Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75714
3.11.23 11:04
@stodvacetjedna píše:
No to intenzivní bušení :mrgreen:

To je alespoň ve vzporu chlap, to je taková odpočinková. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.23 11:05
@Arturie píše:
Z meho pohledu pisete obe o tom samem. Ve vasem to okoli neni v tomhle veku zadny chlap, ktery by stal vzhledove za hrich a chtel vas. Takze pro Mango (vdanou) je snadne odolat a pro Ven (svobodnou) je tezke nekoho takoveho najit. Mne osobne se to letos podarilo jen jednou, ze jsem vubec nevahala ani minutu (45).

Možná nějak podobně. Právě jsem to psala z úplně opačného konce, než jak to Vene chápe. Není problém mít ty emoce pod kontrolou, ale Vene si to přebírá tak, že kontrola emocí znamená potlačit případnou nechuť a jít s chlapem do postele. Ale to je jen v její hlavě, takhle to vůbec nebylo myšlené. Už jsem jí to psala - není žádná povinnost spát s nikým, pokud nechce.
Mně přijde, že Ven neustále balancuje mezi touhou někoho mít a zároveň s tím, že se jí nikdo nelíbí. Proto zvažuje variantu toho „nuceného“ sexu.

• Citovat
  • Upravit
75714
3.11.23 11:05
@Venetia píše:
Ty rána, krom intenzivního začátku taky nemusím… i když občasná triminutovka v poloze lžiček je příjemná…ale to úplně stačí

Já, když už se mě v tuto nesmyslnou noční hodinu podaří vzbudit, pak obvykle ještě tvrdě usnu a minimálně o hodinu zaspím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
3.11.23 11:15
@stodvacetjedna píše:
No to intenzivní bušení :mrgreen:
Intenzivní bušení je fajn ..u toho se nadre chlap ne ?
@sirikit píše:
Zkusilas někdy s velkým chlapem delší dobu na koníčka?
Víš, jak pekelně bolej stehna? :cert: :cert:
A nohy za hlavu s artrotickejma kyčlema až taky nevyhodíš, jak bejvalas zvyklá.. :nevim: :roll:

Jo to vím…tuhle polohu nemám v oblibě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
3.11.23 11:17
@sirikit píše:
Já, když už se mě v tuto nesmyslnou noční hodinu podaří vzbudit, pak obvykle ještě tvrdě usnu a minimálně o hodinu zaspím. :nevim:

Tak to chce v den, kdy se nemusí vstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.23 11:27
@Sonarka píše:
Mám to úplně stejně jako Ven ;)

A jo vlastně.. Mi to nedošlo.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.23 11:54
@Venetia píše:
Co máš za problém s mými reakcemi?
Kdy budou štěňátka :D?

Jinak řečeno jde Ti spíše o tu fyzickou lásku jako celek. A tušení je pro Tebe víc, než sex. :think: Zajímavé.. Nenapadlo by mě, že to tak někdo může mít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.23 12:05
@Arturie píše:
Koukam, ze jste vcera mely zajimavou debatu. Sir, tenkrat jsme to pocitali z hecu, a bylo to 21 mych orgasmu za číslo. A paradoxne to nebyl milenec, ale s tim chlapem jsem žila. No jo, ale to jsem tenkrat byla jeste vaginalne multiorgasmicka. Ale ted uz je to ten povrchovy, a to me nebavi. To je jako golf v zime na trenazeru.

Ahoj, virtuální mámo. :hug:
A je to nějakou Tvou fyzickou změnou, nebo by to mohlo fungovat s někým jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23970
3.11.23 12:11
@OpenHearted píše:
Ahoj, virtuální mámo. :hug:
A je to nějakou Tvou fyzickou změnou, nebo by to mohlo fungovat s někým jiným?

Bude to mym prechodem. Proste to vyhaslo. Naposledy me udelal ten Španel na Kanarech, nekdy v breznu, to mi uplne vytryskly slzy do očí. Ted nemam nikoho, milence z mimina jsem blokla. 30 let sexu stačilo. Chlapi moc nechapou, normalne jim to na “ferofku” rikam. Samozrejme dodam “ale budes prvni, komu se ozvu, kdyby to na me jeste prislo” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
3.11.23 12:22
@OpenHearted píše:
Jinak řečeno jde Ti spíše o tu fyzickou lásku jako celek. A tušení je pro Tebe víc, než sex. :think: Zajímavé.. Nenapadlo by mě, že to tak někdo může mít… :nevim:

Jaké tušení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
3.11.23 12:28
@Arturie píše:
Bude to mym prechodem. Proste to vyhaslo. Naposledy me udelal ten Španel na Kanarech, nekdy v breznu, to mi uplne vytryskly slzy do očí. Ted nemam nikoho, milence z mimina jsem blokla. 30 let sexu stačilo. Chlapi moc nechapou, normalne jim to na “ferofku” rikam. Samozrejme dodam “ale budes prvni, komu se ozvu, kdyby to na me jeste prislo” :mrgreen:
:mrgreen:
Jo, člověk zlenošní.
Já teda (zatím) normálně funguju, ale když si vzpomenu, co jsem organizovávala za logistické eskapády kvůli kvalitnímu sexíku, to by mi dneska mohlo. :roll:
A ty celonoční maratony, svazovačky, pomůcky… jako jo, je na co vzpomínat, ale s takovým tím vyklidněným pocitem, že to ráda nechám mladším a potřebnějším. :kytka:
Jasně, ne že bych do sexiku hodila vidle úplně, ale už to pro mě ani zdaleka není svatý grál, jako ještě kolem 40, 45. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23970
3.11.23 12:38
@sirikit píše: :mrgreen:
Jo, člověk zlenošní.
Já teda (zatím) normálně funguju, ale když si vzpomenu, co jsem organizovávala za logistické eskapády kvůli kvalitnímu sexíku, to by mi dneska mohlo. :roll:
A ty celonoční maratony, svazovačky, pomůcky… jako jo, je na co vzpomínat, ale s takovým tím vyklidněným pocitem, že to ráda nechám mladším a potřebnějším. :kytka:
Jasně, ne že bych do sexiku hodila vidle úplně, ale už to pro mě ani zdaleka není svatý grál, jako ještě kolem 40, 45. :nevim:

Ja proste uz nemam ty vaginalni orgasmy, ktery jsem mivala. Takze pro me sex ztratil smysl. Tulit se s chlapem me nebavi, na to mam kočky. Takze za me jasna volba a fakt je uleva, ze se kvuli nikomu nemusim premahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
3.11.23 12:48
@Arturie píše:
Bude to mym prechodem. Proste to vyhaslo. Naposledy me udelal ten Španel na Kanarech, nekdy v breznu, to mi uplne vytryskly slzy do očí. Ted nemam nikoho, milence z mimina jsem blokla. 30 let sexu stačilo. Chlapi moc nechapou, normalne jim to na “ferofku” rikam. Samozrejme dodam “ale budes prvni, komu se ozvu, kdyby to na me jeste prislo” :mrgreen:

V kolika se ti tohle stalo? Ať vím, na kdy se mám připravit, že mě to přestane bavit.
Vím, že to není univerzální. Znám jednu paní, cizinku, která si po rozvodu kolem padesátky našla partnera a v 65-ti ho vyměnila za jiného, protože už jí sexuálně nedostačoval- dle jejích slov. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.23 12:53
@Venetia píše:
Jaké tušení?

Pardon, tulení. Překlep, který jsem přehlédla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.11.23 12:53
@Arturie píše:

To mě mrzí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová