Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105930
1.11.23 11:10
@nikitice píše:
a proč není matrace chlap :roll:

Taky že je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4439
1.11.23 11:29
@Venetia píše:
Taky že je

presne tak. Ja jsem taky matrace, z ktere cumi péro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.11.23 11:35
@nikitice píše:
a proč není matrace chlap :roll:

Nabíječ

• Citovat
  • Upravit
23854
1.11.23 12:11
@Fukitol píše:

To je vtipny a vystizny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
1.11.23 13:01
@Fukitol píše:
:pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
1.11.23 13:05
@Venetia píše:
Asi by to chtělo definovat co to ta matrace je

Jo, pojďme si to vydefinovat.
Co je to, když se řekne, že je ženská matrace? By mě taky zajímalo.
A nechápu ty chlapy, že o nějaké matrace stojí. Já být chlap, tak si vyberu milenku, co je v sexu aktivní a kreativní a umí si to užít, matracoidní typ bych teda nebrala. Právě ti chlapi si často stěžují, že ty pasivní matrace mají doma. Zatímco milenky jsou prej často dračice. Tak teď teda nevím, jak to chápat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
1.11.23 13:07
@bigl píše:
A nechápu ty chlapy, že o nějaké matrace stojí. Já být chlap, tak si vyberu milenku, co je v sexu aktivní a kreativní a umí si to užít, matracoidní typ bych teda nebrala. Právě ti chlapi si často stěžují, že ty pasivní matrace mají doma. Zatímco milenky jsou prej často dračice. Tak teď teda nevím, jak to chápat. :think:

No to jsem taky slyšela od jednoho chlapa, že manželka leží doma jako matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
1.11.23 13:30
@bigl píše:
A nechápu ty chlapy, že o nějaké matrace stojí. Já být chlap, tak si vyberu milenku, co je v sexu aktivní a kreativní a umí si to užít, matracoidní typ bych teda nebrala. Právě ti chlapi si často stěžují, že ty pasivní matrace mají doma. Zatímco milenky jsou prej často dračice. Tak teď teda nevím, jak to chápat. :think:

Já dračice určitě nejsem, teď jsem dokonce částečně pohybove neschopná, přesto to zatím nevypadá na konec…každý od toho taky čeká něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
1.11.23 14:34
@Venetia píše:
Já dračice určitě nejsem, teď jsem dokonce částečně pohybove neschopná, přesto to zatím nevypadá na konec…každý od toho taky čeká něco jiného

Hele, jako já byla nepoužitelná dost dlouho díky problémům a následné konizaci čípku. A ve svých letech už taky nejsem co jsem bývala. Ona pohodlnost je někdy taky vítěz. Když mám 4 dvanáctky po sobě, tak mě sex nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
1.11.23 14:35
@nikitice píše:
Hele, jako já byla nepoužitelná dost dlouho díky problémům a následné konizaci čípku. A ve svých letech už taky nejsem co jsem bývala. Ona pohodlnost je někdy taky vítěz. Když mám 4 dvanáctky po sobě, tak mě sex nezajímá.

jako vzdy je to jen o tom, aby se sešli ti dva správní co se k sobe hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.11.23 14:41
@nikitice píše:

Mně stačí i dvě 12tky a večer padnu za vlast :mrgreen: Ono vstávat v 5 a celý den na nohou..nic moc no… Mně by sex stačil 1-2× týdně :D Zase si to člověk o to víc užije.

• Citovat
  • Upravit
6206
1.11.23 14:44
@Venetia píše:
jako vzdy je to jen o tom, aby se sešli ti dva správní co se k sobe hodí

no tak operaci si dopředu nevymyslíš nebo po dvaceti letech změnu pracovní doby :-) Ale zas tohle neřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
1.11.23 14:47
@Sonarka píše:
Mně stačí i dvě 12tky a večer padnu za vlast :mrgreen: Ono vstávat v 5 a celý den na nohou..nic moc no… Mně by sex stačil 1-2× týdně :D Zase si to člověk o to víc užije.

Ale tak to je taky blbost, že si to víc užiješ. Jsou lidi, co mají sex jednou za měsíc a neumí si užít ani to a někdo si to užije dost, i když to má 5× do týdne. U mě je to o obdobích. Mám období, kdy mě to baví denně a i 2× za den a období, kdy by mi stačilo jednou za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
1.11.23 14:52
@Sonarka píše:
Mně stačí i dvě 12tky a večer padnu za vlast :mrgreen: Ono vstávat v 5 a celý den na nohou..nic moc no… Mně by sex stačil 1-2× týdně :D Zase si to člověk o to víc užije.

No povídej mi o tom stání. Stojím celý život, ale zas nemám beďary na zadku :mrgreen:
Jak jsem dávala tu fotku zadku :mrgreen:, to jsem psala, že to bylo původně na FB výzvu a že já se účastním vždy :-) Taky tam byla výzva, kdy ženská zadkem shazuje nějaké věci, to jsem taky zvládla :mrgreen:, ale jedna holka mi napsala „kde máš beďary, pupínky?“ jako, že mám vyhlazenou prd. l nějakým programem.. Fakt jsem nikdy neměla a myslím, že je to tím, že stojím. Vidím ve fitku dost holek i mladých co mají ty pupeny na zadku. No já zas mám ty žíly na lýtkách a dokola chodím na laser, sklerotizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.11.23 14:54
@bigl píše:
Ale tak to je taky blbost, že si to víc užiješ. Jsou lidi, co mají sex jednou za měsíc a neumí si užít ani to a někdo si to užije dost, i když to má 5× do týdne. U mě je to o obdobích. Mám období, kdy mě to baví denně a i 2× za den a období, kdy by mi stačilo jednou za týden.

No však píšu o sobě :) Já potřebuju toužit a to nemůže nastat, když mám něco pod nosem x krát za den…to funguje možná max na začátku, že by člověk mohl pořád a automaticky…pak už je to individuální… já potřebuju tu touhu vystupňovat :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová