Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
Dělám si legraci.nejspíš to bude genetikou a vhodným protějškem.
My v začátku třeba i sedm. Šílený. Včera pět.
občas se trochu stydím.
Tess, jako 5, slovy pět plnohodnotných, třeba dvacetiminutových čísel se vším všudy denně, při frekvenci schůzek 3 - 4× týdně?
![]()
Hele, já bývala taky vodvařená s milencovy výdrže (teď již vím, že měl spíš drobátko problém stříknout, ale při četnosti schůzek 1× za měsíc mi několikahodinové matracové slalomy vyhovovaly), ale éhm, mezi námi děvčaty…
Je Ti 50+, ruku na srdce, máš ji plechovou, nebo motorovou?
![]()
Já mám teda k sexiku nepokrytě kladný vztah, ale čeho je moc, toho je fakt příliš. ![]()
Když tu občas čítávám tyhlety nadšené popisy, pravidelně mě napadá, že to musí bejt peklo.
![]()
@Sonarka píše:
Aha..tak my měli s ex v tomhle k sobě dost blízko a svěřovali jsme se hodně…a mám i hodně dobrou kamarádku, které říkám téměř vše…pro mě to nic výjimečného není![]()
Samozřejmě si toho cením..to ano. Ale považuji to spíš za samozřejmost, když mám s někým vztah, potřebuju k němu mít i blízko.
Tak já jsem dost introvert a můj chlap je pro mě rovnou kamarádka a vše ostatní
komu jinému bych se měla ještě sverovat.
myslím, že bez té funkce bych s ním snad ani nebyla.
@tess50 píše:
Dělám si legraci.nejspíš to bude genetikou a vhodným protějškem.
My v začátku třeba i sedm. Šílený. Včera pět.
občas se trochu stydím.
A do práce stíháte chodit…?
Říkala jsi, že se vidíte na pár hodin, tak kdy stíháte to povídání? My jsme s milencem vždy celou noc a sex je tak 2-3× max
A mně to teda stačí bohatě…ale my ten sex máme fakt hodně fyzicky náročnej a poctivej
Druhej den mě bolí celé tělo ![]()
@tess50 píše:…![]()
No já nevím jakou ji mám, ale prý krásnou
je z ní úplně odvařenej.
No ale s tím počtem jako fakt. Na mou duši, na psí uši. Tak není to třeba dvacet minut ale min, ale vážně jo. Nechápu. Divím se, že ho to nezabije.
Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:51
@tess50 píše:![]()
je z ní úplně odvařenej.
No ale s tím počtem jako fakt. Na mou duši, na psí uši. Tak není to třeba dvacet minut ale min, ale vážně jo. Nechápu. Divím se, že ho to nezabije.
a není to pokaždé tolik.
Příspěvek upraven 02.11.23 v 22:17
Mohu se zeptat, zda máš broskev nebo růži?
@sirikit píše:
Tess, jako 5, slovy pět plnohodnotných, třeba dvacetiminutových čísel se vším všudy denně, při frekvenci schůzek 3 - 4× týdně?![]()
Hele, já bývala taky vodvařená s milencovy výdrže (teď již vím, že měl spíš drobátko problém stříknout, ale při četnosti schůzek 1× za měsíc mi několikahodinové matracové slalomy vyhovovaly), ale éhm, mezi námi děvčaty…
Je Ti 50+, ruku na srdce, máš ji plechovou, nebo motorovou?![]()
Já mám teda k sexiku nepokrytě kladný vztah, ale čeho je moc, toho je fakt příliš.
Když tu občas čítávám tyhlety nadšené popisy, pravidelně mě napadá, že to musí bejt peklo.![]()
My dali s milencem většinou dvě kola, ale dlouhá. Po druhém orgasmu už byl úplně groggy a já taky. Jedno číslo minimálně půl hodky. Jako pet cisel to si nepsmatuji ani za mladá. Možná za celý den a noc. Taky záleží jaký má chlap orgasmus a jak dlouho to trva
@sirikit píše:My dali s milencem většinou dvě kola,ale dlouhá. Po druhém orgasmu už byl úplně groggy a já taky. Jedno číslo minimálně půl hodky. Jako pet cisel to si nepsmatuji ani za mladá. Možná za celý den a noc. Taky záleží jaký má chlap orgasmus a jak dlouho to trva
Tess, jako 5, slovy pět plnohodnotných, třeba dvacetiminutových čísel se vším všudy denně, při frekvenci schůzek 3 - 4× týdně?![]()
Je Ti 50+, ruku na srdce, máš ji plechovou, nebo motorovou?![]()
Já mám teda k sexiku nepokrytě kladný vztah, ale čeho je moc, toho je fakt příliš.
Když tu občas čítávám tyhlety nadšené popisy, pravidelně mě napadá, že to musí bejt peklo.![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak já jsem dost introvert a můj chlap je pro mě rovnou kamarádka a vše ostatníkomu jinému bych se měla ještě sverovat.
myslím, že bez té funkce bych s ním snad ani nebyla.
Ja se taky svěřit se vším manzel9vi, je to můj nejlepší partak, a ještě mám hodně blízké 3 kamarádky, a to se směřujeme taky.
@tess50 píše:![]()
je z ní úplně odvařenej.
a není to pokaždé tolik.
Příspěvek upraven 02.11.23 v 22:17
Mě tyhle „branky - body - sekundy“ pokaždé fascinují.
Arturie tu svého času zálibně popisovala, jak jí některý z milenců počítal orgasmy, a už nevím, ke kolika došel, myslím přes 20?
Už si to nepamatuju, ale celá ta disciplína je pro mě z jinýho světa. ![]()
Rozumíš, když se celý ten jinak velmi zábavný děj smrskne na sportovní výkon, milenec stimuluje a dáma se stahuje, a ještě, a ještě, a ještě… Jojojo, to dáš! 15! - 16! - 17!… už nemůžu..
musíš, dělej…! 18! - 19!…
Chápeš tu absurditu?
O čem to číslo vypovídá?
A čem vypovídá počet souloží za den/týden/měsíc?
Víc pruhů, víc adidas?
![]()
@sirikit píše:
Arturie tu svého času zálibně popisovala, jak jí některý z milenců počítal orgasmy, a už nevím, ke kolika došel, myslím přes 20?Už si to nepamatuju, ale celá ta disciplína je pro mě z jinýho světa.
Rozumíš, když se celý ten jinak velmi zábavný děj smrskne na sportovní výkon, milenec stimuluje a dáma se stahuje, a ještě, a ještě, a ještě… Jojojo, to dáš! 15! - 16! - 17!… už nemůžu..![]()
Chápeš tu absurditu?
O čem to číslo vypovídá?
Víc pruhů, víc adidas?![]()
Taky tomu upřímně nerozumím
Ale třeba nám to dotyčné vysvětlí
Co jsem tak pochytila u Tess, tak ta nejspíš dohání ztracené mládí, kdy s manželem to stálo za prd…ale za mě je hlavní ta kvalita, klidně budu mít s milencem sex jen jednou, my se umíme zabavit i jinak a rádi se třeba i mazlíme a jen tak lenošíme…
Tyhle maratony taky moc nechápu…
Ale bývá to asi spíš častější u těch mileneckých párů, kde je na prvním místě ta chemie, než u partnerských, kde jsou podstatné i jiné věci a je to spíš o lásce a celkovém souznění.
@Cizinka 999 píše:
My dali s milencem většinou dvě kola, ale dlouhá. Po druhém orgasmu už byl úplně groggy a já taky. Jedno číslo minimálně půl hodky. Jako pet cisel to si nepsmatuji ani za mladá. Možná za celý den a noc. Taky záleží jaký má chlap orgasmus a jak dlouho to trva
Přesně, taky jsem po jednom čísle vyřízená
A milence bolí přirození ještě druhý den
Mít to se mnou 5×, tak nevím, zda by ještě došel domu
![]()
@Klopotkova píše:
Mohu se zeptat, zda máš broskev nebo růži?
Ty po ní jdeš jako blázen ![]()
@sirikit píše:…
Arturie tu svého času zálibně popisovala, jak jí některý z milenců počítal orgasmy, a už nevím, ke kolika došel, myslím přes 20?Už si to nepamatuju, ale celá ta disciplína je pro mě z jinýho světa.
Rozumíš, když se celý ten jinak velmi zábavný děj smrskne na sportovní výkon, milenec stimuluje a dáma se stahuje, a ještě, a ještě, a ještě… Jojojo, to dáš! 15! - 16! - 17!… už nemůžu..![]()
Chápeš tu absurditu?
O čem to číslo vypovídá?
Víc pruhů, víc adidas?![]()
Příspěvek upraven 04.11.23 v 08:00
@Anonymní píše:
Já nevím jak Tess, ale jestli můžu sama za sebe.
Tady přece nejde o sportovní výkon.
Manžel měl celý život orgasmus jen jeden. Nikdy nezvládl dva po sobě. Milenec jich zvládne třeba 5.
A kde je ta norma? Kdo to určuje?
Já mám vždycky jen jeden, ale velký a vyčerpávající. Vyjímečně dva. On to má jinak.
Je to o tom, že na sebe máme čas, spoustu hodin, kdy jen ležíme, povídáme si, jíme, spíme a mezitím se milujeme. Nic neplníme, žádné rekordy netrháme.
Kdybychom spolu byli denně, tak to tak určitě není. Jsme spolu jednou za týden a je nám to vzácné. Milujeme se, když je chuť a když to přijde, nikdy ne na sílu.
To, že to někdo nezažil, přece neznamená, že to není normální nebo přirozené. Taky jsem to s žádným ze svých předchozích partnerů nezažila. Ale i ta pátá soulož je pro mě stejně vzrušující, jak ta první. Tohle přece není o rekordech, ale o chuti a blízkosti.
Jasně, tohle vidím podobně.
Tak proč to opakované zdůrazňování, kolikrát?
![]()
Kolikrát dneska, kolikrát v úterý a kolikrát týdně?
O čem ty počty vypovídají? ![]()