Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cizinka 999 píše:
Tak jsou i lidi co mají za pratele i opačné pohlavi
No jestli třeba s manželem je x let a bydlí na vesnici, tak ji někdo potkat v Praze v divadle.. při velkém štěstí sousedi.-) tak pokud manžel ví, že chodí s kamarády
Já jsem třeba s manželem tolik let, že nemáme žádné cizí kamarády se kterými bych šla do divadla. Hlavně bychom šli spolu, když už. Jako mladá jsem normálně chodila i s kamarády, teď už nějak nejsou nebo fakt i chci s manželem. Třeba se sousedem jedu nakoupit i do Sapy, s jiným jsem popíjela na zahradě a to je vše o. k., ale asi by koukal kdyby mu někdo třetí řekl, že mě potkal v divadle v jiném městě, pokud bych to neřekla.
@tess50 píše:
Neřekla bych. Taky nevlezeš do postele s bezdakem jen proto, že mu funguje
Nemyslela jsem hned bezdomovce nebo tak. Ale dotyčná hledá dobře situovaného pana, opravdu třídu, dokonce s vlastním bytem, nebo aby byl ochoten dát za hotel. Dost vysoké nároky.
@Bellino píše:
Nemyslela jsem hned bezdomovce nebo tak. Ale dotyčná hledá dobře situovaného pana, opravdu třídu, dokonce s vlastním bytem, nebo aby byl ochoten dát za hotel. Dost vysoké nároky.
Tak to je opravdu třída, když je ochoten zaplatit na hodinu hotel
![]()
@Bellino píše:
No tak někde pod mostem - to nechceš ![]()
@Kutil Tom píše:
Tak to je opravdu třída, když je ochoten zaplatit na hodinu hotel![]()
![]()
Tak záleží, jak často se scházíte. My třeba jednou týdně, hotel pod 1 500 za noc už neseženeš, i když tam jsi jen na 4 hodiny, tak platíš vždycky noc. Pokud tam jdeš 4× za měsíc, jsi na 6 tisících. To zas není úplně málo, plus cesty (on za mnou jezdí 100 km), sem tam nějaký společný oběd a jsi klidně na 10 tisících za měsíc. To si každý dovolit nemůže. Hodinový je o něco levnější, ale není jednoduché ho sehnat, musí se dost dopředu, pokud nechceš úplný pelech, ale něco hezkého. Ale u nás občas platím i já, nedělá mi to problém, vydělám dost, takže je to tak 60 (on) na 40 (já).
@Anonymní píše:
Tak záleží, jak často se scházíte. My třeba jednou týdně, hotel pod 1 500 za noc už neseženeš, i když tam jsi jen na 4 hodiny, tak platíš vždycky noc. Pokud tam jdeš 4× za měsíc, jsi na 6 tisících. To zas není úplně málo, plus cesty (on za mnou jezdí 100 km), sem tam nějaký společný oběd a jsi klidně na 10 tisících za měsíc. To si každý dovolit nemůže. Hodinový je o něco levnější, ale není jednoduché ho sehnat, musí se dost dopředu, pokud nechceš úplný pelech, ale něco hezkého. Ale u nás občas platím i já, nedělá mi to problém, vydělám dost, takže je to tak 60 (on) na 40 (já).
Děkuji za krásný rozbor, tak to bych mohl klidně i dvakrát týdně
chtěl jsem teda napsat třikrát, ale to bych nedal časově, hlavně těch 100km ![]()
@Anonymní píše:
To nebyl nikdo blíž? ![]()
@tess50 píše:
Tak přijde mi to praktické. Na co mít super nabíječe, když nemáte kde být?
Z druhé strany ti chlapi to hledají zrovna tak. Já mám zenateho milence a jezdí ke mně domů nebo ke mě na chatu. Nevidím to jako jeho zlatokopectvi, protože on je na tom finančně nesrovnatelně líp než já. Naopak on dává malé dárky a pozornosti mě.
můj taky jezdi ke mne…ma to smysl, aby jeden byl nezadany
@tess50 píše:
Lehce?Ja myslím, že jsem byla dva roky totálně bez mozku.
Jo clovek si pak zpetne rika, ze se choval opravdu podivne
Laska je takova finta prirody no…jinak by jsme vymreli ![]()
@Kutil Tom píše:
Děkuji za krásný rozbor, tak to bych mohl klidně i dvakrát týdně![]()
chtěl jsem teda napsat třikrát, ale to bych nedal časově, hlavně těch 100km
Dobře, tak ty bys mohl dát třeba 40 měsíčně. Běžný ženatý chlap s rodinou a lehce nadprůměrným platem si to většinou dovolit nemůže. A já bych ani nechtěla, aby kvůli mně tak obíral rodinu. Ať ty prachy dá radši dětem.
I těch 10 je mnohem víc, než si většina ženáčů může dovolit, aby to nepoznamenalo rodinný rozpočet.
@nikitice píše:
To nebyl nikdo blíž?
Někdy se najde taková perla, že ti za to stojí i kousek popojet.
@Anonymní píše:
To uz by mozna vyslo levneji, platit si nejaky byt…
Obcas ho pujcit nekomu jinemu a jeste vydelate ![]()
@Anonymní píše:
Dobře, tak ty bys mohl dát třeba 40 měsíčně. Běžný ženatý chlap s rodinou a lehce nadprůměrným platem si to většinou dovolit nemůže. A já bych ani nechtěla, aby kvůli mně tak obíral rodinu. Ať ty prachy dá radši dětem.
I těch 10 je mnohem víc, než si většina ženáčů může dovolit, aby to nepoznamenalo rodinný rozpočet.
Tak já mám hlavně tu výhodu, že nejsem ženáč
40 asi už ne, hlavně by mi to za to ani nestálo ![]()
@Anonymní píše:
Někdy se najde taková perla, že ti za to stojí i kousek popojet.
To tu nikdo nezna…vsichni chteji mit vsechno u frnaku, jinak je to netankuje ![]()
Ja uz asi nikdy…a asi mi to ani nebude vadit
Clovek je vlivem hormonu, lehce retardovanej