Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6175
24.10.23 09:55
@Klopčafan píše:
Příjemná situace to sice není, ale právě proto jsi určitě skončila na emiminu, kde se ti otvírá spousta možností a příležitostí, jak to změnit. :pankac: :mavam: ;)

jsem tu od těhotenství, které bylo před 18 lety, jen jsem někdy v roce 2013 změnila nick, nevím ani proč. Loni jsem sem přišla po dlouhé době kvůli radám ohledně středních škol a zas jsem tu nějak zůstala. Krátím si tu čas v práci a pravda, že diskuze o vaření mě netáhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.10.23 10:50
@Anonymní píše:
Nechci rozebírat proč, prosím nesuďte mě. Manžela opustit nechci, máme malé děti, hledám milence, kde? Jak? Máte někdo zkušenosti třeba s nějakou seznamnkou?

Můžeš napsat, rád bych se seznámil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
24.10.23 12:04
@Anonymní píše:
přesně tak, nemám problém si najít někoho na sex, chtěla bych někoho „na úrovni“ a hlavě potřebuju aby přeskočila jiskra, aby tam byla vzájemná přitažlivost. Bože jak to čtu po sobě tak si uvědomuju jak je to scifi :lol: a blbej dotaz :mrgreen:

Otázka co je to na úrovni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 12:23
@nikitice píše:
jsem tu od těhotenství, které bylo před 18 lety, jen jsem někdy v roce 2013 změnila nick, nevím ani proč. Loni jsem sem přišla po dlouhé době kvůli radám ohledně středních škol a zas jsem tu nějak zůstala. Krátím si tu čas v práci a pravda, že diskuze o vaření mě netáhnou.

Tak diskuze o vaření je určitě zajímavá, ale přece jen to milenecký téma je výživnější a pikantnější. :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
24.10.23 12:32
@Klopčafan píše:
Tak diskuze o vaření je určitě zajímavá, ale přece jen to milenecký téma je výživnější a pikantnější. :mrgreen: :pankac: :mavam:

Je. Hlavně u ní nemám pak hlad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 12:43
@nikitice píše:
Je. Hlavně u ní nemám pak hlad :mrgreen:

Ani chuť? :mrgreen: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
24.10.23 12:52

Najít milence na seznamce trvá pár hodin…
najít normálního chlapa na seznamce může trvat celý život :-D
rande.cz, štěstí. cz nebo amatéři s pěkným popisem tvých příjemných tělesných proporcí a větou jako „Zásadně jen diskrétně a pro krásné příjemné chvíle“ a máš o pich postaráno..
bohužel to není žádná výhra, chodí tam jisté typy mužů (čest výjimkám, může se stát) a zvláště bacha na ty, co tam mají profil několik let… jsou to už ostřílení profíci..
hlavně s ochranou a aspoň si ho progooglit, než se sejdete…
mrkni na téma o seznamkách, dozvíš se víc…
Jinak pokud máš funkční manželství, tak vřele doporučuju si pořádně spočítat rizika a to, co se stane, až na to manžel přijde, protože na to časem přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 13:31
@Lucy75 píše:
Najít milence na seznamce trvá pár hodin…
najít normálního chlapa na seznamce může trvat celý život :-D
rande.cz, štěstí. cz nebo amatéři s pěkným popisem tvých příjemných tělesných proporcí a větou jako „Zásadně jen diskrétně a pro krásné příjemné chvíle“ a máš o pich postaráno..
bohužel to není žádná výhra, chodí tam jisté typy mužů (čest výjimkám, může se stát) a zvláště bacha na ty, co tam mají profil několik let… jsou to už ostřílení profíci..
hlavně s ochranou a aspoň si ho progooglit, než se sejdete…
mrkni na téma o seznamkách, dozvíš se víc…
Jinak pokud máš funkční manželství, tak vřele doporučuju si pořádně spočítat rizika a to, co se stane, až na to manžel přijde, protože na to časem přijde…

To bylo shrnutí na jedničku, ty bys to mohla přednášet na vysoké, klobouk dolů! :lol: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24759
24.10.23 13:41

@Klopčafan ;) bohužel vykoupená zkušenost dost draze.. potoky slz, zničených snů a nadějí a iluzí.. a tak… :lol: :mrgreen:

mezitím u mne teda proběhly i dlouholeté celkem OK vztahy a manželství, díky bohu…
páč kdybych měla soudit jen dle seznamek, tak se radši v životě nevdám ;)
za mne by měl člověk riskovat milence/milenku opravdu jen v krajních případech, kdy je zcela smířen s rozpadem vztahu se všemi důsledky, jako je péče o děti a dělení majetku…
a děti - to je kapitola sama o sobě.. nakonec na tyhle milenecké aférky bohužel dojedou nejvíc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
24.10.23 13:49
@tess50 píše:
Tak přijde mi to praktické. Na co mít super nabíječe, když nemáte kde být? :nevim:
Z druhé strany ti chlapi to hledají zrovna tak. Já mám zenateho milence a jezdí ke mně domů nebo ke mě na chatu. Nevidím to jako jeho zlatokopectvi, protože on je na tom finančně nesrovnatelně líp než já. Naopak on dává malé dárky a pozornosti mě.

Hotely v cechach neexistuji? Tady maji hodně hotelu „dayuse“ někteří od rána do 18 hod, některé jen do 16 hod atd. a stojí méně než půlku co das za noc

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.10.23 13:52
@Cizinka 999 píše:
Hotely v cechach neexistuji? Tady maji hodně hotelu „dayuse“ někteří od rána do 18 hod, některé jen do 16 hod atd. a stojí méně než půlku co das za noc

V Praze existuje hromada mileneckých hotelů, kde se dají pronajímat pokoje na hodiny.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
24.10.23 13:54
@Anonymní píše:
Tak za rok je to 120 tisíc, plus jedna společná dovolená a cca 3 společné víkendy a jsi na 150. Tohle si opravdu většina běžně vydělávajících ženatých chlapů nemůže dovolit. Ale já píšu, že si nenechávám všechno platit, podílím se a vůbec mi to nevadí. V restauraci platí on, jinak se střídáme.
10 za víkend s dětmi dávám taky běžně, mě jen rodinné dovolené stojí třeba 150 - 200 ročně.
Byt nechceme, to je zbytečná starost navíc. Uvažovali jsme o tom, ale nemá to smysl, navíc i 1+1 vyjde s energiemi skoro na 15, plus výdaje za cesty a jídlo a už je to 20 měsíčně. A navíc starost o byt a někde na nájemní smlouvě figuruje tvé jméno… to nechceme ani jeden.

Takhle mi vykladala kamoska, která je dentalni hygienicka a vyslysi hodně zivotnich příběhu, že chlap měl pronajaty být pro sebe a milenku a smlouvu měl na sebe. No praskla tam někde voda a nemohli se mu dovolat na mobil tak volali na pevnou, manželka byla doma a prý máte vodu v byte :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
3299
24.10.23 13:55
@Lucy75 píše:
@Klopčafan ;) bohužel vykoupená zkušenost dost draze.. potoky slz, zničených snů a nadějí a iluzí.. a tak… :lol: :mrgreen:mezitím u mne teda proběhly i dlouholeté celkem OK vztahy a manželství, díky bohu…
páč kdybych měla soudit jen dle seznamek, tak se radši v životě nevdám ;)
za mne by měl člověk riskovat milence/milenku opravdu jen v krajních případech, kdy je zcela smířen s rozpadem vztahu se všemi důsledky, jako je péče o děti a dělení majetku…
a děti - to je kapitola sama o sobě.. nakonec na tyhle milenecké aférky bohužel dojedou nejvíc :(

Dost lidí takto přemýšlí, až mají v životě tyto zkušenosti. Na většinu lidí, kteří podvádějí teprve čeká prozření. Některým je to jedno, protože oni můžou, oni chtějí a na světe je přece tolik dalších partnerů.

Jsou to těžké situace a každého k tomu vede trochu něco jiného. Lidé jsou schopní riskovat i funkční manželství, protože je to jako závislost, se kterou nelze lehce přestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
24.10.23 13:55
@Anonymní píše:
Tak za rok je to 120 tisíc, plus jedna společná dovolená a cca 3 společné víkendy a jsi na 150. Tohle si opravdu většina běžně vydělávajících ženatých chlapů nemůže dovolit. Ale já píšu, že si nenechávám všechno platit, podílím se a vůbec mi to nevadí. V restauraci platí on, jinak se střídáme.
10 za víkend s dětmi dávám taky běžně, mě jen rodinné dovolené stojí třeba 150 - 200 ročně.
Byt nechceme, to je zbytečná starost navíc. Uvažovali jsme o tom, ale nemá to smysl, navíc i 1+1 vyjde s energiemi skoro na 15, plus výdaje za cesty a jídlo a už je to 20 měsíčně. A navíc starost o byt a někde na nájemní smlouvě figuruje tvé jméno… to nechceme ani jeden.

Takhle mi vykladala kamoska, která je dentalni hygienicka a vyslysi hodně zivotnich příběhu, že chlap měl pronajaty být pro sebe a milenku a smlouvu měl na sebe. No praskla tam někde voda a nemohli se mu dovolat na mobil tak volali na pevnou , manželka byla doma a prý máte vodu v byte :roll: :roll:

@Lorre píše:
To už snad vyjde levněji i pravidelně navštěvovat privát, ne? :lol:

Tak většina chlapů chce spíš milenku a ne platit za sex, hledej rozdil

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.10.23 13:56
@LukeR1 píše:
Dost lidí takto přemýšlí, až mají v životě tyto zkušenosti. Na většinu lidí, kteří podvádějí teprve čeká prozření. Některým je to jedno, protože oni můžou, oni chtějí a na světe je přece tolik dalších partnerů.Jsou to těžké situace a každého k tomu vede trochu něco jiného. Lidé jsou schopní riskovat i funkční manželství, protože je to jako závislost, se kterou nelze lehce přestat.

V tomhle epipi je taková studnice životních příběhů a mouder :mrgreen: člověk si kolikrát řekne „wow, tohle je vůbec možný??“ :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová