Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Mně přijde, že tu chemii si můžu navodit sama. Samozřejmě jen do určité míry. Ale několikrát se mi stalo, že jsem začala na někoho myslet, pak jsem to prozkoumala interně sobě a zjistila, že na dotyčného není proč myslet. A utnula to.
Kdežto s tím porozuměním, to je fuška, jak prase. Teda mám to naštěstí dávno vyřešené, ale taky jsem si počkala.
Já ne bohužel, když vím, že mu nejsem schopná dát ani pusu..nebyla bych schopná ani ničeho jiného…mám to prostě blbě nastavené…no jsem zvědavá zítra ![]()
@Mango_Lassi píše:
Co hned nebo v průběhu dne? Ani tak ani tak
No jak to počítáš, za sebou
@Venetia píše:
Já ne bohužel, když vím, že mu nejsem schopná dát ani pusu..nebyla bych schopná ani ničeho jiného…mám to prostě blbě nastavené…no jsem zvědavá zítra
Obávám se, že to chápeš úplně jinak, než jsem to myslela. Vždy si to interpretuješ jako nucení do intimit s někým, kdo se ti nelíbí, ale psala jsem o něčem úplně jiném, ale nevadí.
Uzij si rande.
@stodvacetjedna píše:
Ono si za každým číslem nesmíš představit 40 minut intenzivního bušení![]()
to by pak měli problém i mladí, trénovaní jedinci
A o tom přesně píšu.
Já si to po zkušenostech se svým ex milencem (a ostatně i několika dalšími vydařenými kousky
) právě takto představila.
I teď, ve stabilním partnerském vztahu, se mi občas stane, že kňučím ve finále jediného čísla, že už nemůžu.
A pak jako ještě 4× repete?
![]()
Takové oběti na oltář svého seniorního vztahu nejsem připravena přinášet.
![]()
Když si to dělam sama vibrátorem, je to čistě technický orgasmus, takže nemám problém s dalším a dalším a dalším, po 4 - 6 kouscích usoudím, že stačilo a (u)spokojeně usnu.
Ale s chlapem to je přece jenom fyzicky podstatně víc vyčerpávající, za prkno jsem v pelechu nebyla nikdy a zatím se k tomu nechystám.
Proto píšu, že tahle čísla nevypovídají naprosto o ničem: pokud jde o tříminutovku, o které tu psala Venetia, dejme tomu, ale 5× za den by mě tyto letmé ehm, vstupy
, rušily od běžných denních činností, a třetí čtyřicetiminutovka v řadě za sebou by mě spolehlivě zabila.
Každopádně jo, je to jen diskuse a ať si každej sexuje, jak mu to vyhovuje. ![]()
Zas nemusím chápat všecko.
@Mango_Lassi píše:
Obávám se, že to chápeš úplně jinak, než jsem to myslela. Vždy si to interpretuješ jako nucení do intimit s někým, kdo se ti nelíbí, ale psala jsem o něčem úplně jiném, ale nevadí.
Uzij si rande.
Tak to se nechápeme…já chápu chemii takto
@sirikit píše:
A o tom přesně píšu.
Já si to po zkušenostech se svým ex milencem (a ostatně i několika dalšími vydařenými kousky![]()
) právě takto představila.
I teď, ve stabilním partnerském vztahu, se mi občas stane, že kňučím ve finále jediného čísla, že už nemůžu.![]()
![]()
A pak jako ještě 4× repete?
![]()
![]()
Takové oběti na oltář svého seniorního vztahu nejsem připravena přinášet.![]()
Když si to dělam sama vibrátorem, je to čistě technický orgasmus, takže nemám problém s dalším a dalším a dalším, po 4 - 6 kouscích usoudím, že stačilo a (u)spokojeně usnu.
Ale s chlapem to je přece jenom fyzicky podstatně víc vyčerpávající, za prkno jsem v pelechu nebyla nikdy a zatím se k tomu nechystám.Proto píšu, že tahle čísla nevypovídají naprosto o ničem: pokud jde o tříminutovku, o které tu psala Venetia, dejme tomu, ale 5× za den by mě tyto letmé ehm, vstupy
Každopádně jo, je to jen diskuse a ať si každej sexuje, jak mu to vyhovuje., rušily od běžných denních činností, a třetí čtyřicetiminutovka v řadě za sebou by mě spolehlivě zabila.
Zas nemusím chápat všecko.
Nejlepší jedná čtyřicítka a pár trojek 😄
@Venetia píše:
No jo, ale ty v tom sexu nejsi zas tak aktivní, pokud se nemýlím, tak to se ti to pak praktikuje dobře veď
já se kolikrát po jednom čísle cejtim jak po intenzivním tréninku ve fitku, a to jsem ještě mladá a sportuju
![]()
@Mango_Lassi píše:
Uzij si rande.
Z meho pohledu pisete obe o tom samem. Ve vasem to okoli neni v tomhle veku zadny chlap, ktery by stal vzhledove za hrich a chtel vas. Takze pro Mango (vdanou) je snadne odolat a pro Ven (svobodnou) je tezke nekoho takoveho najit. Mne osobne se to letos podarilo jen jednou, ze jsem vubec nevahala ani minutu (45).
@Venetia píše:
Nejlepší je se po čtyřicítce přitulit a v duetu tvrdě usnout. ![]()
Jak jsi psala (nechce se mi to hledat), že když má frajer co chvíli erekci, je to známkou toho, že ho fakt bereš - volně parafrázuji.
Jako jo, můj oblíbený slogan je „nejlepší lichotkou je kvalitní erekce“, ale je fakt, že v tom denním soužití zas už člověk nemá potřebu využít každou erekci, která se naskytne.
Občas se podlamuju, jak tenhle člověk proboha fungoval, když mu bylo třeba 35.
![]()
Jestli s něčím nemá problém (aby nám to dobrej Pánbiček uchovati ráčil), je to tohle.
A pak se běžně děje, že si večer povídáme, tulíme se, oba už ospalí, milackovi péro zvedá deku - a už jsme prostě líní.
Takže „lichotka byla přijata, ale necháme to jindy, ju?
Blbý teda je, když to "jindy“ pochopí jako „ráno v půl šestý“.
![]()
Příspěvek upraven 03.11.23 v 11:00
@stodvacetjedna píše:
No jo, ale ty v tom sexu nejsi zas tak aktivní, pokud se nemýlím, tak to se ti to pak praktikuje dobře veďjá se kolikrát po jednom čísle cejtim jak po intenzivním tréninku ve fitku, a to jsem ještě mladá a sportuju
![]()
Tak to bych určitě aktuálně nedala, jsem ještě napůl chromá ![]()
Co při tom proboha děláte, že to je jak ve fitku? Nějaké akrobatické kousky?
@Arturie píše:
Z meho pohledu pisete obe o tom samem. Ve vasem to okoli neni v tomhle veku zadny chlap, ktery by stal vzhledove za hrich a chtel vas. Takze pro Mango (vdanou) je snadne odolat a pro Ven (svobodnou) je tezke nekoho takoveho najit. Mne osobne se to letos podarilo jen jednou, ze jsem vubec nevahala ani minutu (45).
Mně za ten rok tedy taky jednou
Ale byl to blbec..takže nic
@sirikit píše:
Nejlepší je se po čtyřicítce přitulit a v duetu tvrdě usnout.Jak jsi psala (nechce se mi to hledat), že když má frajer co chvíli erekci, je to známkou toho, že ho fakt bereš - volně parafrázuji.
Jako jo, můj oblíbený slogan je „nejlepší lichotkou je kvalitní erekce“, ale je fakt, že v tom denním soužití zas už člověk nemá potřebu využít každou erekci, která se naskytne.
Občas se podlamuju, jak tenhle člověk proboha fungoval, když mu bylo třeba 35.![]()
Jestli s něčím nemá problém (by nám to dobrej Pánbiček uchovati ráčil), je to tohle.
A pak se běžně děje, že si večer povídáme, tulíme se, oba už ospalí, milackovi péro zvedá deku - a už jsme prostě líní.![]()
Takže „lichotka byla přijata, ale necháme to jindy, ju?
Blbý teda je, když to "jindy“ pochopí jako „ráno v půl šestý“.
![]()
Ty rána, krom intenzivního začátku taky nemusím… i když občasná triminutovka v poloze lžiček je příjemná…ale to úplně stačí
@Venetia píše:
Tak to bych určitě aktuálně nedala, jsem ještě napůl chromá
No to intenzivní bušení ![]()
@Venetia píše:
Tak to bych určitě aktuálně nedala, jsem ještě napůl chromá
Zkusilas někdy s velkým chlapem delší dobu na koníčka?
Víš, jak pekelně bolej stehna?
![]()
A nohy za hlavu s artrotickejma kyčlema až taky nevyhodíš, jak bejvalas zvyklá..
![]()
Podle mě na tom není nic a není to žádná složitá magie. Lidově se tomu říká „neprizivovat to“.