Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
24.10.23 18:28
@tess50 píše:
Ne. Jednoho :mrgreen: Ale hodinový hotel ve mně evokuje takové představy :mrgreen:
Že jo. Privátní wellness je lepší :D :palec: :andel:
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
24.10.23 18:28
@tess50 píše:
Ne. Jednoho :mrgreen: Ale hodinový hotel ve mně evokuje takové představy :mrgreen:

Každý máme nějaké predsudky

• Citovat
  • Upravit
6175
24.10.23 18:31
@tess50 píše:

Tak jsou hezké pokoje nebo i S/M a myslím, že tam uklízí stejně jako jinde. I v normálním hotelu může být sperma i na stole a počůraná zem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
24.10.23 19:03
@Kutil Tom píše: Že jo. Privátní wellness je lepší :D :palec: :andel:

Je to to samy. Maj tam postel nebo aspoň matraci. Lidi shukaj ve virivkach nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4414
24.10.23 19:06
@Arturie píše:
Je to to samy. Maj tam postel nebo aspoň matraci. Lidi shukaj ve virivkach nejvic.

Do virivky v hotelu nebo wellnessu bych nevlezl ani za zlaty prase. Vzdy si predstavim, kolik lidi uz si tam vylilo zlazy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
24.10.23 19:46
@tess50 píše:
@nikitice @cizinka tak určitě. A jsem ráda, že do hotelu nemusím. :mrgreen:

my byli letos 2× na dovče a myslím, že i v tom resortu a penzionu to bylo stejné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.23 20:03
@Cizinka 999 píše:
Hotely v cechach neexistuji? Tady maji hodně hotelu „dayuse“ někteří od rána do 18 hod, některé jen do 16 hod atd. a stojí méně než půlku co das za noc

To tady právě moc není. Hledala jsem a v okolí nic. My ale máme oblíbený jeden hodinový privát a to je opravdu nový luxusní krásný velký světlý byt, čistý, vyvolený, moderně zařízený, všecko diskrétní, bez jmen, průkazů totožnosti atd.
Do soukromého wellness bych nešla, do té vířivky bych nevlezla. My v tom bytě máme i velkou rohovou vanu, ale nekoupeme se, nemáme sex ve vodě moc rádi, jen sprchujme.

• Citovat
  • Upravit
5362
24.10.23 20:38
@Fukitol píše:
Do virivky v hotelu nebo wellnessu bych nevlezl ani za zlaty prase. Vzdy si predstavim, kolik lidi uz si tam vylilo zlazy :poblion:

Bereš to příliš tragicky, když jdeš na koupáku do bazénu, taky přemýšlíš o tom, kolik děcek, nebo i dospělých se tam vychcalo? :lol: 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
24.10.23 20:52
@Klopčafan píše:
Bereš to příliš tragicky, když jdeš na koupáku do bazénu, taky přemýšlíš o tom, kolik děcek, nebo i dospělých se tam vychcalo? :lol: 8) :mavam:

Ja na plaveckem bazenu delam (rikejte mi Pamelo) a počítáme i haranty ze škol kvůli chemii. Je to velmi sledované hygienou, toho bych se zas nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30257
24.10.23 20:54
@Klopčafan píše:
Bereš to příliš tragicky, když jdeš na koupáku do bazénu, taky přemýšlíš o tom, kolik děcek, nebo i dospělých se tam vychcalo? :lol: 8) :mavam:

Kdyby vych.calo, v jednom bazénu co jsme tehdy byli plavalo na hladině fakt velký hov.no :lol:. To byl rychle vylidněný bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 20:57
@Arturie píše:
Ja na plaveckem bazenu delam (rikejte mi Pamelo) a počítáme i haranty ze škol kvůli chemii. Je to velmi sledované hygienou, toho bych se zas nebála.

A jak to hlídáte, Pamy? :lol: :think: Přece nemůžeš poznat, když si nějakej harant, nebo důchodce zrovna ucvrkne. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 21:00
@Lorre píše:
Kdyby vych.calo, v jednom bazénu co jsme tehdy byli plavalo na hladině fakt velký hov.no :lol:. To byl rychle vylidněný bazén.

Měkoty, mohli jste si s tím zahrát na posílanou. :mrgreen: :pankac: Ale je fakt, že tam už by mě nikdo neviděl. :lol: :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
24.10.23 21:00
@Klopčafan píše:
A jak to hlídáte, Pamy? :lol: :think: Přece nemůžeš poznat, když si nějakej harant, nebo důchodce zrovna ucvrkne. :lol: :pankac:

Statistika. Dělaj si čárky, kolik jich přišlo, a podle toho to víc nebo míň osolej. Běžná bazénová praxe, podle návštěvnosti.

• Citovat
  • Upravit
23826
24.10.23 21:02
@Klopčafan píše:
A jak to hlídáte, Pamy? :lol: :think: Přece nemůžeš poznat, když si nějakej harant, nebo důchodce zrovna ucvrkne. :lol: :pankac:

Měří se hodnoty. Přidá se chemie. Voda cirkuluje. A je to plavecak, ne aquapark, ale ano, v létě se nam do venkovního bazenu chodí vycachtat různá skupina 8o tam nelezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
24.10.23 21:12
@Kutil Tom píše:
Statistika. Dělaj si čárky, kolik jich přišlo, a podle toho to víc nebo míň osolej. Běžná bazénová praxe, podle návštěvnosti.

Tak ve slaným bazénu jsem ještě neplaval. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová