Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1543
30.10.23 14:59
@tess50 píše:
Já bych řekla, že ta potrefená je tu někdo jiný :mrgreen: Fialová kytka má evidentně nějaký problém.

Třeba jí zahejbá manžel s nějakou tou „matrací“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
30.10.23 15:00
@Mango_Lassi píše:
De facto anonymita slouží k jiným účelům, že ano.

Přesně, moralizuje a sama porušuje pravidla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.23 15:06
@Anonymní píše:
A mohu vědět, proč se tedy nerozvedete, když je Vám s milencem takhle a očividně jsou tam city? Zajímalo by mě, jak by bylo Vám, kdyby Váš muž měl nějakou, se kterou stráví příjemný den a vypne si mobil :lol: Nechápu lidi, jako jste Vy a Váš milenec. To přijdete domů po celém dni s milencem a z manžela děláte vola? A co žena Vašeho milence, ta Vám nevadí? Máte nějakou sebehodnotu? Nikdy bych nebyla matrace pro ženatého chlapa. Rozvod z obou stran by byl myslíím fér. Vaši protějšci beztak s Vámi oběma šťastní nejsou a oba by si mohli najít někoho, kdo je bude opravdu milovat..
A pak k čemu tohle schovávání je :nevim: Je mi z dnešního světa a lidí na blití :poblion:

Já milence nemám a nikdy jsem neměla, ale celkem mě pobavila hláška matrace pro milence. :lol: Já již několik let spím odděleně s manželem a například mi přijde, že jsem spíš matrace já pro vlastního manžela. Přijde, když chce sex a odejde spát zase mimo místnost, jakmile je hotovo. A proč se nerozvedu? Protože máme dítě, nehádáme se, má své zázemí a klidné dětství. Myslím, že plno vdaných žen se cítí jak matrace. Jakmile je hotovo, chlap si lehne na bok a spí, nebo je milej, jen když chce sex atd

• Citovat
  • Upravit
106065
30.10.23 15:14
@Anonymní píše:
Já milence nemám a nikdy jsem neměla, ale celkem mě pobavila hláška matrace pro milence. :lol: Já již několik let spím odděleně s manželem a například mi přijde, že jsem spíš matrace já pro vlastního manžela. Přijde, když chce sex a odejde spát zase mimo místnost, jakmile je hotovo. A proč se nerozvedu? Protože máme dítě, nehádáme se, má své zázemí a klidné dětství. Myslím, že plno vdaných žen se cítí jak matrace. Jakmile je hotovo, chlap si lehne na bok a spí, nebo je milej, jen když chce sex atd

Přesně…více matrací se najde ve vztazích pro klid rodiny než v mileneckých vztazích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.10.23 15:30
@Venetia píše:
Přesně…více matrací se najde ve vztazích pro klid rodiny než v mileneckých vztazích

Je to tak…protoze nekdy i milenec muze milovat a vic si nas vsimat a manzel naopak po letech uz ne…hodne chlapu, bere svou manzelku jako samozrejmost a jako jakysi inventar.

• Citovat
  • Upravit
6217
30.10.23 15:50
@Anonymní píše:
Naopak. Jsem ve správné diskuzi :) je až k zblití, kolik z vás je schopno podvádět svoje manžely i roky :) Jasně, je to jednodušší roztáhnout nohy někde v autě nebo bůhví kde, užít si a pak si dál vyčůraně užívat manžílkovo penízků a jiných výhod manželství co :lol: než na to jít prostě čestně rozvést se či rozejít, když nejsem spokojená a najít si jiného.
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla :lol: :mavam: blbé kecy si nechte, zbytečně ztrácíte svůj čas, který můžete investovat jinak ( milenec čeká :lol: :lol: :lol: )

Aha. A víš, že mají peníze i ženy a muži třeba mají méně? Výhody manželství? Kolik párů manželských chodí třeba na swingers párty a nedělají to ani potají nebo si prohazují páry a nemá to nic společného s tím co mají doma za vztah. Já třeba ex podvedla, aniž by byl manžel nebo, abych měla od něj penízky, prostě jsem se někde opila abylo to, bez toho, abych chtěla toho druhého někdy vidět. A ty co mají milence déle, tak se můžou mít rádi, nechtějí ničit rodiny. Spousta chlapů manželku miluje, váží si jí a na sex si najde třeba i mladou bez mozku jen kvůli tělu nebo prostě si chce povídat o něčem jiném, než jsou plíny, domáci práce, peníze.. Vidělas třeba Madisonské mosty? Meryl byla matrace? Zůstala s manželem, kterého měla ráda a ten chtíč vzdala třeba. Zas nebyla taková, aby cestovala bez ničeho s tím druhým, byla tam jen přitažlivost a obdiv i k tomu, že to tak měl on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
30.10.23 16:21
@Anonymní píše:
Naopak. Jsem ve správné diskuzi :) je až k zblití, kolik z vás je schopno podvádět svoje manžely i roky :) Jasně, je to jednodušší roztáhnout nohy někde v autě nebo bůhví kde, užít si a pak si dál vyčůraně užívat manžílkovo penízků a jiných výhod manželství co :lol: než na to jít prostě čestně rozvést se či rozejít, když nejsem spokojená a najít si jiného.
Je mi vás spíš líto kočky a protože používám hlavu, tak nikdy ve vaší situaci nebudu a to patřím mezi atraktivnější ženy a lovit bych mohla :lol: :mavam: blbé kecy si nechte, zbytečně ztrácíte svůj čas, který můžete investovat jinak ( milenec čeká :lol: :lol: :lol: )

V klidu, na mě zvracet nemusíš, ty anonymní hrdinko. Já milence nemám, vydělám víc než manžel, takže vyčuraná nejsem, že bych využívala jeho peněz, o tom bys mi mohla povídat možná ty. :*
I kdybych milence měla, tak v autě s ním spát rozhodně nebudu, to je pod moji úroveň a jako matrace se cítit určitě nebudu, protože já mám sex ráda a zařídila bych si to tak, abych si to užila primárně já.
A navíc, já na rozdíl od tebe lovit nemusím, vždycky jsem byla pouze lovena. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
30.10.23 18:15
@tess50 píše:
Fakt nevím, proč bych jako milenka měla roztahovat nohy v autě. Jsem milenka, ne štětka. V autě jsem to zatím nezkoušela. A až budu chtít, klidně to udělám. Ale protože chci, ne protože jinak není kde :nevim: Tady jsi vážně trochu vedle.

Asi ona tak nohy roztahovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
30.10.23 18:33
@tess50 píše:
Nevím, no. Působí na mě jako někdo se špatnou zkušenosti. Buď zhrzená milenka nebo nevěrný manžel. Většinou lidi, kteří nemají osobní zkušenost, nebývají tak umanutí v názorech.

Já souhlasím s tím, že spousta žen má milence, který jí bude právě nosit na rukou, jak v posteli, tak slovy, lichotkami. Hlavně kolikrát si najde žena chlapa a usedne na něj jako na tu matraci a jede na něm až do nebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže nechápu to, že ženy dělají matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106065
30.10.23 19:50
@tess50 píše:
Fakt nevím, proč bych jako milenka měla roztahovat nohy v autě. Jsem milenka, ne štětka. V autě jsem to zatím nezkoušela. A až budu chtít, klidně to udělám. Ale protože chci, ne protože jinak není kde :nevim: Tady jsi vážně trochu vedle.

nekdo ma o mileneckycd vztazich zvlastni predstavy a jeste zamrzl v historii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.23 21:13
@Anonymní píše:
A mohu vědět, proč se tedy nerozvedete, když je Vám s milencem takhle a očividně jsou tam city? Zajímalo by mě, jak by bylo Vám, kdyby Váš muž měl nějakou, se kterou stráví příjemný den a vypne si mobil :lol: Nechápu lidi, jako jste Vy a Váš milenec. To přijdete domů po celém dni s milencem a z manžela děláte vola? A co žena Vašeho milence, ta Vám nevadí? Máte nějakou sebehodnotu? Nikdy bych nebyla matrace pro ženatého chlapa. Rozvod z obou stran by byl myslíím fér. Vaši protějšci beztak s Vámi oběma šťastní nejsou a oba by si mohli najít někoho, kdo je bude opravdu milovat..
A pak k čemu tohle schovávání je :nevim: Je mi z dnešního světa a lidí na blití :poblion:

Jee, tady to zase ožilo?
To byla rekce na mě, tak jen abych ti ulevila. Můj manžel to ví a respektuje, on má také milenku, daleko dýl, než já milence, rozvádět se nechce. Milencova manželka to už také zjistila, největší strach měla z toho, aby neodešel. Když zjistila, že zatím neodchází a bude jí dělat ten servis, jak ty píšeš- že jí poskytuje finanční zázemí, které by bez něho neměla,–tak se uklidnila a nechala to být.
Ani jeden z nás nejsme z těch, co by jim bránili v rozvodu. Nerozvádíme se kvůli dětem, ale kdyby naše polovičky chtěli, určitě bychom jim nebránili.
Chceme být spolu, až děti trochu povyrostou.
A ne, jako matrace se necítím. Když tě ten druhý opravdu miluje a jsi jediná, s kým se miluje, tak se opravdu necítíš jako matrace.
Je mi líto, že máš evidentně špatnou osobní zkušenost. Můžu tě ujistit, že ani já ani můj milenec neničíme manželství, které bylo funkční.

• Citovat
  • Upravit
2469
30.10.23 22:57
@nikitice píše:
Já souhlasím s tím, že spousta žen má milence, který jí bude právě nosit na rukou, jak v posteli, tak slovy, lichotkami. Hlavně kolikrát si najde žena chlapa a usedne na něj jako na tu matraci a jede na něm až do nebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže nechápu to, že ženy dělají matraci.

Naprostý souhlas! Ženy by si navzájem neměly odebírat právo být tou, kdo si najde chlapa pro sex. Omezovat své role na ty poddajné matrace a šlapky a cnostné paničky, co dělají drahoty. Můžete být i vlčice a lvice, co loví. Ne jsou loveny.

Rovnoprávnost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
30.10.23 23:28

Jestli jsi z města, tak je fajn zkusit kostel. Pan farář má obvykle velmi široký přehled a dokázal by i v tomhle poradit. Normálně mu řekni, že bys ráda opět cítila ten pocit motýlků v podbřišku, uvidíš poradí ti 👍

• Citovat
  • Upravit
30545
31.10.23 00:59
@SuperPrcina píše:
Jestli jsi z města, tak je fajn zkusit kostel. Pan farář má obvykle velmi široký přehled a dokázal by i v tomhle poradit. Normálně mu řekni, že bys ráda opět cítila ten pocit motýlků v podbřišku, uvidíš poradí ti 👍

Jono může ji jako každý uchylak z církve začít osahávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TomasMarny8778
1.11.23 01:58
@nikitice píše:
Aha. A víš, že mají peníze i ženy a muži třeba mají méně? Výhody manželství? Kolik párů manželských chodí třeba na swingers párty a nedělají to ani potají nebo si prohazují páry a nemá to nic společného s tím co mají doma za vztah. Já třeba ex podvedla, aniž by byl manžel nebo, abych měla od něj penízky, prostě jsem se někde opila abylo to, bez toho, abych chtěla toho druhého někdy vidět. A ty co mají milence déle, tak se můžou mít rádi, nechtějí ničit rodiny. Spousta chlapů manželku miluje, váží si jí a na sex si najde třeba i mladou bez mozku jen kvůli tělu nebo prostě si chce povídat o něčem jiném, než jsou plíny, domáci práce, peníze.. Vidělas třeba Madisonské mosty? Meryl byla matrace? Zůstala s manželem, kterého měla ráda a ten chtíč vzdala třeba. Zas nebyla taková, aby cestovala bez ničeho s tím druhým, byla tam jen přitažlivost a obdiv i k tomu, že to tak měl on.

Na alkohol to nesvadej. Prostě jsi se zachovala jako matrace pro nekoho jiného na jednu noc. Borec so do tebe vesele vyprazdnil plny pytlik, pouzil te a ty se tim jeste chlubis? On te taky uz pak nechtel videt, byl rad, ze te mohl pouzit a nemusel mit vycitky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová