Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
11.1.24 16:31

@Sonarka Kdy přijde Pirko?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
11.1.24 16:32
@Elllen.Ripley píše:
Taky se snaží být vtipný, furt se vtírá a mele často o rizotu.
… a nebo zmatky o vyhlazení lidstva
  • Citovat
  • Upravit
231
11.1.24 17:09
@Klopotkova píše: … a nebo zmatky o vyhlazení lidstva

To bych bral i jako nepříšli povedený vtípek, ale ono to k těmto zhrzencům patří a mohl to být projev frustrace. Nechal bych ho být, chuděru ratlíka, ale když se tak hezky vtírá, tak mu občas tu radost reakcí udělám.

@Klopotkova píše:

Už tu asi je, jako Lorre. Dost možná má poruchu osobnosti a je v něm víc osobností. Ten konflikt Lorre - Pírko by to potvrzoval. Oni si buď vytvářejí nějaký ideál, kterým mohou být, nebo někoho, s kým mají konflikt. Kdyby si Lorre vytvořil ideál, tak to jistě bude nějaký alfa, který má mnoho milenek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.1.24 17:13
@Klopotkova píše:

Nevím, teď jsme si nějak nepsali.. naposledy minulý týden a to psal, že by se měl brzy ukázat, že se chce domluvit ohledně srazu :think: Ale nepřijde mi jako ani jeden z těch nicků…

• Citovat
  • Upravit
231
11.1.24 17:17
@Sonarka píše:
Nevím, teď jsme si nějak nepsali.. naposledy minulý týden a to psal, že by se měl brzy ukázat, že se chce domluvit ohledně srazu :think: Ale nepřijde mi jako ani jeden z těch nicků…

Znáš ten vtip, jak se dvacet lidí domlouvá na srazu a skončí to pokecem dvou lidí přes skype nebo přes mail?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.1.24 17:22
@Sonarka píše:
Nevím, teď jsme si nějak nepsali.. naposledy minulý týden a to psal, že by se měl brzy ukázat, že se chce domluvit ohledně srazu :think: Ale nepřijde mi jako ani jeden z těch nicků…

Na té fotce mě rajcuješ. Šla bych s Tebou do trojky s kymkoliv, klidně i s Lorrem, 9 cm na anál stačí.

• Citovat
  • Upravit
30651
11.1.24 17:30
@Klopotkova píše:
Na té fotce mě rajcuješ. Šla bych s Tebou do trojky s kymkoliv, klidně i s Lorrem, 9 cm na anál stačí.

Nene drž se toho že se mnou nikdy nic nechceš. Jsem magor co píše zmatky o vyhlazení. A Sonarku mi taky nech, to je moje Sonarka v kostýmu :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.1.24 18:28
@Lorre píše:
Nene drž se toho že se mnou nikdy nic nechceš. Jsem magor co píše zmatky o vyhlazení. A Sonarku mi taky nech, to je moje Sonarka v kostýmu :jazyk: :mrgreen:

Moje taky, chci ji.

• Citovat
  • Upravit
30651
11.1.24 18:36
@Klopotkova píše:
Moje taky, chci ji.

Vůbec, bez si za traktoristou. Ta je na tebe moc kvalitní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.1.24 19:32
@Anonymní píše: :* :dance:Měl jsem dovolenou po novém roce, užil jsem si to, hodně chlastu, málo internetu. Psal jsem si jen trochu se Sonny. Probírali jsme filosofii, ale přes email :nevim:

No huraa…tak bouchneme sampus :mrgreen: :pankac: Konecne ukazes tem atrapam, kdo je Pirko :mrgreen: Oni si tady na tebe vsichni hrajou, jsi desne popularni :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velký Gatsby
11.1.24 19:50
@Sonarka píše:
No huraa…tak bouchneme sampus :mrgreen: :pankac: Konecne ukazes tem atrapam, kdo je Pirko :mrgreen: Oni si tady na tebe vsichni hrajou, jsi desne popularni :nevim: :mrgreen:

Co to máš za fotku? 8o
Ty ses pěkně vymódila, to ti povim :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Velký Gatsby
11.1.24 19:51

Koukám, že si tady na mě určití lidé rádi hrají jako ten „Srac“ a jiní. Případně možná mají podobné názory. Ovšem rád bych, aby bylo jasno: mě mažou, zatímco ty co nemažou = nejsem já. Mě musí vymazat do pár hodin, jinak to není pírko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.1.24 20:07
@Velký Gatsby píše:
Koukám, že si tady na mě určití lidé rádi hrají jako ten „Srac“ a jiní. Případně možná mají podobné názory. Ovšem rád bych, aby bylo jasno: mě mažou, zatímco ty co nemažou = nejsem já. Mě musí vymazat do pár hodin, jinak to není pírko :nevim:
:lol: :lol: Jj presne tak :P Bohuzel no
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.1.24 20:08
@Velký Gatsby píše:
Co to máš za fotku? 8o
Ty ses pěkně vymódila, to ti povim :pankac:

No to chtel po mne Lorre, nejakou odvaznejsi :nevim: Je to kanec :jazyk: :P

• Citovat
  • Upravit
30651