Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.1.24 02:54

Admin M. mě upozornil, že píšu moc příspěvků mimo téma. Za oponou jsem se dozvěděl, že toto téma je mimo téma už mnoho týdnů a je využíváno pro takový ten pokec o všem. Jak vidím na posledních stránkách, tak tomu tak skutečně je. Přesto se raději ptám, zda je toto taková volnější diskuze, abych nebyl opětovně pokárán, když sem občas přispěji mimo téma. Děkuji za odpovědi.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30059
18.1.24 05:24
@Klopotkova píše:
Mně chybí Pirko i Ellen a podobní. Já se ráda směju a jejich styl humoru je ten, který mám ráda.

Jenže Pírko ty blbosti co psal bydlel vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.1.24 20:55
@Vztahový expert píše:
Admin M. mě upozornil, že píšu moc příspěvků mimo téma. Za oponou jsem se dozvěděl, že toto téma je mimo téma už mnoho týdnů a je využíváno pro takový ten pokec o všem. Jak vidím na posledních stránkách, tak tomu tak skutečně je. Přesto se raději ptám, zda je toto taková volnější diskuze, abych nebyl opětovně pokárán, když sem občas přispěji mimo téma. Děkuji za odpovědi.Luděk

Ti admini jsou tady trochu na hlavu, tady se diskutuje k tématu asi první tři strany. Nesmíš adminy brát vážně :kytka: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.1.24 20:56
@Honza 12 píše:

Tvl, už přestaňte ho zmiňovat. Tato existence nestojí za moc pozornosti

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.1.24 20:59
@Honza 12 píše:

I kdyby, tak co. Pirko je fakt super.

• Citovat
  • Upravit
19.1.24 00:46
@Mango_Lassi píše:
Ti admini jsou tady trochu na hlavu, tady se diskutuje k tématu asi první tři strany. Nesmíš adminy brát vážně :kytka: :lol:

Zajímavý názor. Jsem zvědav, kdo vás nabonzuje. Adminy beru vážně, zvlášť když mi napsali soukromě a dali varování. Ten pan Pirko, který je tu často zmiňován, byl též expertem? Pokud ano, ve které oblasti?

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
19.1.24 01:30
@Vztahový expert píše:
Zajímavý názor. Jsem zvědav, kdo vás nabonzuje. Adminy beru vážně, zvlášť když mi napsali soukromě a dali varování. Ten pan Pirko, který je tu často zmiňován, byl též expertem? Pokud ano, ve které oblasti?Luděk

Na Mango si nikdo netroufne. To je takovej místní molodec. Ale kde ty ses tady vyloup, covece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blaznivy.Tatka
28.2.24 21:46

Hezký večer přeju.
Do https://www.emimino.cz/…e-syn-18792/ jsem napsal svůj dotaz na problém, který mě trápí.
Trošku se bojím, aby žena neměla milence, i když tomu nic nenasvědčuje. Hledal jsem diskuze, jak poznat, zda má žena někoho jiného a většina mileneckých byla stará. Zde se nedávno psalo, tak bych chtěl poprosit, zda by zdejší uživatelky mohly něco napsat k tomu mému dotazu.
Trošku prudím a omlouvám se za to, ale nerad bych, aby můj příspěvek tam zapadl. Nevím totiž, jak ten svůj problém řešit. Nebo jak zjistit, zda to problém je.

• Citovat
  • Upravit
15780
28.2.24 22:05
@Blaznivy.Tatka píše:
Hezký večer přeju.
Do https://www.emimino.cz/…e-syn-18792/ jsem napsal svůj dotaz na problém, který mě trápí.
Trošku se bojím, aby žena neměla milence, i když tomu nic nenasvědčuje. Hledal jsem diskuze, jak poznat, zda má žena někoho jiného a většina mileneckých byla stará. Zde se nedávno psalo, tak bych chtěl poprosit, zda by zdejší uživatelky mohly něco napsat k tomu mému dotazu.
Trošku prudím a omlouvám se za to, ale nerad bych, aby můj příspěvek tam zapadl. Nevím totiž, jak ten svůj problém řešit. Nebo jak zjistit, zda to problém je.

No a co by sis přál konkrétně od nás vědět?
Přece jen ty sám znáš svou ženu nejlépe.
Každá nato máme své osvědčené fígle. :nevim:
Některé muže lze opít i rohlíkem…
no a na ty chytřejší se musí jít zkrátka už trochu víc rafinovaně. :P
Zapoj raději svoji mužskou intuici a inteligenci a zbytečně tu nepátrej na netu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blaznivy.Tatka
28.2.24 22:07
@Černá Madonna píše:
No a co by sis přál konkrétně od nás vědět?
Přece jen ty sám znáš svou ženu nejlépe.
Každá nato máme své osvědčené fígle. :nevim:
Některé muže lze opít i rohlíkem…
no a na ty chytřejší se musí jít zkrátka už trochu víc rafinovaně. :P
Zapoj raději svoji mužskou intuici a inteligenci a zbytečně tu nepátrej na netu. ;)

Nejde mi jen o milence. Ten v tom asi není, myslím. V té diskuzi popisuji, co se děje. A čím to může být a jestli to nejsou zbytečné obavy ode mě. Si to přečti, prosím.

• Citovat
  • Upravit
15780
28.2.24 22:23
@Blaznivy.Tatka píše:
Nejde mi jen o milence. Ten v tom asi není, myslím. V té diskuzi popisuji, co se děje. A čím to může být a jestli to nejsou zbytečné obavy ode mě. Si to přečti, prosím.

Nezlob se, ale vždyť to je 16 let stará diskuze.
S tím ti tady asi už opravdu nepomůžeme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29535
28.2.24 22:26
@Černá Madonna píše:
S tím ti tady asi už opravdu nepomůžeme. :nevim:

On jí obnovil. :lol: Jeho příspěvek je úplně na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blaznivy.Tatka
28.2.24 22:28
@Černá Madonna píše:
S tím ti tady asi už opravdu nepomůžeme. :nevim:

Napsal jsem do té staré právě. Tematicky to má blízko k mému problému. Zakládal jsem novou diskuzi a psalo to, abych nejdříve hledal. Tak jsem hledal a našel něco podobnýho. Tam jsem napsal svůj problém.

• Citovat
  • Upravit
Blaznivy.Tatka
28.2.24 22:29
@marin píše:
On jí obnovil. :lol: Jeho příspěvek je úplně na konci.

Tak tak, přesně. Teď hledám milenecké diskuze. :mrgreen: Ale milenec v tom asi není. Nic tomu nenasvědčuje. Jenom je žena taková odtažitá, až se mi to nelíbí. Nevím ale proč. Mi možná mámy napíšá, že to je normální a já se uklidním.

• Citovat
  • Upravit
15780
28.2.24 22:36
@Blaznivy.Tatka píše:
Tak tak, přesně. Teď hledám milenecké diskuze. :mrgreen: Ale milenec v tom asi není. Nic tomu nenasvědčuje. Jenom je žena taková odtažitá, až se mi to nelíbí. Nevím ale proč. Mi možná mámy napíšá, že to je normální a já se uklidním.

Už jsem si to podle rady od Marin našla i přečetla.
Co ti nato říct…asi je unavená a je toho prostě na ní moc. :nevim:
To si musíte nejlépe vyřešit samy mezi sebou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová