Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2100
24.10.23 07:04
@nikitice píše:
No tak někde pod mostem - to nechceš :mrgreen:

A co může nabídnout ona, když si diktuje podmínky? Když chceš mít opičku, musíš mít na banány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
24.10.23 07:04
@Kutil Tom píše:
Tak to je opravdu třída, když je ochoten zaplatit na hodinu hotel :lol: :lol: :lol:

I za hodinu se dá zahrát velké divadlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
24.10.23 07:05
@tess50 píše:
Tak přijde mi to praktické. Na co mít super nabíječe, když nemáte kde být? :nevim:
Z druhé strany ti chlapi to hledají zrovna tak. Já mám zenateho milence a jezdí ke mně domů nebo ke mě na chatu. Nevidím to jako jeho zlatokopectvi, protože on je na tom finančně nesrovnatelně líp než já. Naopak on dává malé dárky a pozornosti mě.

Tak to je win win situace. Ale není fér, když jeden jen dává a druhé bere a bere a bere. A svlíknout jen tričko a kalhotky zdaleka nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 07:11
@Bellino píše:
Tak to je win win situace. Ale není fér, když jeden jen dává a druhé bere a bere a bere. A svlíknout jen tričko a kalhotky zdaleka nestačí.

Nač stahovat kalhotky, když brod je ještě daleko. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
24.10.23 07:59
@Bellino píše:
A co může nabídnout ona, když si diktuje podmínky? Když chceš mít opičku, musíš mít na banány.

Dyt to tady Kutil psal. Vertikalni usmev. Ty neznas silu kyseliny pičičité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
24.10.23 08:16
@Arturie píše:
Tak to uz tu existuje davno. Jeden chlap koupi byt a stridaji se tam podle rozpisu treba 4 kamaradi. Uklizi to bud sousedka duchodkyne nebo ma kazda parta svuj perinak a jednou za mesic na ne vyjde rychly uklid.

Když nad tím přemýšlím, tak to je logisticky dost náročné. Si vůbec nedovedu představit…
Najít 4 chlapy, co mají milenky na pravidelné setkávání. Jeden ten byt vezme na sebe a platí byt i uklízečku a ostatní mu posílají prachy na účet? A uklízečka tam chodí uklízet a prát po každém šu. ku? :think:
To musí mít všichni sdílený google kalendář i s uklízečkou, aby to sladili, ne? :lol:

Z mého pohledu uplná utopie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 08:19
@Arturie píše:
Dyt to tady Kutil psal. Vertikalni usmev. Ty neznas silu kyseliny pičičité?

Kyselina pičičitá, to bude asi hodně výbušná sloučenina. Jaký je chemický vzorec? :lol: :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
24.10.23 08:22
@bigl píše:
Když nad tím přemýšlím, tak to je logisticky dost náročné. Si vůbec nedovedu představit…
Najít 4 chlapy, co mají milenky na pravidelné setkávání. Jeden ten byt vezme na sebe a platí byt i uklízečku a ostatní mu posílají prachy na účet? A uklízečka tam chodí uklízet a prát po každém šu. ku? :think:
To musí mít všichni sdílený google kalendář i s uklízečkou, aby to sladili, ne? :lol:Z mého pohledu uplná utopie.

Náročné asi jako airbnb. Fakt utopie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23826
24.10.23 08:24
@bigl píše:
To musí mít všichni sdílený google kalendář i s uklízečkou, aby to sladili, ne? :lol:Z mého pohledu uplná utopie.

Existuje to. V Praze urcite. A to vytucnene je na tom to nejjednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
24.10.23 08:25
@Kutil Tom píše:

Presne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
24.10.23 09:05
@Kutil Tom píše:

No tak airbnb je pro toho dotyčného výdělečná činnost. Takže si kolem toho lítá, stará se o to, nabízí to na webu a navíc má za sebou někoho, kdo mu dělá reklamu a selektuje klienty.
Tady toto musí mít taky někdo na sebe a starat se o to.
Abych si na sebe něco takového uvázala kvůli tomu, že si budu mít kde zakukat, tak bych se na to vys… Neustále řešit, kdy kdo tam bude, kdo to uklidí, kdo zaplatí nedoplatky energií, jestli ti lidi po sobě fakt uklidili a jestli je uklizečka na značkách to uklidit, bo za hodinu tam nastupuje jiný pár 8o 8o 8o
Mám s pronájmy zkušenosti a kvůli mileneckému šuku bych tohle fakt nedělala. To už 100× radši ten hotel, než řešit tady toto všecko kolem.
A aby to fakt nebyl hampejz, tak by tam museli být slušní lidi a perfektní úklid po každém „kontaktu“. Za mě teda nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
24.10.23 09:16
@Klopčafan píše:
Tomu nevěřím, za celý svůj život jsem takovýho člověka nepoznal a to už jsem nějakej pátek na světě. Je fakt, že ve 14.století jsem jednoho podobnýho potkal, nepil, nekouřil, nesexoval, ale čichal ve velkým nějaký odvary jedné místní čarodějnice. A v 16.století byla taky jedna, ta ale zase žvýkala nějaký lesní byliny, z kterých se pravidelně dostávala do transu. Takže mi neříkej, že jsi taková svatá osobnost. Jinak ti ten titul opravdu udělím! :lol: :pankac: :dance:

Tak alkohol-jednou za týden tu sklenku vína si dám, nekouřím a nějak sex není spíše ze zdravotních důvodů. Nebo spíš to tak bylo, protože jsem v lednu byla na operaci s čípkem a pak hormony, obě dovolené jsem to měla a když by to šlo, tak je doma kazišuk a nebo má manžel tlak 200/100 :jazyk: Nikdy bych neřekla, že budu bez sexu, tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.10.23 09:23
@Klopčafan píše:
To jsem si ani nikdy nemyslel, naopak tě řadím do té chytřejší části emimina a dobře děláš, Jaruško. :lol: :pankac: Akorát mě trošku překvapuje ta změna profilové fotografie.Kam zmizela ta síťovaná krasavice a proč se tam objevila ta Stalinova světlice? :lol: Nikdy jsi mně jako příznivkyně vojenské techniky nepřipadala. :lol: :P :jazyk:

Letím rychle, letím vysoko a exploduju mocně :D stejně jako „tlustá“ raketa ATACMS (Army TACtical Missile System) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5362
24.10.23 09:29
@Mango_Lassi píše:
Letím rychle, letím vysoko a exploduju mocně :D stejně jako „tlustá“ raketa ATACMS (Army TACtical Missile System) :mrgreen:

Tak to je vyšší dívčí, následky musí být devastující. :lol: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 09:32
@nikitice píše:
Tak alkohol-jednou za týden tu sklenku vína si dám, nekouřím a nějak sex není spíše ze zdravotních důvodů. Nebo spíš to tak bylo, protože jsem v lednu byla na operaci s čípkem a pak hormony, obě dovolené jsem to měla a když by to šlo, tak je doma kazišuk a nebo má manžel tlak 200/100 :jazyk: Nikdy bych neřekla, že budu bez sexu, tak dlouho.

Příjemná situace to sice není, ale právě proto jsi určitě skončila na emiminu, kde se ti otvírá spousta možností a příležitostí, jak to změnit. :pankac: :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová