Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36710
15.3.26 11:16

@jeep
Každý má své libůstky. Láska je slepá a osud maniodepresivní. :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.3.26 14:34
@Betty MacDonald píše: Více

Ono není co závidět. Jsou to oba kamarádi, volají mi každý zvlášť a nezávisle, ta holka mě přemlouvala, ať toho kamaráda přemluvím, ať jde k porodu. On tam samozřejmě nešel protože to prostě neuznává. A naopak on tam posílal mě. Já který s tím prakticky nemám nic společnýho. on vlastně dotyčnou neměl kdo odvézt z nemocnice, manžel doma hlídal ty 3další.

Jo kdybyste byla moje partnerka, tak je o ni postaráno, navařeno, uklizeno, děti zaopatřeny, půgét a klenotnictví… nedoslala nic, kytky si musí holka kupovat sama…
Proto to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.3.26 09:12
@Holka_modrooka123 píše: Více

Píšu soukromou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.3.26 09:15

Píšu soukromou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
16.3.26 10:01
@jeep píše: Více

Nechápeš, protože nemáš dost informací.

V první řadě si uvědom, že slibem nezarmoutíš.
V druhé, že 4 děti v 32 letech jsou extrém už sám o sobě.
A potřetí, že neznáš všechny účastníky a jejich motivace.

Z jiného pohledu bude ten příběh vypadat úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.26 10:47

Hledám kamarádku

Dobrý den všem ženám tady, jsem celkem obyčejný muž, doma vařím a dělám sochy z přírodního kamene na zakázku. Trvalý vztah nehledám, ale kamarádku ano, píši to narovinu a upřímě.
Hezký den, večer přeje Pavel.🙂
Pokud chcete, jen tak pro radost, tak se mrkněte na můj profil na Facebooku - Pavel Žváček sochy Hačky, mám tam fotky, i moje práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.26 14:45

Hledám milenku, jen seriózně.

Dobrý den všem ženám tady, jsem celkem obyčejný muž, doma vařím a dělám sochy z přírodního kamene na zakázku. Trvalý vztah nehledám, ale kamarádku ano, píši to narovinu a upřímě. 🙂 Pokud chcete, jen tak pro radost, tak se mrkněte na můj profil na FB - Pavel Žváček sochy Hačky, mám tam moje fotky, i práci.
Přeji hezký den. Pavel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.3.26 14:10

Napsal jsem soukromou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
24.3.26 09:09
@jeep píše: Více

Tohle je normální stav. Holkám když přeskočí tak nevidí napravo, ani nalevo a jdou klidně přes mrtvoly. U nás v jednom spolku máme holku, co je taky výstavní kočka a každý by si dal říct ale ona se upnula k jednomu, co střídá jednu ženskou za druhou ale hlavně s nima zachází jako s kusem hadru, což nepochopím ale je to tak vcelku běžné. Jinak znám jich docela dost, co se tahají s alkáčema nebo narcisama a nechají se sebou zametat, to je taky docela úlet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová