Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše: Více
Mne jen zajímají důvody…z osobních důvodů
@Černá Madonna píše: Více
Tezko rict, jestli najde, kdyz se na fotkach prezentuje jako Kevin Lakatos ![]()
Holky, jsem starší, příjemný gentleman z Brna… A hledám, ale jen jednu, jedinou…
@starykocour píše: Více
Tu už máš přece doma, ne? ![]()
Stačí to s ní jen trochu umět a neloudit tady jako mlsnej a ještě k tomu starej kocour, po webu pro maminky.
![]()
@Mango_Lassi píše: Více
Tak ať napíše… myslím, že by mohla být spokojená
Kamoš sbalil o 20 let mladší holku. Je mu skoro 50. Svaly má docela v pohodě. Vysokoškolák je, ale teda čumím na jednu věc. On s ní randí už přes rok. Ona 32, 3+1 děti (10, 6.3 a vlastně teď s tím milencem kamarádem porodila další). Ona má úspěšného manžela bankéře a zároveň sama umí máknout, takže finanční trable nemá. Mentálně, no, prý její manžel (37) s ní půl roku nespal. No taky chápu, Ale to že trpí kamarádovi, který je její milenec, že ten sex je cca 1× za 14 dní (ona je tak trošku nymfomanka) a ještě bídný (pár minut), na rande s ní chodí do nádražní hospody, kde pije pivo (on kamoš má občas celkově dost alkoholikcé období, kde je skoro namol třeba měsíc v kuse), to nechápu,
Dítě má s milencem, manžela jednou znásilnila, aby si myslel, že je to jeho…
Kamarád je absolutně neschopný člověk pro jakýkoliv vztah (má 2 děti, každé s jinou, ale ty holky jsou absolutně nepoužitelné, neumí třeba ani dojet z Kladna do Prahy a přes Prahu metrem), kamoš je organizačně ještě horší. To, že nemá ani řidičák ani auto, neřeším. Milenec bydlí v zoufalém 2+kk. Vybavení je zoufalé. Postel je spíše brloh. Většinou tam ani nechtějí jeho děti. Občas tam ona přitáhla jedno z těch mladších dětí. Aby se k němu přestěhovala, to nehrozí ani po materiální, ani po organizační, ani po vztahové stránce.
Chtěl jsem mu ji přebrat? No i takové nápady tu byly, ale to už je za mnou. V životě té holce nedal kytku, dárek, nic. Holka je docela kočka a nadbíhá ji kde kdo. Prý ho i tak má ráda. No nechápu…
@jeep
asi má neschopný smraďoch nějaké speciální fluidum, jinak si to opravdu nelze vysvětlit
![]()