Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elllen.Ripley píše:… a nebo zmatky o vyhlazení lidstva
Taky se snaží být vtipný, furt se vtírá a mele často o rizotu.
@Klopotkova píše: … a nebo zmatky o vyhlazení lidstva
To bych bral i jako nepříšli povedený vtípek, ale ono to k těmto zhrzencům patří a mohl to být projev frustrace. Nechal bych ho být, chuděru ratlíka, ale když se tak hezky vtírá, tak mu občas tu radost reakcí udělám.
@Klopotkova píše:
@Sonarka Kdy přijde Pirko?
Už tu asi je, jako Lorre. Dost možná má poruchu osobnosti a je v něm víc osobností. Ten konflikt Lorre - Pírko by to potvrzoval. Oni si buď vytvářejí nějaký ideál, kterým mohou být, nebo někoho, s kým mají konflikt. Kdyby si Lorre vytvořil ideál, tak to jistě bude nějaký alfa, který má mnoho milenek…
@Klopotkova píše:
Nevím, teď jsme si nějak nepsali.. naposledy minulý týden a to psal, že by se měl brzy ukázat, že se chce domluvit ohledně srazu
Ale nepřijde mi jako ani jeden z těch nicků…
@Sonarka píše:
Nevím, teď jsme si nějak nepsali.. naposledy minulý týden a to psal, že by se měl brzy ukázat, že se chce domluvit ohledně srazuAle nepřijde mi jako ani jeden z těch nicků…
Znáš ten vtip, jak se dvacet lidí domlouvá na srazu a skončí to pokecem dvou lidí přes skype nebo přes mail?
@Sonarka píše:
Nevím, teď jsme si nějak nepsali.. naposledy minulý týden a to psal, že by se měl brzy ukázat, že se chce domluvit ohledně srazuAle nepřijde mi jako ani jeden z těch nicků…
Na té fotce mě rajcuješ. Šla bych s Tebou do trojky s kymkoliv, klidně i s Lorrem, 9 cm na anál stačí.
@Klopotkova píše:
Na té fotce mě rajcuješ. Šla bych s Tebou do trojky s kymkoliv, klidně i s Lorrem, 9 cm na anál stačí.
Nene drž se toho že se mnou nikdy nic nechceš. Jsem magor co píše zmatky o vyhlazení. A Sonarku mi taky nech, to je moje Sonarka v kostýmu
![]()
@Lorre píše:
Nene drž se toho že se mnou nikdy nic nechceš. Jsem magor co píše zmatky o vyhlazení. A Sonarku mi taky nech, to je moje Sonarka v kostýmu![]()
Moje taky, chci ji.
@Klopotkova píše:
Moje taky, chci ji.
Vůbec, bez si za traktoristou. Ta je na tebe moc kvalitní ![]()
@Anonymní píše:![]()
Měl jsem dovolenou po novém roce, užil jsem si to, hodně chlastu, málo internetu. Psal jsem si jen trochu se Sonny. Probírali jsme filosofii, ale přes email
No huraa…tak bouchneme sampus
Konecne ukazes tem atrapam, kdo je Pirko
Oni si tady na tebe vsichni hrajou, jsi desne popularni
![]()
@Sonarka píše:
No huraa…tak bouchneme sampus![]()
Konecne ukazes tem atrapam, kdo je Pirko
Oni si tady na tebe vsichni hrajou, jsi desne popularni
![]()
Co to máš za fotku? ![]()
Ty ses pěkně vymódila, to ti povim ![]()
Koukám, že si tady na mě určití lidé rádi hrají jako ten „Srac“ a jiní. Případně možná mají podobné názory. Ovšem rád bych, aby bylo jasno: mě mažou, zatímco ty co nemažou = nejsem já. Mě musí vymazat do pár hodin, jinak to není pírko ![]()
@Velký Gatsby píše:
Koukám, že si tady na mě určití lidé rádi hrají jako ten „Srac“ a jiní. Případně možná mají podobné názory. Ovšem rád bych, aby bylo jasno: mě mažou, zatímco ty co nemažou = nejsem já. Mě musí vymazat do pár hodin, jinak to není pírko
@Velký Gatsby píše:
Co to máš za fotku?
Ty ses pěkně vymódila, to ti povim
No to chtel po mne Lorre, nejakou odvaznejsi
Je to kanec
![]()
@Sonarka píše:
No to chtel po mne Lorre, nejakou odvaznejsiJe to kanec
![]()
Myslím že places pěkně ale na špatném hrobě ![]()