Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
23.10.23 20:21
@Anonymní píše:
Mám to stejně. Také mám to, že už se jentak do nějakého nezamiluji. Klidně i platonicky. Stalo se mi to naposledy před 2lety, po pěti letech a ten stav byl moc hezký. Život byl najednou barevný a já se těšila z každého dne, rozkvetla jsem, byl to krásný pocit.

Ja uz asi nikdy…a asi mi to ani nebude vadit :mrgreen: Clovek je vlivem hormonu, lehce retardovanej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6217
23.10.23 20:23
@Cizinka 999 píše:
Tak jsou i lidi co mají za pratele i opačné pohlavi

No jestli třeba s manželem je x let a bydlí na vesnici, tak ji někdo potkat v Praze v divadle.. při velkém štěstí sousedi.-) tak pokud manžel ví, že chodí s kamarády :mrgreen: Já jsem třeba s manželem tolik let, že nemáme žádné cizí kamarády se kterými bych šla do divadla. Hlavně bychom šli spolu, když už. Jako mladá jsem normálně chodila i s kamarády, teď už nějak nejsou nebo fakt i chci s manželem. Třeba se sousedem jedu nakoupit i do Sapy, s jiným jsem popíjela na zahradě a to je vše o. k., ale asi by koukal kdyby mu někdo třetí řekl, že mě potkal v divadle v jiném městě, pokud bych to neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
23.10.23 20:42
@tess50 píše:
Neřekla bych. Taky nevlezeš do postele s bezdakem jen proto, že mu funguje :nevim:

Nemyslela jsem hned bezdomovce nebo tak. Ale dotyčná hledá dobře situovaného pana, opravdu třídu, dokonce s vlastním bytem, nebo aby byl ochoten dát za hotel. Dost vysoké nároky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
23.10.23 20:54
@Bellino píše:
Nemyslela jsem hned bezdomovce nebo tak. Ale dotyčná hledá dobře situovaného pana, opravdu třídu, dokonce s vlastním bytem, nebo aby byl ochoten dát za hotel. Dost vysoké nároky.

Tak to je opravdu třída, když je ochoten zaplatit na hodinu hotel :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6217
23.10.23 20:58
@Bellino píše:

No tak někde pod mostem - to nechceš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.23 21:02
@Kutil Tom píše:
Tak to je opravdu třída, když je ochoten zaplatit na hodinu hotel :lol: :lol: :lol:

Tak záleží, jak často se scházíte. My třeba jednou týdně, hotel pod 1 500 za noc už neseženeš, i když tam jsi jen na 4 hodiny, tak platíš vždycky noc. Pokud tam jdeš 4× za měsíc, jsi na 6 tisících. To zas není úplně málo, plus cesty (on za mnou jezdí 100 km), sem tam nějaký společný oběd a jsi klidně na 10 tisících za měsíc. To si každý dovolit nemůže. Hodinový je o něco levnější, ale není jednoduché ho sehnat, musí se dost dopředu, pokud nechceš úplný pelech, ale něco hezkého. Ale u nás občas platím i já, nedělá mi to problém, vydělám dost, takže je to tak 60 (on) na 40 (já).

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
23.10.23 21:15
@Anonymní píše:
Tak záleží, jak často se scházíte. My třeba jednou týdně, hotel pod 1 500 za noc už neseženeš, i když tam jsi jen na 4 hodiny, tak platíš vždycky noc. Pokud tam jdeš 4× za měsíc, jsi na 6 tisících. To zas není úplně málo, plus cesty (on za mnou jezdí 100 km), sem tam nějaký společný oběd a jsi klidně na 10 tisících za měsíc. To si každý dovolit nemůže. Hodinový je o něco levnější, ale není jednoduché ho sehnat, musí se dost dopředu, pokud nechceš úplný pelech, ale něco hezkého. Ale u nás občas platím i já, nedělá mi to problém, vydělám dost, takže je to tak 60 (on) na 40 (já).

Děkuji za krásný rozbor, tak to bych mohl klidně i dvakrát týdně :lol: :andel: chtěl jsem teda napsat třikrát, ale to bych nedal časově, hlavně těch 100km :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6217
23.10.23 21:38
@Anonymní píše:
Tak záleží, jak často se scházíte. My třeba jednou týdně, hotel pod 1 500 za noc už neseženeš, i když tam jsi jen na 4 hodiny, tak platíš vždycky noc. Pokud tam jdeš 4× za měsíc, jsi na 6 tisících. To zas není úplně málo, plus cesty (on za mnou jezdí 100 km), sem tam nějaký společný oběd a jsi klidně na 10 tisících za měsíc. To si každý dovolit nemůže. Hodinový je o něco levnější, ale není jednoduché ho sehnat, musí se dost dopředu, pokud nechceš úplný pelech, ale něco hezkého. Ale u nás občas platím i já, nedělá mi to problém, vydělám dost, takže je to tak 60 (on) na 40 (já).

To nebyl nikdo blíž? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106045
23.10.23 21:47
@tess50 píše:
Tak přijde mi to praktické. Na co mít super nabíječe, když nemáte kde být? :nevim:
Z druhé strany ti chlapi to hledají zrovna tak. Já mám zenateho milence a jezdí ke mně domů nebo ke mě na chatu. Nevidím to jako jeho zlatokopectvi, protože on je na tom finančně nesrovnatelně líp než já. Naopak on dává malé dárky a pozornosti mě.

můj taky jezdi ke mne…ma to smysl, aby jeden byl nezadany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.10.23 21:48
@tess50 píše:
Lehce? :mrgreen: Ja myslím, že jsem byla dva roky totálně bez mozku.

Jo clovek si pak zpetne rika, ze se choval opravdu podivne :lol: :mrgreen: Laska je takova finta prirody no…jinak by jsme vymreli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.23 21:48
@Kutil Tom píše:
Děkuji za krásný rozbor, tak to bych mohl klidně i dvakrát týdně :lol: :andel: chtěl jsem teda napsat třikrát, ale to bych nedal časově, hlavně těch 100km :pankac:

Dobře, tak ty bys mohl dát třeba 40 měsíčně. Běžný ženatý chlap s rodinou a lehce nadprůměrným platem si to většinou dovolit nemůže. A já bych ani nechtěla, aby kvůli mně tak obíral rodinu. Ať ty prachy dá radši dětem.
I těch 10 je mnohem víc, než si většina ženáčů může dovolit, aby to nepoznamenalo rodinný rozpočet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.23 21:49
@nikitice píše:
To nebyl nikdo blíž? :mrgreen:

Někdy se najde taková perla, že ti za to stojí i kousek popojet.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
23.10.23 21:54
@Anonymní píše:

To uz by mozna vyslo levneji, platit si nejaky byt… :think: Obcas ho pujcit nekomu jinemu a jeste vydelate :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
23.10.23 21:55
@Anonymní píše:
Dobře, tak ty bys mohl dát třeba 40 měsíčně. Běžný ženatý chlap s rodinou a lehce nadprůměrným platem si to většinou dovolit nemůže. A já bych ani nechtěla, aby kvůli mně tak obíral rodinu. Ať ty prachy dá radši dětem.
I těch 10 je mnohem víc, než si většina ženáčů může dovolit, aby to nepoznamenalo rodinný rozpočet.

Tak já mám hlavně tu výhodu, že nejsem ženáč :lol: 40 asi už ne, hlavně by mi to za to ani nestálo :andel:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
23.10.23 21:57
@Anonymní píše:
Někdy se najde taková perla, že ti za to stojí i kousek popojet.

To tu nikdo nezna…vsichni chteji mit vsechno u frnaku, jinak je to netankuje :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová