Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elllen.Ripley píše:… aby to nedošlo k tomu, že bude zase psát zmatky ohledně vyhlazení lidstva tak, jak to dělal pod nickem Detsy, aby mu potom nehráblo úplně a nechtěl to lidstvo opravdu vyhladit
Devíticentimetrový Lorre, který mučí zvířata, štěká, ale nekouše. Ale pro jeho vlastní dobro by si měl od emimi dát voraz. Šplouchá mu z toho na maják. Rizoto, zmrzlina, misionář, Madonna, Sonarka, mučení zvířat… Ostatním blokují profily jen za blbý ksichty, tenhle si tu píše o mučení zvířat. Kam to dojde?
@Lorre píše:
To začíná znit zajímave. Rozsir svou myšlenku
@Sonarka píše:
@Lorre doufám Lorreto, že teď už mám vyhovující ikonku![]()
Tak to už je ovšem lepší
. To přesně na tebe pasuje ![]()
@Sonarka píše:to dělá to jméno, na takové ženy letí
![]()
o tom musím popřemýšlet. Vzrušovalo by tě kdybych si dal jméno třeba Lillly?
K tomu květinku do vlasů
![]()
@Černá Madonna píše:
To tady raději nebudu dělat, je to opravdu hodně osobní.![]()
Doufám že se to týká alespoň análu
![]()
@Elllen.Ripley píše:
Už jich mám šest a to se ani nesnažím. Už chápu Talu, proč se chová jako vůl. Ono to přitahuje ženský! Proč si myslíš, že jsem egoista? Zrovna já?
Tak např.:,,Už jich mám šest a to se ani nesnažím". ![]()
@Klopotkova píše: … aby to nedošlo k tomu, že bude zase psát zmatky ohledně vyhlazení lidstva tak, jak to dělal pod nickem Detsy, aby mu potom nehráblo úplně a nechtěl to lidstvo opravdu vyhladit
Prosimtě udělej mi laskavost a začni psát své fantasy příběhy o někom jiném. Už je to dost trapný ![]()
@Lorre píše:
Doufám že se to týká alespoň análu![]()
Copak se musí všechno týkat jenom análu?
![]()
@Černá Madonna píše:
Copak se musí všechno týkat jenom análu?![]()
Samozřejmě. Jsme na emimcu a musíme ctit místní zásady. Leda bys ještě preferovala bukkake
… To bych ti mohl odpustit absenci análních hrátek
@Lorre píše:
Samozřejmě. Jsme na emimcu a musíme ctit místní zásady. Leda bys ještě preferovala bukkake… To bych ti mohl odpustit absenci análních hrátek
@Černá Madonna píše:
Jj, tady toho každý dokáže napsat a přitom skutek utek.
To skoro zní jako bys vyzývala místní může na bukkake v této reakci
. Se teda nezdas ![]()
@Lorre píše:
To skoro zní jako bys vyzývala místní může na bukkake v této reakci. Se teda nezdas
Tím jsem myslela ostatní a samozřejmě hlavně tebe.
![]()
@Černá Madonna píše:
Tím jsem myslela ostatní a samozřejmě hlavně tebe.![]()
Hlavně já se mám zúčastnit bukkake? Ale tak jo teda, akorát teda na sobě neměj ten kostým hranolky, to by asi neslo ![]()