Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
3.11.23 15:20
@Arturie píše:
No, nekdy kolem tech 53. Nejdriv me to bolelo, to jsem nejak rozchodila, kremy atd., mela jsem jeste motivaci (politik). Pak jsem mela pomerne tezkou operaci (16 dni v nemocnici). A definitivne ted, v tech 54,5, prasky na tlak, absolutni ztrata libida. Ale psychicky jsem uplne v pohode, kupodivu. Vzdycky je lepsi skoncit z vlastni vule, kdyz te chlapi jeste chtej a dobre vypadas. Nez obracene.

Squirtovala jsi při těch vaginálních orgasmech?

• Citovat
  • Upravit
30460
3.11.23 15:32
@Sonarka píše: :mrgreen: :mrgreen: Tak muj mily jedno az dve cisla max…vek na zacatku 39, ted 43 :D Navic teda, mit tohle nekolik dni po sobe, je u nej nemyslitelne, vzdy potrebuje pauzu nekolik dni na regeneraci :mrgreen: :nevim: :jazyk: Ale nevim, zda si to mam brat osobne, ze ho treba az tak znicim, nebo je to u nej bezne :think: :D

Slabý článek :jazyk:. Žádná regenerace není možná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 16:02
@Lorre píše:
Slabý článek :jazyk:. Žádná regenerace není možná :cert:

Jo, prdlajs vydrzi :D :cert: A jak ze jsi na tom ty…? Kolikrat po sobe muzes…? :think: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
2469
3.11.23 16:11
@Sonarka píše:
Jo, prdlajs vydrzi :D :cert: A jak ze jsi na tom ty…? Kolikrat po sobe muzes…? :think: :mrgreen: :P

Jsou chlapi, co neví kolikrát můžou, protože žena nikdy nechtěla tolikrát po sobě, aby už nemohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30460
3.11.23 16:21
@Sonarka píše:
Jo, prdlajs vydrzi :D :cert: A jak ze jsi na tom ty…? Kolikrat po sobe muzes…? :think: :mrgreen: :P

Já nevím nikdy sem to nezjistil. Dřív dycky odpadla ženská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.23 16:27
@Sonarka píše: :mrgreen: :mrgreen: Tak muj mily jedno az dve cisla max…vek na zacatku 39, ted 43 :D Navic teda, mit tohle nekolik dni po sobe, je u nej nemyslitelne, vzdy potrebuje pauzu nekolik dni na regeneraci :mrgreen: :nevim: :jazyk: Ale nevim, zda si to mam brat osobne, ze ho treba az tak znicim, nebo je to u nej bezne :think: :D

Já myslím, že nám akorát pridavas data do statistiky, nic víc. Můj taky může max dva dny po sobě jeden sex a pak je prý odřený. Holt my dvě musíme celkové epipi skóre stahovat a ředit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 16:40
@Mango_Lassi píše:
Já myslím, že nám akorát pridavas data do statistiky, nic víc. Můj taky může max dva dny po sobě jeden sex a pak je prý odřený. Holt my dvě musíme celkové epipi skóre stahovat :lol:

Jj, to stejne…druhy den ho hrozne boli :mrgreen:
Nj, co nadelame, nekdo musi ty statistiky vyrovnavat :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 16:41
@Lorre píše:
Já nevím nikdy sem to nezjistil. Dřív dycky odpadla ženská :mrgreen:

Po tech tvejch 17 vterinach..? :think: :jazyk: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 16:43
@pouzitychlap píše:
Jsou chlapi, co neví kolikrát můžou, protože žena nikdy nechtěla tolikrát po sobě, aby už nemohli.

To maj taky blby no :D Ja se o to pokousela i vyspulenym nahym zadkem a nic :nevim: :jazyk: Zase se mi libi jeho silna vule :mrgreen: Kdyz nechce, tak se proste nenecha ukecat :P

• Citovat
  • Upravit
30460
3.11.23 16:44
@Sonarka píše:
Po tech tvejch 17 vterinach..? :think: :jazyk: :P

Jono sbalila se a už se neukázala. Úplne odpadnutí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
3.11.23 16:48
@Sonarka píše:
To maj taky blby no :D Ja se o to pokousela i vyspulenym nahym zadkem a nic :nevim: :jazyk: Zase se mi libi jeho silna vule :mrgreen: Kdyz nechce, tak se proste nenecha ukecat :P

Tak on asi musí nějaký síly pošetřit taky domů, aby nevzbudil podezření, nemůže ze služebky přijet s odřeným pérkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 16:52
@stodvacetjedna píše:
Tak on asi musí nějaký síly pošetřit taky domů, aby nevzbudil podezření, nemůže ze služebky přijet s odřeným pérkem :mrgreen:
:mrgreen: Jo to me taky napadlo :P Asi by to bylo podezrele, kdyby po tydnu, co je pryc, rekl doma, ze nemuze, ze ho boli ptak :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 16:52
@Lorre píše:
Jono sbalila se a už se neukázala. Úplne odpadnutí :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.11.23 16:55
@Sonarka píše:
Tak to klidne komentovat muzes :nevim: ;) Ja vim, ze to mame na prd s tou dalkou…no psala jsi tady tak o sobe, ze jsi mela x let manzela a nic takoveho, jako mas s milencem, jsi nepoznala…tak jsem vychazela z toho :nevim: A pokud pro tebe dela i jine veci, je to super, ale tady pises vesmes o sexu, takze to ostatni, si ja nedomyslim… :think:
A ze nekomu obcas napise…no tohle mame asi jinak, pro me by to bylo zasadni, kdybych zjistila, ze je muj milenec na seznamce a po otestovani, kdy jsem mu napsala, by mi odpovedel, by byl konec. Ty myslis, ze by nic jineho nestihal, ale tu hodinu si myslim, na rande muze najit kdykoliv. Mne hrozne vytaci, jak tu o nem basnis, pritom on je pro me prototyp chlapa, o ktereho bych neoprela ani kolo. V sexu to mozna umi, to tihle zkuseni samozrejme ovladaji dobre, ale jinak nevim, jake dalsi kvality ma…to, ze ti pomaha, ok, verim, ze city k tobe ma, asi i vi, ze dalsi takovou by nenasel, takze ho chapu, mel proste kliku, ze na tebe narazil a vi to a taky uz ma nejaky vek…ale ja bych mu treba moc neverila to, ze za cely zivot, se do jine nezamiloval, na to je zivot prilis dlouhy, mohl to takhle vypravet kazde…navic je to celozivotni nevernik…tem nelze verit nic. Takze me nedrazdi vase zazitky, ani ty, ale on, protoze on si tohle vubec nezaslouzi. Zaslouzil by, aby ho manzelka kopla do riti s rozebehem a chtela bych ho pak videt, hrdinu. Ja proste mam na tyhle chlapy averzi…koule na to, aby odesli od manzelky nemaji, ale pelesit se vsude mozne, to jo, to by jim slo :roll: Chapu, kdyz nekomu neco chybi, ze to hleda casem jinde, nebo ze se zamiluje a ma treba vedle partnerky jednu dalsi a dlouhodobou…ale jak vidis, on to stridal jak ponozky, navic jeho manzelka s tim evidentne neni v pohode a jemu je to uplne u pr.dele. Navic evidentne lovi dal a zkousi to, kde se da…To je fakt chlap :roll: :poblion:

Slapla ti na kuri oko? Kliiidek.
Tady se nebudete přece hadat, který milenec ke lepší. Každá má své důvody, proč s tím svým je

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.11.23 16:56
@pouzitychlap píše:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová