Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75530
2.11.23 22:11
@tess50 píše:
Dělám si legraci. :mrgreen: nejspíš to bude genetikou a vhodným protějškem. :nevim: My v začátku třeba i sedm. Šílený. Včera pět. :oops: občas se trochu stydím. :lol:

Tess, jako 5, slovy pět plnohodnotných, třeba dvacetiminutových čísel se vším všudy denně, při frekvenci schůzek 3 - 4× týdně? 8o 8o
Hele, já bývala taky vodvařená s milencovy výdrže (teď již vím, že měl spíš drobátko problém stříknout, ale při četnosti schůzek 1× za měsíc mi několikahodinové matracové slalomy vyhovovaly), ale éhm, mezi námi děvčaty…
Je Ti 50+, ruku na srdce, máš ji plechovou, nebo motorovou? :think: :think:
Já mám teda k sexiku nepokrytě kladný vztah, ale čeho je moc, toho je fakt příliš. :roll:
Když tu občas čítávám tyhlety nadšené popisy, pravidelně mě napadá, že to musí bejt peklo. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.11.23 22:14
@Sonarka píše:
Aha..tak my měli s ex v tomhle k sobě dost blízko a svěřovali jsme se hodně…a mám i hodně dobrou kamarádku, které říkám téměř vše…pro mě to nic výjimečného není :nevim: :think: Samozřejmě si toho cením..to ano. Ale považuji to spíš za samozřejmost, když mám s někým vztah, potřebuju k němu mít i blízko.

Tak já jsem dost introvert a můj chlap je pro mě rovnou kamarádka a vše ostatní :lol: komu jinému bych se měla ještě sverovat. :nevim: myslím, že bez té funkce bych s ním snad ani nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 22:16
@tess50 píše:
Dělám si legraci. :mrgreen: nejspíš to bude genetikou a vhodným protějškem. :nevim: My v začátku třeba i sedm. Šílený. Včera pět. :oops: občas se trochu stydím. :lol:

A do práce stíháte chodit…? :think: :mrgreen: Říkala jsi, že se vidíte na pár hodin, tak kdy stíháte to povídání? My jsme s milencem vždy celou noc a sex je tak 2-3× max :think: :D A mně to teda stačí bohatě…ale my ten sex máme fakt hodně fyzicky náročnej a poctivej :P :mrgreen: Druhej den mě bolí celé tělo :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 22:19
@tess50 píše: :mrgreen: :mrgreen: No já nevím jakou ji mám, ale prý krásnou :mrgreen: je z ní úplně odvařenej. :nevim: No ale s tím počtem jako fakt. Na mou duši, na psí uši. Tak není to třeba dvacet minut ale min, ale vážně jo. Nechápu. Divím se, že ho to nezabije. :nevim:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:51

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.11.23 22:23
@tess50 píše: :mrgreen: :mrgreen: No já nevím jakou ji mám, ale prý krásnou :mrgreen: je z ní úplně odvařenej. :nevim: No ale s tím počtem jako fakt. Na mou duši, na psí uši. Tak není to třeba dvacet minut ale min, ale vážně jo. Nechápu. Divím se, že ho to nezabije. :nevim: a není to pokaždé tolik. :oops:Příspěvek upraven 02.11.23 v 22:17

Mohu se zeptat, zda máš broskev nebo růži?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
2.11.23 22:33
@sirikit píše:
Tess, jako 5, slovy pět plnohodnotných, třeba dvacetiminutových čísel se vším všudy denně, při frekvenci schůzek 3 - 4× týdně? 8o 8o
Hele, já bývala taky vodvařená s milencovy výdrže (teď již vím, že měl spíš drobátko problém stříknout, ale při četnosti schůzek 1× za měsíc mi několikahodinové matracové slalomy vyhovovaly), ale éhm, mezi námi děvčaty…
Já mám teda k sexiku nepokrytě kladný vztah, ale čeho je moc, toho je fakt příliš. :roll:
Když tu občas čítávám tyhlety nadšené popisy, pravidelně mě napadá, že to musí bejt peklo. :zed: :zed:

My dali s milencem většinou dvě kola, ale dlouhá. Po druhém orgasmu už byl úplně groggy a já taky. Jedno číslo minimálně půl hodky. Jako pet cisel to si nepsmatuji ani za mladá. Možná za celý den a noc. Taky záleží jaký má chlap orgasmus a jak dlouho to trva

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
2.11.23 22:34
@sirikit píše:
Když tu občas čítávám tyhlety nadšené popisy, pravidelně mě napadá, že to musí bejt peklo. :zed: :zed:
My dali s milencem většinou dvě kola,ale dlouhá. Po druhém orgasmu už byl úplně groggy a já taky. Jedno číslo minimálně půl hodky. Jako pet cisel to si nepsmatuji ani za mladá. Možná za celý den a noc. Taky záleží jaký má chlap orgasmus a jak dlouho to trva
@Mango_Lassi píše:
Tak já jsem dost introvert a můj chlap je pro mě rovnou kamarádka a vše ostatní :lol: komu jinému bych se měla ještě sverovat. :nevim: myslím, že bez té funkce bych s ním snad ani nebyla.

Ja se taky svěřit se vším manzel9vi, je to můj nejlepší partak, a ještě mám hodně blízké 3 kamarádky, a to se směřujeme taky.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
2.11.23 22:36
@Klopotkova píše:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
75530
2.11.23 23:07
@tess50 píše: :mrgreen: :mrgreen: No já nevím jakou ji mám, ale prý krásnou :mrgreen: je z ní úplně odvařenej. :nevim: No ale s tím počtem jako fakt. Na mou duši, na psí uši. Tak není to třeba dvacet minut ale min, ale vážně jo. Nechápu. Divím se, že ho to nezabije. :nevim: a není to pokaždé tolik. :oops:Příspěvek upraven 02.11.23 v 22:17

Mě tyhle „branky - body - sekundy“ pokaždé fascinují.
Arturie tu svého času zálibně popisovala, jak jí některý z milenců počítal orgasmy, a už nevím, ke kolika došel, myslím přes 20? :think: Už si to nepamatuju, ale celá ta disciplína je pro mě z jinýho světa. 8o
Rozumíš, když se celý ten jinak velmi zábavný děj smrskne na sportovní výkon, milenec stimuluje a dáma se stahuje, a ještě, a ještě, a ještě… Jojojo, to dáš! 15! - 16! - 17!… už nemůžu.. :zed: :zed: musíš, dělej…! 18! - 19!…
Chápeš tu absurditu?
O čem to číslo vypovídá?
A čem vypovídá počet souloží za den/týden/měsíc?
Víc pruhů, víc adidas? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.11.23 23:13
@sirikit píše:
Arturie tu svého času zálibně popisovala, jak jí některý z milenců počítal orgasmy, a už nevím, ke kolika došel, myslím přes 20? :think: Už si to nepamatuju, ale celá ta disciplína je pro mě z jinýho světa. 8o
Rozumíš, když se celý ten jinak velmi zábavný děj smrskne na sportovní výkon, milenec stimuluje a dáma se stahuje, a ještě, a ještě, a ještě… Jojojo, to dáš! 15! - 16! - 17!… už nemůžu.. :zed: :zed: musíš, dělej…! 18! - 19!…
Chápeš tu absurditu?
O čem to číslo vypovídá?
Víc pruhů, víc adidas? :think: :think:

Taky tomu upřímně nerozumím :D :think: Ale třeba nám to dotyčné vysvětlí :) Co jsem tak pochytila u Tess, tak ta nejspíš dohání ztracené mládí, kdy s manželem to stálo za prd…ale za mě je hlavní ta kvalita, klidně budu mít s milencem sex jen jednou, my se umíme zabavit i jinak a rádi se třeba i mazlíme a jen tak lenošíme… :D Tyhle maratony taky moc nechápu… :D Ale bývá to asi spíš častější u těch mileneckých párů, kde je na prvním místě ta chemie, než u partnerských, kde jsou podstatné i jiné věci a je to spíš o lásce a celkovém souznění.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 23:16
@Cizinka 999 píše:
My dali s milencem většinou dvě kola, ale dlouhá. Po druhém orgasmu už byl úplně groggy a já taky. Jedno číslo minimálně půl hodky. Jako pet cisel to si nepsmatuji ani za mladá. Možná za celý den a noc. Taky záleží jaký má chlap orgasmus a jak dlouho to trva

Přesně, taky jsem po jednom čísle vyřízená :D A milence bolí přirození ještě druhý den :mrgreen: Mít to se mnou 5×, tak nevím, zda by ještě došel domu :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 23:17
@Klopotkova píše:

Ty po ní jdeš jako blázen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 23:18
@sirikit píše:
Chápeš tu absurditu?
O čem to číslo vypovídá?
Víc pruhů, víc adidas? :think: :think:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 08:00

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 23:19

@tess50
Vidíme a máme to podobně. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
75530
2.11.23 23:27
@Anonymní píše:
Já nevím jak Tess, ale jestli můžu sama za sebe.
Tady přece nejde o sportovní výkon.
Manžel měl celý život orgasmus jen jeden. Nikdy nezvládl dva po sobě. Milenec jich zvládne třeba 5.
A kde je ta norma? Kdo to určuje?
Já mám vždycky jen jeden, ale velký a vyčerpávající. Vyjímečně dva. On to má jinak.
Je to o tom, že na sebe máme čas, spoustu hodin, kdy jen ležíme, povídáme si, jíme, spíme a mezitím se milujeme. Nic neplníme, žádné rekordy netrháme.
Kdybychom spolu byli denně, tak to tak určitě není. Jsme spolu jednou za týden a je nám to vzácné. Milujeme se, když je chuť a když to přijde, nikdy ne na sílu.
To, že to někdo nezažil, přece neznamená, že to není normální nebo přirozené. Taky jsem to s žádným ze svých předchozích partnerů nezažila. Ale i ta pátá soulož je pro mě stejně vzrušující, jak ta první. Tohle přece není o rekordech, ale o chuti a blízkosti.

Jasně, tohle vidím podobně.
Tak proč to opakované zdůrazňování, kolikrát? :think: :think:
Kolikrát dneska, kolikrát v úterý a kolikrát týdně?
O čem ty počty vypovídají? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová