Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Na alkohol to nesvadej. Prostě jsi se zachovala jako matrace pro nekoho jiného na jednu noc. Borec so do tebe vesele vyprazdnil plny pytlik, pouzil te a ty se tim jeste chlubis? On te taky uz pak nechtel videt, byl rad, ze te mohl pouzit a nemusel mit vycitky
Prosím odtajnit sralbotku anonyma, porušuje pravidla pro anonymitu, předem děkuji ![]()
@stodvacetjedna píše:
A vyřešilo se tenkrát, jaké označení se používá pro muže-milence? Matracák?
Milenci se říká „živý vibrátor“
@free333 píše:
@adminProsím odtajnit sralbotku anonyma, porušuje pravidla pro anonymitu, předem děkuji
Taky už mě tu tím přirovnávání k matracím štvou. Ale to, že se při tom schovají za anonyma je smutné.
Ženská která si užije s chlapem jen sex a nic víc NENÍ MATRACE. Je to sebevědomá ženská, která dovede myslet mimo zažité stereotypy.
@pouzitychlap píše:
Taky už mě tu tím přirovnávání k matracím štvou. Ale to, že se při tom schovají za anonyma je smutné.Ženská která si užije s chlapem jen sex a nic víc NENÍ MATRACE. Je to sebevědomá ženská, která dovede myslet mimo zažité stereotypy.
Je to takové „zapšklé“ přirovnání…
Je snad jasné, že když si ženská najde čas na aktivity s milencem, tak že je to proto, že sama chce a že ji to baví.
Není to povinnost. ![]()
@pouzitychlap píše:
Taky už mě tu tím přirovnávání k matracím štvou. Ale to, že se při tom schovají za anonyma je smutné.Ženská která si užije s chlapem jen sex a nic víc NENÍ MATRACE. Je to sebevědomá ženská, která dovede myslet mimo zažité stereotypy.
Hlavně když chlap ojede cokoliv, tak je to relativně v pořádku, nikdo to víceméně neřeší, když ale to samý udělá ženská, tak je hned za děv. ku a rádodajku a řeší to celá obec. Nevím, kde se tenhle trend vzal, já se s ním setkávám už od puberty, zásadně s ním nesouhlasím a neuznávám ho. Občas v něčem ty feministky chápu.
![]()
@free333
Zapšklé, ale hlavně stavící ženy do absolutně pasivní role v které mohou události ovlivnit jen tím, že vyjádří nesouhlas. Neuvažuje o ženách, jako o inciátorkách dění.
Zastaralé, protiofeministické.
Příspěvek upraven 01.11.23 v 17:24
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář @Klopotkova přesně tak, nemám problém si najít někoho na sex, chtěla bych někoho „na úrovni“ a hlavě potřebuju aby přeskočila jiskra, aby tam byla vzájemná přitažlivost. Bože jak to čtu po sobě tak si uvědomuju jak je to scifia blbej dotaz
Napis SZ
@pouzitychlap píše:
@free333
Zapšklé, ale hlavně stavící ženy do absolutně pasivní role v které mohou odálosti ovlivnit jen tím, že vyjádří nesouhlas. Neuvažuje o ženách, jako o inciátorkách dění.
Zastaralé, protiofeministické.
Přitom v diskusích, kde se zjistí, že manžel píchá nějakou milenku, je milenka často popisována jako ta, která za danou situaci může.
Že manžel chudáček v podstatě nemohl svodům milenky, která si ho vyhlédla, odolat.
A že za všechno může milenka… ![]()
@TomasMarny8778 píše:
Na alkohol to nesvadej. Prostě jsi se zachovala jako matrace pro nekoho jiného na jednu noc. Borec so do tebe vesele vyprazdnil plny pytlik, pouzil te a ty se tim jeste chlubis? On te taky uz pak nechtel videt, byl rad, ze te mohl pouzit a nemusel mit vycitky
Bože kolik ti je. Proč já jako matrace?
Já ho pomalu znásilnila
a byla jsem na něm
A to „bez toho, abych ho ještě chtěla někdy vidět“ znamenalo, jako, že takto, znovu sex. Jinak jsme se vídali i po rozchodu s ex pak. Kde furt berete ty matrace? Už je to trapné. Nebo „použil tě“
Bože kolik já jsem využila, použila chlapů a vykopla je po jedné noci, snažili se o mě dokola a chtěli vztah, já nic takového nepotřebovala, šlo mi jen o to, mít jednou za čas s někým sex a ne si někoho nastěhovat do svého bytu. Vše bylo dávno, po alkoholu šlo vše lépe.
@nikitice píše:
Bože kolik ti je. Proč já jako matrace?Já ho pomalu znásilnila
a byla jsem na něm
A to „bez toho, abych ho ještě chtěla někdy vidět“ znamenalo, jako, že takto, znovu sex. Jinak jsme se vídali i po rozchodu s ex pak. Kde furt berete ty matrace? Už je to trapné. Nebo „použil tě“
Bože kolik já jsem využila, použila chlapů a vykopla je po jedné noci, snažili se o mě dokola a chtěli vztah, já nic takového nepotřebovala, šlo mi jen o to, mít jednou za čas s někým sex a ne si někoho nastěhovat do svého bytu. Vše bylo dávno, po alkoholu šlo vše lépe.
Tolik slov a přitom stačilo jen napsat: Uznávám, jsem matrace.
@nikitice píše:
Bože kolik ti je. Proč já jako matrace?Já ho pomalu znásilnila
a byla jsem na něm
Taky jsem nikdy nepochopila prirovnani k matraci. Prece kdyz si to zenska uziva, ma orgasmy, bavi ji to, tak je to oboustranne poteseni. Tahle oblast je genderove nevyrovnana, a kdyz frustrovany zensky tohle vykrikujou, nemuzeme se divit, ze ta zmena v mysleni spolecnosti jde tak pomalu.
@Jabadabadu píše:
Strašné slovo. proč by nemohl být matrace chlap? Já to neříkám, jen prostě kde berete to, že je to žena.
A když už, tak třeba byla. Jsem 23 let s manželem už, takže takovéto zážitky nemám. A klidně řeknu, že jsem byla čubina
, ale matrace
![]()
@Arturie píše:
Taky jsem nikdy nepochopila prirovnani k matraci. Prece kdyz si to zenska uziva, ma orgasmy, bavi ji to, tak je to oboustranne poteseni. Tahle oblast je genderove nevyrovnana, a kdyz frustrovany zensky tohle vykrikujou, nemuzeme se divit, ze ta zmena v mysleni spolecnosti jde tak pomalu.
Hlavně, když je ženská dominantní a chlap submisivní, tak nevím jestli jde říct matrace. Dnes to mám hozené jinak, ale fakt vidím toho chlapa přivázaného k topení, ženskou s bičem, jak mu rvě vinrátor do zadku a přirovnání k matraci ![]()
@Jabadabadu píše:
Asi by to chtělo definovat co to ta matrace je
@Venetia píše:
Asi by to chtělo definovat co to ta matrace je
a proč není matrace chlap ![]()