Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23825
23.10.23 11:40
@Bellino píše:
Tak tohle je ještě ten lepší případ. Protože vodění na rauty, dárečky a dovolené, asi všechno z kapsy dotyčného, to už trochu zavání zlatokopectvím.

Hele, ani ne, on byl dost drzgresle. Dovolenou jsme platili na pul. Akce jako vysoce postaveny manager mel zadarmo. Darecky, co si vzpominam, tak treba zimni rukavice, co fungovaly i na dotykac, lahve vina, co jsme vypili spolu, to vsechno dostal od obchodniku. A ten sitovany oblecek, parfem do kabelky, to byly jen takovy drobnosti. Ale i kdyby, prece nebudu zadarmo shukat s chudasem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30238
23.10.23 11:41
@Cheetaah píše:
No dyť jo, jen na kukání. Stíhají jich takto vícero :mrgreen:

Tetko, to zní, jak když mluvíš z osobní zkušenosti. Přiznej se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.10.23 11:42
@Bellino píše:
Tak tohle je ještě ten lepší případ. Protože vodění na rauty, dárečky a dovolené, asi všechno z kapsy dotyčného, to už trochu zavání zlatokopectvím.

Tak jistě, spousta žen přišla na to, že se vertikální úsměv dá poměrně dobře monetizovat a spojit tak příjemné s užitečným :lol: Když k tomu najdou odpovídající protějšek, nevidím problém :dance:

• Citovat
  • Upravit
23825
23.10.23 11:49
@Kutil Tom píše:
Tak jistě, spousta žen přišla na to, že se vertikální úsměv dá poměrně dobře monetizovat a spojit tak příjemné s užitečným :lol: Když k tomu najdou odpovídající protějšek, nevidím problém :dance:

Presne tak. Drzim hubu, v zivote bych nekontaktovala jeho manzelku, takova blbena, abych ho chtela doma, fakt nejsem. Proste brat si z nej jen to hezky. Tahle symbioza funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.23 12:39
@Arturie píše:
Presne tak. Drzim hubu, v zivote bych nekontaktovala jeho manzelku, takova blbena, abych ho chtela doma, fakt nejsem. Proste brat si z nej jen to hezky. Tahle symbioza funguje.

Já nikdy nechápu, k čemu to kontaktování manželky je?
Když ho mám ráda, tak mu nechci doma dělat větší peklo, než má. To, že jim to doma nefunguje, vím léta. Až on uzná za vhodné, tak to ukončí sám. Nepotřebuje k tomu práskačku, co mu k tomu dopomůže. A já rozhodně v roli práskačky nikdy nebudu, ani kdybych se mu chtěla pomstít, tohle je pod úroveň.

• Citovat
  • Upravit
1242
23.10.23 13:08

@Anonymní
Proč jsi anonymní?
Takhle Ti nemůže potencionální milenec ani napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.10.23 13:13
@mdvorak píše: @Anonymní
Proč jsi anonymní?

Protože si chce jen postěžovat, a ne aby jí nějakej obejda psal :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1242
23.10.23 13:32

@Kutil Tom
už vím, chtěla normálního, ne potencionálního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
23.10.23 18:06
@Lorre píše:
Tetko, to zní, jak když mluvíš z osobní zkušenosti. Přiznej se :mrgreen:

Jestli myslíš osobní zkušenost jako že bych byla jedna z těch navštěvovatelek, tak to opravdu ne :mrgreen: To jsou jen ty vesnice a maloměsta, tady zná každý každého a tihle týpci to moc rádi všem vykládají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23825
23.10.23 19:41
@Anonymní píše:
Já nikdy nechápu, k čemu to kontaktování manželky je?
Když ho mám ráda, tak mu nechci doma dělat větší peklo, než má. To, že jim to doma nefunguje, vím léta. Až on uzná za vhodné, tak to ukončí sám. Nepotřebuje k tomu práskačku, co mu k tomu dopomůže. A já rozhodně v roli práskačky nikdy nebudu, ani kdybych se mu chtěla pomstít, tohle je pod úroveň.

Lip bych to nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
23.10.23 19:50
@Anonymní píše:
To sice jo, ale bohužel, má zkušenost, že ženatý sami od sebe natvrdo do vdané nejdou. To by musela vdaná ho uhnat, napsat první a to já prostě neumím, protože se bojím odmítnutí a jak jsem psala, neumím být koketa. Takže smůla. Každopádně mě hodně přijde, že chlapi jsou v tomhle férovější, oproti ženám. Těm je jedno, že má chlap rodinu a jdou do toho víc afektovaně. Ženatý, kteří jsou ku. revníci a mají to jako koníček nepočítám. Tak jsem vždy poznala, že má bohaté zkušenosti a je mu to jedno. Normální chlap se zkrátka sekne a nechá mě být, i když jsem se mu líbila moc. Ale jak jsem psala, žiju v menším městě. V Praze to například funguje jinak. Ono ale, když jsem si pak zpětně uvědomila, tak by mě stejně nic dobrého nečekalo. Maximálně autosex, nebo někde v přírodě.

Hm a jak to funguje v Praze? Myslím, že úplně stejně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
23.10.23 19:56
@mdvorak píše: @Anonymní
Proč jsi anonymní?

Tak pokud tu píše pod svým nickem o manželovi, dětech a spokojené rodině, tak to sem asi veřejně nedá. Stejně jako ty jí asi veřejně nenapíšeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
23.10.23 20:06
@Arturie píše:
No, i kdyz s nim stravis jen 2-3 hodiny tydne nebo treba odpoledne a noc, tak potrebujes, aby mel nejakou pridanou hodnotu. Napriklad aby bylo kde, idealne svuj byt (mluvim o Pze, kde je spousta manazeru, co maji rodinu 150 km plus a dojizdeji jen na vikendy). Pak je taky fajn, kdyz te nekam vezme, treba aspon sluzebka nebo idealne firemni akce divadlo plus raut. U tech chudsich, at vyjedna a zaplati hodinovy hotel. A to nemluvim o dareckach, pripadne dovolena.

Vdané chodí do divadla a na firemní akce? Chápu ještě oběd, kdy se z toho může žena vykecat, ale potkat ji někdo známej v divadle s cizím chlapem, to už se blbě vysvětluje. Já byla letos s manželem třikrát v divadle a potkali jsme lidi, které bychom nečekali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
23.10.23 20:11
@tess50 píše:
Neřekla bych. Taky nevlezeš do postele s bezdakem jen proto, že mu funguje :nevim:

Souhlas. Myslím, že by se musela nejdřív dvakrát rychleji zatočit zeměkoule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
23.10.23 20:13
@nikitice píše:
Vdané chodí do divadla a na firemní akce? Chápu ještě oběd, kdy se z toho může žena vykecat, ale potkat ji někdo známej v divadle s cizím chlapem, to už se blbě vysvětluje. Já byla letos s manželem třikrát v divadle a potkali jsme lidi, které bychom nečekali.

Tak jsou i lidi co mají za pratele i opačné pohlavi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová