Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
16.9.24 18:02
@Lucy75 píše: Více

Může udělat screenshot obrazovky a má ji na furt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24760
16.9.24 18:04

@Kralikcek jej, tak taková podlost mne fakt ještě nenapadla :zed: ale máš pravdu…
tak pak holt platí :

jak se říká na JM : Gdo sa bójí, se-re v síni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.24 18:40
@Kralikcek píše: Více

Přesně tak. Proto bych to nikdy neudělala. Přijde mi divné, že to lidem nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15780
16.9.24 21:30
@Lydia Délectorskaya píše: Více

A hlavně taková fotka, je kolikrát často hodně zavádějící… :think:
Protože, někdo je už zkrátka od přírody fotogenický, i když tak v reálu vůbec nevypadá. :D
Zatím co ten druhý, může na první pohled klamat, ale při osobním kontaktu pak vyrazí dotyčnému dech. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.24 21:46
@Černá Madonna píše: Více

Jo. A taky mi dost kamarádů říkalo, že holky si fotky hodně upravují a když přijdou osobně, je to jiná tvář a samozřejmě jim tohle vadí. Zrovna tuhle jsem na to téma slyšela dokonce i píseň.
A zase od jiného vím, že o sobě v profilech dost lže, ne, tohle by pro mne nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15780
16.9.24 22:18

Přesně tak. :palec:
Já si o internetových seznamkách i sociálních sítích myslím své. :D
Podle mě, si tam každý nalźe a nafotí cokoliv, jen aby udělal dojem na ostatní a realita častokrát bývá úplně někde jinde. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.24 22:24
@Anonymní píše: Více

A můžu se zeptat proč manžela třeba neotráviš? Je mi jasné, že je to hnusný hrozny čin a neměl by se dělat, proč ho chceš teda podvádět? To je také hnusný podlý čin, který by se neměl dělat…!!!

Jak tě něco tak hnusného může vůbec napadnout a ještě si podmiňuješ, aby tě lidé nesoudili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.24 22:48
@Anonymní píše: Více

No jak to tu tak pročítám, tak se mi zdá, že to máme na obou stranách podobně. I když se najdeme s někým, s kým by ta chemie mohla fungovat, tak se to z mnoha příčin bojíme vyzkoušet. Už jsem i chtěl napsat některým soukoromou zprávu, ale zrovna těm, co bych chtěl (anonymní) to nejde. No tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
17.9.24 05:39

To máš teda pravdu, pro tebe to není…seznamky jsou hlavně o fotkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
17.9.24 05:40

No teda..čumím..ještě větší exot než ten co jsem s ním šla na rande bez fotky ze zvědavosti…protože mně fakt zajímalo co přijde za exota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
17.9.24 05:52
@Černá Madonna píše: Více
:mrgreen:
Realita je ovšem pravý opak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
17.9.24 06:12

Takže je lepší, když tam přijde někdo o Kom nemají vůbec páru, jak vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.24 08:54
@Venetia píše: Více

Exot? No to jsou zase pro mne ti ze seznamek. :jazyk: Já teda nevím, ale vystavovat svoje fotky na sexuálním trhu, vlastně se nabízet k použití, mi připadá dost zoufalé. Nikomu to neberu, když to někomu vyhovuje, ať si se sebou nakládá jak chce. Ale já nejsem nějaké zboží přece. Zase se mi nezdá, že by příležitostí k seznámení v reálném životě bylo nějak málo. Aspoň já se seznamovala vždycky takto. Navíc na seznamce se ochuzujete o možnost okouzlit svým šarmem, což hraje u druhého pohlaví VELKOU roli. :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
17.9.24 09:47

Neberu to jako zboží, ale že tím vyřadíme ty, kterým se nelíbim..a nebudu si s každým posílat foto nebo dokonce chodit na schuzky s někým, o kom nevím, jak vypadá…to samé předpokládám z druhé strany…na profily bez fota, až na vyjímky nereaguji

Real je o štěstí a náhodě…a v pokročilejším věku spíše o ničem. Nevidím v tom velký rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105786
17.9.24 09:48

Šarmem…a tím okouzlujes kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...