazda parta svuj perinak a jednou za mesic na ne vyjde rychly uklid.

Jakože se ti 4 kamarádi střídají na sobě? :lol: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
24.10.23 06:56
@Klopčafan píše:
Jakože se ti 4 kamarádi střídají na sobě? :lol: :pankac: 8)

Ty mas teda fantazii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 07:01
@Arturie píše:
Ty mas teda fantazii :mrgreen:

To vyšlo z kontextu. :lol: :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit