Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15926
10.1.24 23:39
@Elllen.Ripley píše:
Nepřijde mi to chlapské. Proč by chlap chtěl lízat ženskou tak dlouho v kuse? Bolí z toho jazyk, péro stojí a nic z toho. Mám z něj strach, že mě chce ojet.

To bude ono, máš z něj strach. :mrgreen:
Proč nechceš pořád uznat, že každý dělá rád to, co se mu líbí.
Všichni nejsou jako ty, naštěstí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15926
10.1.24 23:44
@Elllen.Ripley píše:
S tou kočkou jsem se nespletl rozhodně. S tím alfou… Možná! :mrgreen:Ten podělanej Linux je pro lidi s IQ nad 200, ty de–lní partyšny tam, z toho by se jeden podělal.

Jsem si jistá, že právě s tím alfou, zcela určitě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.1.24 00:13
@Černá Madonna píše:
Jsem si jistá, že právě s tím alfou, zcela určitě. :mrgreen:

Si ze mě děláš prču, jo? Zrovna, když jsem už pochopil ty pitomé partyšny v Linuxu. Vždycky, když mám z něčeho radost, se musí objevit někdo, a vždycky je to ženská (!), kdo mi to zkazí. Máte štěstí, že je vás několik, tak vás nemůžu ztrestat všechny, ale kdybyste byly jedna, tak… Tak nic. Ale nezahrávejte si se mnou, nebo to odnese nějaká kočka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
11.1.24 00:43
@Elllen.Ripley píše:
Proč ho tu admini furt nechávaj? Jiné banují, ale tenhle spammer, co druhé uráží, aby to okecával srandou, tu je chráněnej. Ještě tu píše o trápení zvířat, aniž by mu došlo, že tím na sebe práská, že to je psychopatickej magor. A to ještě admini nevědí, že to je druhý profil Pírka, aby tu mohl dělat bordel.

Doufám že pitomce pro tvé dobro fakt jen hraješ, jinak mi tě bude líto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
11.1.24 00:47
@Sonarka píše:
Nj, tak kazdy na to neni :nevim: Muj milenec mi taky tvrdi, jak od leta, co jsme se videli, nemel sex :nevim: :lol: :lol: :mrgreen: :jazyk:

Tak jasně že jo. S tebou neměl sex. Těch pár jiných o těch se nemusí zmínit :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15926
11.1.24 00:50
@Elllen.Ripley píše:
Si ze mě děláš prču, jo? Zrovna, když jsem už pochopil ty pitomé partyšny v Linuxu. Vždycky, když mám z něčeho radost, se musí objevit někdo, a vždycky je to ženská (!), kdo mi to zkazí. Máte štěstí, že je vás několik, tak vás nemůžu ztrestat všechny, ale kdybyste byly jedna, tak… Tak nic. Ale nezahrávejte si se mnou, nebo to odnese nějaká kočka. :jazyk:

Nebuď tak ironický ani egoistický, protože tímto si tu sedmičku tvých žádaných milenek nikdy nezískáš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
11.1.24 00:57
@aiwwa píše:
Já to nechci vědět. :cert:
:mrgreen: neboj, jen jsem chtěl poskadlit kocko-milovnice, neboť já mám o neco raději psy :). Jednou jedinkrat jsem se s jednou trochu chytil, bylo tam i plácnutí, když mi bylo tak 7, protože na mě nějak sycela, ale nic se jí nestalo. Já naopak miloval zvířata - jsem jednomu pánovi furt lezl na farmu :lol:. Jednou mě tam chtěl. sejmout kohout bídák, mě tam proháněl po statku :dance: :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
11.1.24 00:58
@Sonarka píše:
Ale takhle nejak vypadam… :D Krehka blondynka :P :nevim: Radoby andilek :mrgreen: Ale ta rebelka ke mne jde vic, to je fakt no :P

Správně, takže si tam dej nějakého démona z pekel  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
11.1.24 01:24
@Černá Madonna píše:
No…to chce spíš on, já mám raději jiný věci. :P :oops:
Ale, nic jinýho nechce, že prý hlavně potichu a rychle ať už to má brzo za sebou. :roll: :nevim:

To začíná znit zajímave :mrgreen:. Rozsir svou myšlenku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.1.24 03:39
@Černá Madonna píše:
Nebuď tak ironický ani egoistický, protože tímto si tu sedmičku tvých žádaných milenek nikdy nezískáš. ;)

Už jich mám šest a to se ani nesnažím. Už chápu Talu, proč se chová jako vůl. Ono to přitahuje ženský! Proč si myslíš, že jsem egoista? Zrovna já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.1.24 06:52
@Lorre píše:
Tak jasně že jo. S tebou neměl sex. Těch pár jiných o těch se nemusí zmínit :jazyk: :lol:

No a v nějakém filmu bylo, že když je to v jiné zemi, tak se to nepočítá :mrgreen: :lol: Tak to tak asi bere :P

• Citovat
  • Upravit
106072
11.1.24 07:06
@Elllen.Ripley píše:
Devíticentimetrový Lorre, který mučí zvířata, štěká, ale nekouše. Ale pro jeho vlastní dobro by si měl od emimi dát voraz. Šplouchá mu z toho na maják. Rizoto, zmrzlina, misionář, Madonna, Sonarka, mučení zvířat… Ostatním blokují profily jen za blbý ksichty, tenhle si tu píše o mučení zvířat. Kam to dojde? :?

Nečetla jsem to, ale nahlásil ho někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106072
11.1.24 07:14
@pouzitychlap píše:
Tak byla to hrubá záplata a hrubý pytel.
Ale ve vztahu psa a člověka má navrch člověk. Vztah kočky a člověka je více rovnoprávný.
Ne?

Naprosto správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106072
11.1.24 07:20
@Elllen.Ripley píše:
Hele, milenky, když chlap třeba půl hodiny dělá orál a rimming ženský, provádí takový to spíš lesbický dráždění, není to trošku divný? Chlap by měl ženskou tvrdě opr-at, dominantně a alfovsky, ne dělat takový kraviny. Max. tak pár minut, aby se neřeklo. Tohle dělá můj kámoš jeho ženě a mně se zdá, že je to gay, tak jestli si nedávat pozor na něj.Dneska budu píchat jednu z emimina, kterou jsem tu ulovil. Hádejte, která to je? 8)

Nebo mu nestojí, nebo nemá výdrž…tak to musí kompenzovat jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
11.1.24 09:48
@Elllen.Ripley píše:
Už jich mám šest a to se ani nesnažím. Už chápu Talu, proč se chová jako vůl. Ono to přitahuje ženský! Proč si myslíš, že jsem egoista? Zrovna já?

A to jsou reálné ženy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová