Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Ty co nebereš a měl bys brát.
No počkej… Slečna už je pryč.
![]()
Asi tu dostala patřičně za vyučenou, tak se raději už nevrátila.
@Lorre: tvůj příběh s kočkou má značné trhliny. V sedmi letech jsi přece nebyl batole, abys musel bít kočku a ta na tebe sycela…to sis fakt v sedmi letech myslel, že je zla a musis ji " trochu mučit?" Kdybys mohl i dovysvetlit, v čem spočíval vtip těchto tvých příspěvku, jestli to měla být humorná historka. Díky.
@Veronika482 píše:
@Lorre: tvůj příběh s kočkou má značné trhliny. V sedmi letech jsi přece nebyl batole, abys musel bít kočku a ta na tebe sycela…to sis fakt v sedmi letech myslel, že je zla a musis ji " trochu mučit?" Kdybys mohl i dovysvetlit, v čem spočíval vtip těchto tvých příspěvku, jestli to měla být humorná historka. Díky.
Já mučím jen jiny druh koček. Počkej až se mi dostaneš pod ruku ty ![]()
@Lorre do původního příběhu s kočkou to sice vůbec nesedí, ale chápu..
@Veronika482 píše:
@Lorre do původního příběhu s kočkou to sice vůbec nesedí, ale chápu..
Logicky na tvůj celoživotní záměr mě jen ponížit a udělat ze mě grazla nebudu naskakovat ![]()
@Lorre píše:?neboj, jen jsem chtěl poskadlit kocko-milovnice, neboť já mám o neco raději psy
. Jednou jedinkrat jsem se s jednou trochu chytil, bylo tam i plácnutí, když mi bylo tak 7, protože na mě nějak sycela, ale nic se jí nestalo. Já naopak miloval zvířata - jsem jednomu pánovi furt lezl na farmu
. Jednou mě tam chtěl. sejmout kohout bídák, mě tam proháněl po statku
![]()
.
@Veronika482 píše: ?
Verunko moje milovaná, asi si nepochopila můj předešlý komentář. Neskocime na vecu? Jsi z Prahy? ![]()
@Lorre pochopila a bylo to dost i pod tvou úrovní, tak jsem se chtěla ujistit.
@Lorre píše:
Verunko moje milovaná, asi si nepochopila můj předešlý komentář. Neskocime na vecu? Jsi z Prahy?
Já bych šla, do Prahy se dostavím.
@Klopotkova píše:
S tebou na tu večeři, kterou zaplatíš.
Tak určitě
@Lorre píše:
Tak určitě
Koukám, že jsi byl asi Marion nevěrný. ![]()
Tou novou fotkou nám chceš říct, že takovou nevěstu si teprve představuješ
… nebo tím chceš odradit všechny potenciální ctitelky, že už jsi ženatý?
![]()
@Černá Madonna píše:
Koukám, že jsi byl asi Marion nevěrný.
Tou novou fotkou nám chceš říct, že takovou nevěstu si teprve představuješ… nebo tím chceš odradit všechny potenciální ctitelky, že už jsi ženatý?
![]()
On tim chce rict, ze miluje jednu uzivatelku, ktera tu fotku kdysi pouzivala…
Je to roztomile
Ale mlcim jako hrob, ktera to byla ![]()