Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Taky že je
presne tak. Ja jsem taky matrace, z ktere cumi péro
@Fukitol píše:
presne tak. Ja jsem taky matrace, z ktere cumi péro
To je vtipny a vystizny ![]()
@Venetia píše:
Asi by to chtělo definovat co to ta matrace je
Jo, pojďme si to vydefinovat.
Co je to, když se řekne, že je ženská matrace? By mě taky zajímalo.
A nechápu ty chlapy, že o nějaké matrace stojí. Já být chlap, tak si vyberu milenku, co je v sexu aktivní a kreativní a umí si to užít, matracoidní typ bych teda nebrala. Právě ti chlapi si často stěžují, že ty pasivní matrace mají doma. Zatímco milenky jsou prej často dračice. Tak teď teda nevím, jak to chápat. ![]()
@bigl píše:
A nechápu ty chlapy, že o nějaké matrace stojí. Já být chlap, tak si vyberu milenku, co je v sexu aktivní a kreativní a umí si to užít, matracoidní typ bych teda nebrala. Právě ti chlapi si často stěžují, že ty pasivní matrace mají doma. Zatímco milenky jsou prej často dračice. Tak teď teda nevím, jak to chápat.
No to jsem taky slyšela od jednoho chlapa, že manželka leží doma jako matrace.
@bigl píše:
A nechápu ty chlapy, že o nějaké matrace stojí. Já být chlap, tak si vyberu milenku, co je v sexu aktivní a kreativní a umí si to užít, matracoidní typ bych teda nebrala. Právě ti chlapi si často stěžují, že ty pasivní matrace mají doma. Zatímco milenky jsou prej často dračice. Tak teď teda nevím, jak to chápat.
Já dračice určitě nejsem, teď jsem dokonce částečně pohybove neschopná, přesto to zatím nevypadá na konec…každý od toho taky čeká něco jiného
@Venetia píše:
Já dračice určitě nejsem, teď jsem dokonce částečně pohybove neschopná, přesto to zatím nevypadá na konec…každý od toho taky čeká něco jiného
Hele, jako já byla nepoužitelná dost dlouho díky problémům a následné konizaci čípku. A ve svých letech už taky nejsem co jsem bývala. Ona pohodlnost je někdy taky vítěz. Když mám 4 dvanáctky po sobě, tak mě sex nezajímá.
@nikitice píše:
Hele, jako já byla nepoužitelná dost dlouho díky problémům a následné konizaci čípku. A ve svých letech už taky nejsem co jsem bývala. Ona pohodlnost je někdy taky vítěz. Když mám 4 dvanáctky po sobě, tak mě sex nezajímá.
jako vzdy je to jen o tom, aby se sešli ti dva správní co se k sobe hodí
@nikitice píše:
Mně stačí i dvě 12tky a večer padnu za vlast
Ono vstávat v 5 a celý den na nohou..nic moc no… Mně by sex stačil 1-2× týdně
Zase si to člověk o to víc užije.
@Venetia píše:
jako vzdy je to jen o tom, aby se sešli ti dva správní co se k sobe hodí
no tak operaci si dopředu nevymyslíš nebo po dvaceti letech změnu pracovní doby
Ale zas tohle neřešíme.
@Sonarka píše:
Mně stačí i dvě 12tky a večer padnu za vlastOno vstávat v 5 a celý den na nohou..nic moc no… Mně by sex stačil 1-2× týdně
Ale tak to je taky blbost, že si to víc užiješ. Jsou lidi, co mají sex jednou za měsíc a neumí si užít ani to a někdo si to užije dost, i když to má 5× do týdne. U mě je to o obdobích. Mám období, kdy mě to baví denně a i 2× za den a období, kdy by mi stačilo jednou za týden.
@Sonarka píše:
Mně stačí i dvě 12tky a večer padnu za vlastOno vstávat v 5 a celý den na nohou..nic moc no… Mně by sex stačil 1-2× týdně
No povídej mi o tom stání. Stojím celý život, ale zas nemám beďary na zadku ![]()
Jak jsem dávala tu fotku zadku
, to jsem psala, že to bylo původně na FB výzvu a že já se účastním vždy
Taky tam byla výzva, kdy ženská zadkem shazuje nějaké věci, to jsem taky zvládla
, ale jedna holka mi napsala „kde máš beďary, pupínky?“ jako, že mám vyhlazenou prd. l nějakým programem.. Fakt jsem nikdy neměla a myslím, že je to tím, že stojím. Vidím ve fitku dost holek i mladých co mají ty pupeny na zadku. No já zas mám ty žíly na lýtkách a dokola chodím na laser, sklerotizace.
@bigl píše:
Ale tak to je taky blbost, že si to víc užiješ. Jsou lidi, co mají sex jednou za měsíc a neumí si užít ani to a někdo si to užije dost, i když to má 5× do týdne. U mě je to o obdobích. Mám období, kdy mě to baví denně a i 2× za den a období, kdy by mi stačilo jednou za týden.
No však píšu o sobě
Já potřebuju toužit a to nemůže nastat, když mám něco pod nosem x krát za den…to funguje možná max na začátku, že by člověk mohl pořád a automaticky…pak už je to individuální… já potřebuju tu touhu vystupňovat ![]()