Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
2.11.23 16:11
@Sonarka píše:
Nj, ty mas same vychytavky :P :mrgreen: Taky mam neco podobneho doma..obcas to pouzivame i s milencem :)

Vorsprung Durch Technik!

Příspěvek upraven 02.11.23 v 16:14

• Citovat
  • Upravit
15812
2.11.23 16:13
@Sonarka píše:
To jsi objevil Ameriku :P 8) :mrgreen:

Náhodou, ve dvanácti má značně vyspělý pohled na svět, kam se hrabou někteří čtyřicátníci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.11.23 16:15
@Kutil Tom píše:
Obecně, když má někdo paralelní vztah. Jako že ne jen na zásun… i když Klopka píše, že i do bordelu se chlapi choděj vypindat :nevim: takže to možná platí zcela obecně i pro ne-vztahy.

Za mnou tam chodil cca padesátiletý chlap ukazovat rodinné fotky a povídat mi o manželce a stěžovat si na celý svět. Bylo mi v te době 19 a nevěděla jsem, co s ním. Dnes už bych si poradila, vyslechla ho a ty jeho žvásty bych i nějak chápala.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 16:17
@Mango_Lassi píše:
Tyjo, to bych se zbláznila, mluvit doma a pak ještě s milencem. Proto taky žádného nemám :lol:

Tak oni treba nekteri prave doma moc nemluvi…tak to pak musi sverit milence…sve poznatky a zazitky :mrgreen: Ale to vypraveni o manzelce taky moc nechapu…jsem rada, ze tohle milenec nedela. Prijde mi to i neuctive vuci te manzelce, rozebirat ji s nejakou pro ni cizi zenou, ktera ji navic obtahuje manzela. To by si ti chlapi mohli odpustit. Navic ani ta milenka na to asi neni moc zvedava. My teda mame spoustu jinych veci a temat, k povidani si.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 16:19
@Zumpa píše:
Náhodou, ve dvanácti má značně vyspělý pohled na svět, kam se hrabou někteří čtyřicátníci :)

Jo je to zdatny a bystry hoch :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30514
2.11.23 16:48
@Sonarka píše:
Tak mej porad pasku na oci po ruce :P Nikdy nevis, co na tebe tady vykoukne :mrgreen:

Většinou mám ‚stesti‘ jen na ptáky. Všecko ženského mi unikne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
2.11.23 17:11
@Mango_Lassi píše:
Tyjo, to bych se zbláznila, mluvit doma a pak ještě s milencem. Proto taky žádného nemám :lol:

Ono asi doma tolik nemluví nebo úplně o něčem jiném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.23 17:19
@Sonarka píše:
Tak oni treba nekteri prave doma moc nemluvi…tak to pak musi sverit milence…sve poznatky a zazitky :mrgreen: Ale to vypraveni o manzelce taky moc nechapu…jsem rada, ze tohle milenec nedela. Prijde mi to i neuctive vuci te manzelce, rozebirat ji s nejakou pro ni cizi zenou, ktera ji navic obtahuje manzela. To by si ti chlapi mohli odpustit. Navic ani ta milenka na to asi neni moc zvedava. My teda mame spoustu jinych veci a temat, k povidani si.

Tak tobě to, že má manželku, přece nikdy nepřiznal, tak o ní s tebou nemůže mluvit. :lol:
Někde je ten milenecký vztah o upřímnosti, ze si říkají všecko a z toho tu manželku nevygumuješ, když s ní žije. Vždycky to nemusí být o stěžování si. Jen prostě popisuje svůj život včetně osob, které do jeho života patří.
My si s milencem říkáme všechno, nelžeme si. Pro mě je ten vztah hlavně o důvěře. Na manželku nežárlím ani trochu. Není proč žárlit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 17:59

@tess50

Příspěvek upraven 04.11.23 v 08:03

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 18:51
@Anonymní píše:
Tak tobě to, že má manželku, přece nikdy nepřiznal, tak o ní s tebou nemůže mluvit. :lol:
Někde je ten milenecký vztah o upřímnosti, ze si říkají všecko a z toho tu manželku nevygumuješ, když s ní žije. Vždycky to nemusí být o stěžování si. Jen prostě popisuje svůj život včetně osob, které do jeho života patří.
My si s milencem říkáme všechno, nelžeme si. Pro mě je ten vztah hlavně o důvěře. Na manželku nežárlím ani trochu. Není proč žárlit.

Já na ni taky nežárlím, ať už je nebo není…taky si říkáme vše. O ní asi nemá potřebu mluvit.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 18:53
@Anonymní píše:
@tess50
Ano, když jsme spolu a manželka nebo deti mu výjimečně volají, ze něco potřebuji, tak to normálně zvedne a vyřeší přede mnou. Přišlo by mi divné, pokud by se o této časti života se mnou vůbec nebavil. Ale my jsme asi víc partneři než milenci, my opravdu před sebou nemáme tajnosti, můžeme si říct úplně všechno.

Pokud má manželku, tak fakt partneři nejste.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.11.23 18:54
@Venetia píše:
Ono asi doma tolik nemluví nebo úplně o něčem jiném

Já právěže nevím. Občas nestačím pobrat ty všechny informace doma, snažím se poslouchat, prikyvovat, ale musím říct na rovinu, že on občas něco povídá, zatímco si čtu internet :D na více lidí by už moje kapacita stejně nestačila, proto bych i v nedostatku sexu jasně volila vibrátor. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4449
2.11.23 19:58
@Mango_Lassi píše:
Mám tohle. Má to hodně funkcí, naštěstí nekecá

Vypada skoro jako pan Banan z Fortnite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.11.23 20:03
@Fukitol píše:
Vypada skoro jako pan Banan z Fortnite :mrgreen:

Je totiž strašně pěkný, úplně si mě tím vzhledem získal. Bohužel nic jiného, než vypadat hezky, mi nedělá :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4449
2.11.23 20:11
@Mango_Lassi píše:
Je totiž strašně pěkný, úplně si mě tím vzhledem získal. Bohužel nic jiného, než vypadat hezky, mi nedělá :mrgreen: :lol:
:mrgreen: musis nahodit agregat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová