Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopčafan píše:
Příjemná situace to sice není, ale právě proto jsi určitě skončila na emiminu, kde se ti otvírá spousta možností a příležitostí, jak to změnit.![]()
![]()
jsem tu od těhotenství, které bylo před 18 lety, jen jsem někdy v roce 2013 změnila nick, nevím ani proč. Loni jsem sem přišla po dlouhé době kvůli radám ohledně středních škol a zas jsem tu nějak zůstala. Krátím si tu čas v práci a pravda, že diskuze o vaření mě netáhnou.
@Anonymní píše:
Nechci rozebírat proč, prosím nesuďte mě. Manžela opustit nechci, máme malé děti, hledám milence, kde? Jak? Máte někdo zkušenosti třeba s nějakou seznamnkou?
Můžeš napsat, rád bych se seznámil.
@Anonymní píše:
přesně tak, nemám problém si najít někoho na sex, chtěla bych někoho „na úrovni“ a hlavě potřebuju aby přeskočila jiskra, aby tam byla vzájemná přitažlivost. Bože jak to čtu po sobě tak si uvědomuju jak je to scifia blbej dotaz
Otázka co je to na úrovni…
@nikitice píše:
jsem tu od těhotenství, které bylo před 18 lety, jen jsem někdy v roce 2013 změnila nick, nevím ani proč. Loni jsem sem přišla po dlouhé době kvůli radám ohledně středních škol a zas jsem tu nějak zůstala. Krátím si tu čas v práci a pravda, že diskuze o vaření mě netáhnou.
Tak diskuze o vaření je určitě zajímavá, ale přece jen to milenecký téma je výživnější a pikantnější.
![]()
@Klopčafan píše:
Tak diskuze o vaření je určitě zajímavá, ale přece jen to milenecký téma je výživnější a pikantnější.![]()
![]()
Je. Hlavně u ní nemám pak hlad ![]()
Najít milence na seznamce trvá pár hodin…
najít normálního chlapa na seznamce může trvat celý život ![]()
rande.cz, štěstí. cz nebo amatéři s pěkným popisem tvých příjemných tělesných proporcí a větou jako „Zásadně jen diskrétně a pro krásné příjemné chvíle“ a máš o pich postaráno..
bohužel to není žádná výhra, chodí tam jisté typy mužů (čest výjimkám, může se stát) a zvláště bacha na ty, co tam mají profil několik let… jsou to už ostřílení profíci..
hlavně s ochranou a aspoň si ho progooglit, než se sejdete…
mrkni na téma o seznamkách, dozvíš se víc…
Jinak pokud máš funkční manželství, tak vřele doporučuju si pořádně spočítat rizika a to, co se stane, až na to manžel přijde, protože na to časem přijde…
@Lucy75 píše:
Najít milence na seznamce trvá pár hodin…
najít normálního chlapa na seznamce může trvat celý život
rande.cz, štěstí. cz nebo amatéři s pěkným popisem tvých příjemných tělesných proporcí a větou jako „Zásadně jen diskrétně a pro krásné příjemné chvíle“ a máš o pich postaráno..
bohužel to není žádná výhra, chodí tam jisté typy mužů (čest výjimkám, může se stát) a zvláště bacha na ty, co tam mají profil několik let… jsou to už ostřílení profíci..
hlavně s ochranou a aspoň si ho progooglit, než se sejdete…
mrkni na téma o seznamkách, dozvíš se víc…
Jinak pokud máš funkční manželství, tak vřele doporučuju si pořádně spočítat rizika a to, co se stane, až na to manžel přijde, protože na to časem přijde…
To bylo shrnutí na jedničku, ty bys to mohla přednášet na vysoké, klobouk dolů!
![]()
@Klopčafan
bohužel vykoupená zkušenost dost draze.. potoky slz, zničených snů a nadějí a iluzí.. a tak…
![]()
mezitím u mne teda proběhly i dlouholeté celkem OK vztahy a manželství, díky bohu…
páč kdybych měla soudit jen dle seznamek, tak se radši v životě nevdám ![]()
za mne by měl člověk riskovat milence/milenku opravdu jen v krajních případech, kdy je zcela smířen s rozpadem vztahu se všemi důsledky, jako je péče o děti a dělení majetku…
a děti - to je kapitola sama o sobě.. nakonec na tyhle milenecké aférky bohužel dojedou nejvíc ![]()
@tess50 píše:
Tak přijde mi to praktické. Na co mít super nabíječe, když nemáte kde být?
Z druhé strany ti chlapi to hledají zrovna tak. Já mám zenateho milence a jezdí ke mně domů nebo ke mě na chatu. Nevidím to jako jeho zlatokopectvi, protože on je na tom finančně nesrovnatelně líp než já. Naopak on dává malé dárky a pozornosti mě.
Hotely v cechach neexistuji? Tady maji hodně hotelu „dayuse“ někteří od rána do 18 hod, některé jen do 16 hod atd. a stojí méně než půlku co das za noc
@Cizinka 999 píše:
Hotely v cechach neexistuji? Tady maji hodně hotelu „dayuse“ někteří od rána do 18 hod, některé jen do 16 hod atd. a stojí méně než půlku co das za noc
V Praze existuje hromada mileneckých hotelů, kde se dají pronajímat pokoje na hodiny.
@Anonymní píše:
Tak za rok je to 120 tisíc, plus jedna společná dovolená a cca 3 společné víkendy a jsi na 150. Tohle si opravdu většina běžně vydělávajících ženatých chlapů nemůže dovolit. Ale já píšu, že si nenechávám všechno platit, podílím se a vůbec mi to nevadí. V restauraci platí on, jinak se střídáme.
10 za víkend s dětmi dávám taky běžně, mě jen rodinné dovolené stojí třeba 150 - 200 ročně.
Byt nechceme, to je zbytečná starost navíc. Uvažovali jsme o tom, ale nemá to smysl, navíc i 1+1 vyjde s energiemi skoro na 15, plus výdaje za cesty a jídlo a už je to 20 měsíčně. A navíc starost o byt a někde na nájemní smlouvě figuruje tvé jméno… to nechceme ani jeden.
Takhle mi vykladala kamoska, která je dentalni hygienicka a vyslysi hodně zivotnich příběhu, že chlap měl pronajaty být pro sebe a milenku a smlouvu měl na sebe. No praskla tam někde voda a nemohli se mu dovolat na mobil tak volali na pevnou, manželka byla doma a prý máte vodu v byte
![]()
@Lucy75 píše:
@Klopčafanbohužel vykoupená zkušenost dost draze.. potoky slz, zničených snů a nadějí a iluzí.. a tak…
![]()
mezitím u mne teda proběhly i dlouholeté celkem OK vztahy a manželství, díky bohu…
páč kdybych měla soudit jen dle seznamek, tak se radši v životě nevdám
za mne by měl člověk riskovat milence/milenku opravdu jen v krajních případech, kdy je zcela smířen s rozpadem vztahu se všemi důsledky, jako je péče o děti a dělení majetku…
a děti - to je kapitola sama o sobě.. nakonec na tyhle milenecké aférky bohužel dojedou nejvíc
Dost lidí takto přemýšlí, až mají v životě tyto zkušenosti. Na většinu lidí, kteří podvádějí teprve čeká prozření. Některým je to jedno, protože oni můžou, oni chtějí a na světe je přece tolik dalších partnerů.
Jsou to těžké situace a každého k tomu vede trochu něco jiného. Lidé jsou schopní riskovat i funkční manželství, protože je to jako závislost, se kterou nelze lehce přestat.
@Anonymní píše:
Tak za rok je to 120 tisíc, plus jedna společná dovolená a cca 3 společné víkendy a jsi na 150. Tohle si opravdu většina běžně vydělávajících ženatých chlapů nemůže dovolit. Ale já píšu, že si nenechávám všechno platit, podílím se a vůbec mi to nevadí. V restauraci platí on, jinak se střídáme.
10 za víkend s dětmi dávám taky běžně, mě jen rodinné dovolené stojí třeba 150 - 200 ročně.
Byt nechceme, to je zbytečná starost navíc. Uvažovali jsme o tom, ale nemá to smysl, navíc i 1+1 vyjde s energiemi skoro na 15, plus výdaje za cesty a jídlo a už je to 20 měsíčně. A navíc starost o byt a někde na nájemní smlouvě figuruje tvé jméno… to nechceme ani jeden.
Takhle mi vykladala kamoska, která je dentalni hygienicka a vyslysi hodně zivotnich příběhu, že chlap měl pronajaty být pro sebe a milenku a smlouvu měl na sebe. No praskla tam někde voda a nemohli se mu dovolat na mobil tak volali na pevnou , manželka byla doma a prý máte vodu v byte
![]()
@Lorre píše:
To už snad vyjde levněji i pravidelně navštěvovat privát, ne?
Tak většina chlapů chce spíš milenku a ne platit za sex, hledej rozdil
@LukeR1 píše:
Dost lidí takto přemýšlí, až mají v životě tyto zkušenosti. Na většinu lidí, kteří podvádějí teprve čeká prozření. Některým je to jedno, protože oni můžou, oni chtějí a na světe je přece tolik dalších partnerů.Jsou to těžké situace a každého k tomu vede trochu něco jiného. Lidé jsou schopní riskovat i funkční manželství, protože je to jako závislost, se kterou nelze lehce přestat.
V tomhle epipi je taková studnice životních příběhů a mouder
člověk si kolikrát řekne „wow, tohle je vůbec možný??“ ![]()