Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
Ne. JednohoAle hodinový hotel ve mně evokuje takové představy
Každý máme nějaké predsudky
@tess50 píše:
Ne. JednohoAle hodinový hotel ve mně evokuje takové představy
Tak jsou hezké pokoje nebo i S/M a myslím, že tam uklízí stejně jako jinde. I v normálním hotelu může být sperma i na stole a počůraná zem..
@Kutil Tom píše: Že jo. Privátní wellness je lepší![]()
![]()
Je to to samy. Maj tam postel nebo aspoň matraci. Lidi shukaj ve virivkach nejvic.
@Arturie píše:
Je to to samy. Maj tam postel nebo aspoň matraci. Lidi shukaj ve virivkach nejvic.
Do virivky v hotelu nebo wellnessu bych nevlezl ani za zlaty prase. Vzdy si predstavim, kolik lidi uz si tam vylilo zlazy ![]()
@tess50 píše:
@nikitice @cizinka tak určitě. A jsem ráda, že do hotelu nemusím.
my byli letos 2× na dovče a myslím, že i v tom resortu a penzionu to bylo stejné. ![]()
@Cizinka 999 píše:
Hotely v cechach neexistuji? Tady maji hodně hotelu „dayuse“ někteří od rána do 18 hod, některé jen do 16 hod atd. a stojí méně než půlku co das za noc
To tady právě moc není. Hledala jsem a v okolí nic. My ale máme oblíbený jeden hodinový privát a to je opravdu nový luxusní krásný velký světlý byt, čistý, vyvolený, moderně zařízený, všecko diskrétní, bez jmen, průkazů totožnosti atd.
Do soukromého wellness bych nešla, do té vířivky bych nevlezla. My v tom bytě máme i velkou rohovou vanu, ale nekoupeme se, nemáme sex ve vodě moc rádi, jen sprchujme.
@Fukitol píše:
Do virivky v hotelu nebo wellnessu bych nevlezl ani za zlaty prase. Vzdy si predstavim, kolik lidi uz si tam vylilo zlazy
Bereš to příliš tragicky, když jdeš na koupáku do bazénu, taky přemýšlíš o tom, kolik děcek, nebo i dospělých se tam vychcalo?
![]()
@Klopčafan píše:
Bereš to příliš tragicky, když jdeš na koupáku do bazénu, taky přemýšlíš o tom, kolik děcek, nebo i dospělých se tam vychcalo?![]()
![]()
Ja na plaveckem bazenu delam (rikejte mi Pamelo) a počítáme i haranty ze škol kvůli chemii. Je to velmi sledované hygienou, toho bych se zas nebála.
@Klopčafan píše:
Bereš to příliš tragicky, když jdeš na koupáku do bazénu, taky přemýšlíš o tom, kolik děcek, nebo i dospělých se tam vychcalo?![]()
![]()
Kdyby vych.calo, v jednom bazénu co jsme tehdy byli plavalo na hladině fakt velký hov.no
. To byl rychle vylidněný bazén.
@Arturie píše:
Ja na plaveckem bazenu delam (rikejte mi Pamelo) a počítáme i haranty ze škol kvůli chemii. Je to velmi sledované hygienou, toho bych se zas nebála.
A jak to hlídáte, Pamy?
Přece nemůžeš poznat, když si nějakej harant, nebo důchodce zrovna ucvrkne.
![]()
@Lorre píše:
Kdyby vych.calo, v jednom bazénu co jsme tehdy byli plavalo na hladině fakt velký hov.no. To byl rychle vylidněný bazén.
Měkoty, mohli jste si s tím zahrát na posílanou.
Ale je fakt, že tam už by mě nikdo neviděl.
![]()
@Klopčafan píše:
A jak to hlídáte, Pamy?![]()
![]()
Statistika. Dělaj si čárky, kolik jich přišlo, a podle toho to víc nebo míň osolej. Běžná bazénová praxe, podle návštěvnosti.
@Klopčafan píše:
A jak to hlídáte, Pamy?![]()
![]()
Měří se hodnoty. Přidá se chemie. Voda cirkuluje. A je to plavecak, ne aquapark, ale ano, v létě se nam do venkovního bazenu chodí vycachtat různá skupina
tam nelezu
@Kutil Tom píše:
Statistika. Dělaj si čárky, kolik jich přišlo, a podle toho to víc nebo míň osolej. Běžná bazénová praxe, podle návštěvnosti.
Tak ve slaným bazénu jsem ještě neplaval.
![]()