Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40386
1.11.23 07:09
@Anonymní píše:
Na alkohol to nesvadej. Prostě jsi se zachovala jako matrace pro nekoho jiného na jednu noc. Borec so do tebe vesele vyprazdnil plny pytlik, pouzil te a ty se tim jeste chlubis? On te taky uz pak nechtel videt, byl rad, ze te mohl pouzit a nemusel mit vycitky :mrgreen:

@admin

Prosím odtajnit sralbotku anonyma, porušuje pravidla pro anonymitu, předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
1.11.23 07:20
@stodvacetjedna píše:
A vyřešilo se tenkrát, jaké označení se používá pro muže-milence? Matracák? :mrgreen:

Milenci se říká „živý vibrátor“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
1.11.23 07:21
@free333 píše:
@adminProsím odtajnit sralbotku anonyma, porušuje pravidla pro anonymitu, předem děkuji :)

Taky už mě tu tím přirovnávání k matracím štvou. Ale to, že se při tom schovají za anonyma je smutné.

Ženská která si užije s chlapem jen sex a nic víc NENÍ MATRACE. Je to sebevědomá ženská, která dovede myslet mimo zažité stereotypy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
1.11.23 07:31
@pouzitychlap píše:
Taky už mě tu tím přirovnávání k matracím štvou. Ale to, že se při tom schovají za anonyma je smutné.Ženská která si užije s chlapem jen sex a nic víc NENÍ MATRACE. Je to sebevědomá ženská, která dovede myslet mimo zažité stereotypy.

Je to takové „zapšklé“ přirovnání…

Je snad jasné, že když si ženská najde čas na aktivity s milencem, tak že je to proto, že sama chce a že ji to baví.
Není to povinnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
1.11.23 07:50
@pouzitychlap píše:
Taky už mě tu tím přirovnávání k matracím štvou. Ale to, že se při tom schovají za anonyma je smutné.Ženská která si užije s chlapem jen sex a nic víc NENÍ MATRACE. Je to sebevědomá ženská, která dovede myslet mimo zažité stereotypy.

Hlavně když chlap ojede cokoliv, tak je to relativně v pořádku, nikdo to víceméně neřeší, když ale to samý udělá ženská, tak je hned za děv. ku a rádodajku a řeší to celá obec. Nevím, kde se tenhle trend vzal, já se s ním setkávám už od puberty, zásadně s ním nesouhlasím a neuznávám ho. Občas v něčem ty feministky chápu. :lol: 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
1.11.23 07:53

@free333
Zapšklé, ale hlavně stavící ženy do absolutně pasivní role v které mohou události ovlivnit jen tím, že vyjádří nesouhlas. Neuvažuje o ženách, jako o inciátorkách dění.
Zastaralé, protiofeministické.

Příspěvek upraven 01.11.23 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.11.23 07:55
@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář @Klopotkova přesně tak, nemám problém si najít někoho na sex, chtěla bych někoho „na úrovni“ a hlavě potřebuju aby přeskočila jiskra, aby tam byla vzájemná přitažlivost. Bože jak to čtu po sobě tak si uvědomuju jak je to scifi :lol: a blbej dotaz :mrgreen:

Napis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
1.11.23 08:09
@pouzitychlap píše:
@free333
Zapšklé, ale hlavně stavící ženy do absolutně pasivní role v které mohou odálosti ovlivnit jen tím, že vyjádří nesouhlas. Neuvažuje o ženách, jako o inciátorkách dění.
Zastaralé, protiofeministické.

Přitom v diskusích, kde se zjistí, že manžel píchá nějakou milenku, je milenka často popisována jako ta, která za danou situaci může.

Že manžel chudáček v podstatě nemohl svodům milenky, která si ho vyhlédla, odolat.
A že za všechno může milenka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
1.11.23 10:51
@TomasMarny8778 píše:
Na alkohol to nesvadej. Prostě jsi se zachovala jako matrace pro nekoho jiného na jednu noc. Borec so do tebe vesele vyprazdnil plny pytlik, pouzil te a ty se tim jeste chlubis? On te taky uz pak nechtel videt, byl rad, ze te mohl pouzit a nemusel mit vycitky :mrgreen:

Bože kolik ti je. Proč já jako matrace? :roll: Já ho pomalu znásilnila :mrgreen: a byla jsem na něm :mrgreen: A to „bez toho, abych ho ještě chtěla někdy vidět“ znamenalo, jako, že takto, znovu sex. Jinak jsme se vídali i po rozchodu s ex pak. Kde furt berete ty matrace? Už je to trapné. Nebo „použil tě“ :roll: Bože kolik já jsem využila, použila chlapů a vykopla je po jedné noci, snažili se o mě dokola a chtěli vztah, já nic takového nepotřebovala, šlo mi jen o to, mít jednou za čas s někým sex a ne si někoho nastěhovat do svého bytu. Vše bylo dávno, po alkoholu šlo vše lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
1.11.23 10:59
@nikitice píše:
Bože kolik ti je. Proč já jako matrace? :roll: Já ho pomalu znásilnila :mrgreen: a byla jsem na něm :mrgreen: A to „bez toho, abych ho ještě chtěla někdy vidět“ znamenalo, jako, že takto, znovu sex. Jinak jsme se vídali i po rozchodu s ex pak. Kde furt berete ty matrace? Už je to trapné. Nebo „použil tě“ :roll: Bože kolik já jsem využila, použila chlapů a vykopla je po jedné noci, snažili se o mě dokola a chtěli vztah, já nic takového nepotřebovala, šlo mi jen o to, mít jednou za čas s někým sex a ne si někoho nastěhovat do svého bytu. Vše bylo dávno, po alkoholu šlo vše lépe.

Tolik slov a přitom stačilo jen napsat: Uznávám, jsem matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
1.11.23 11:02
@nikitice píše:
Bože kolik ti je. Proč já jako matrace? :roll: Já ho pomalu znásilnila :mrgreen: a byla jsem na něm :mrgreen: A to „bez toho, abych ho ještě chtěla někdy vidět“ znamenalo, jako, že takto, znovu sex. Jinak jsme se vídali i po rozchodu s ex pak. Kde furt berete ty matrace? Už je to trapné. Nebo „použil tě“ :roll: Bože kolik já jsem využila, použila chlapů a vykopla je po jedné noci, snažili se o mě dokola a chtěli vztah, já nic takového nepotřebovala, šlo mi jen o to, mít jednou za čas s někým sex a ne si někoho nastěhovat do svého bytu. Vše bylo dávno, po alkoholu šlo vše lépe.

Taky jsem nikdy nepochopila prirovnani k matraci. Prece kdyz si to zenska uziva, ma orgasmy, bavi ji to, tak je to oboustranne poteseni. Tahle oblast je genderove nevyrovnana, a kdyz frustrovany zensky tohle vykrikujou, nemuzeme se divit, ze ta zmena v mysleni spolecnosti jde tak pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
1.11.23 11:02
@Jabadabadu píše:

Strašné slovo. proč by nemohl být matrace chlap? Já to neříkám, jen prostě kde berete to, že je to žena. :mrgreen: A když už, tak třeba byla. Jsem 23 let s manželem už, takže takovéto zážitky nemám. A klidně řeknu, že jsem byla čubina :-), ale matrace 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
1.11.23 11:04
@Arturie píše:
Taky jsem nikdy nepochopila prirovnani k matraci. Prece kdyz si to zenska uziva, ma orgasmy, bavi ji to, tak je to oboustranne poteseni. Tahle oblast je genderove nevyrovnana, a kdyz frustrovany zensky tohle vykrikujou, nemuzeme se divit, ze ta zmena v mysleni spolecnosti jde tak pomalu.

Hlavně, když je ženská dominantní a chlap submisivní, tak nevím jestli jde říct matrace. Dnes to mám hozené jinak, ale fakt vidím toho chlapa přivázaného k topení, ženskou s bičem, jak mu rvě vinrátor do zadku a přirovnání k matraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105781
1.11.23 11:06
@Jabadabadu píše:

Asi by to chtělo definovat co to ta matrace je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
1.11.23 11:09
@Venetia píše:
Asi by to chtělo definovat co to ta matrace je

a proč není matrace chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit