Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
Já bych tu anonymitu tak nehrotila. Ruzová kytka má určitě důvod.Já se přece nevytahuju. Určitě to není ideální a jsou na tom jiné pary jinak a líp.
Růžová kytka jo, ale holt když se anonymně svěřuju na veřejném fóru s mileneckým životem, tak tu anonymitu pokud možno nezneužívám, že ano. ![]()
Všichni ostatní píšeme normálně pod nicky, kde nemám sebemenší problém s rozdílným názorem. Ale když začne porejpávat anonymní konvalinka či lilie, ráda si tu statečnou děvu s jejím zdejším nickem spojím. ![]()
@Anonymní píše:
Určitě jeden váš sex vydá ne za 6 jejich, ale za 100 jejich
Kdyby to tu někdo četl, tak se musí smát, jak se tu teď vzájemně chlubit a snažíte se ostatní přesvědčit, že tak, jak to máte vy, je jediné správné.
A čím my se chlubíme…? ![]()
To spíš vy neumíte zkousnout, že si tu z toho nikdo nesednul na zadek
Když holt někdo napíše takto „oduševnělou“ informacemi veřejně, musí počítat s bohatými reakcemi
Protože většina lidí prostě moc nepochopí její podstatu
![]()
@Mango_Lassi píše:
Josefuna žije!![]()
a zřejmě si to tu čte.
Nechala jsem se zase strhnout, už snad naposledy.
Je to trochu směšné, jak se zde ženy kolem 40 a i 50+ přesvědčují o tom, co je a co není možné, a jak zpochybňují sexuální život jiných.
@stodvacetjedna píše:
Jak si jí vyvolala i bez označení?
That's a kind of magic ![]()
@pouzitychlap píše:
Jsou chlapi, co neví kolikrát můžou, protože žena nikdy nechtěla tolikrát po sobě, aby už nemohli.
Párkrát to určitě zažije každý, aby věděl
@Sonarka píše:
A čím my se chlubíme…?
To spíš vy neumíte zkousnout, že si tu z toho nikdo nesednul na zadekKdyž holt někdo napíše takto „oduševnělou“ informacemi veřejně, musí počítat s bohatými reakcemi
Protože většina lidí prostě moc nepochopí její podstatu
![]()
![]()
No zrovna v Tvém případě třeba já nechápu tě Tvůj „vztah“, a když v něm vidíš ty kvality, tak si říkám, že se spokojit s málem a nemáš sebeúctu, to Ti tu psalo plno lidí xx. A přijde mi mimo, že tess píšeš o tom, jak jejich vztah musí být nekvalitní a srovnáváš ho s tím vaším kvalitním. Ty už jsi úplně mimo reálný svět, žiješ už někde ve virtuálnu ve světě sms.
@Josefuna píše:
Nechala jsem se zase strhnout, už snad naposledy.
Je to trochu směšné, jak se zde ženy kolem 40 a i 50+ přesvědčují o tom, co je a co není možné, a jak zpochybňují sexuální život jiných.
Ja to takhle vubec nechapu. Spis konstatují, ze tomu jejich to jeste funguje, coz neni u 45 plus, bohuzel, pravidlem.
Příspěvek upraven 03.11.23 v 19:50
@Josefuna píše:
No zrovna v Tvém případě třeba já nechápu tě Tvůj „vztah“, a když v něm vidíš ty kvality, tak si říkám, že se spokojit s málem a nemáš sebeúctu, to Ti tu psalo plno lidí xx. A přijde mi mimo, že tess píšeš o tom, jak jejich vztah musí být nekvalitní a srovnáváš ho s tím vaším kvalitním. Ty už jsi úplně mimo reálný svět, žiješ už někde ve virtuálnu ve světě sms.
Já tu ale nic o své vztahu nepíšu, ani neporovnávám
Řeším jen Tess a jejího milence…nebo ten kdo má problémový vztah, nesmí už nic komentovat?
Jsi jako obvykle mimo. A debatovat s tebou dál nebudu ![]()
@Arturie píše:
Ja to takhle vubec nechapu. Spis konstatují, ze tomu jejich to jeste funguje, coz neni u 45, bohuzel, pravidlem.
Ono většina lidí ani o sex 5 x denně nestojí, ale pokud vy ano a jde to, tak proč ne, není třeba to hodnotit negativně.
@Sonarka píše:
Já tu ale nic o své vztahu nepíšu, ani neporovnávámŘeším jen Tess a jejího milence…nebo ten kdo má problémový vztah, nesmí už nic komentovat?
Jsi jako obvykle mimo. A debatovat s tebou dál nebudu
Rozhodně nedebatuj! Zkontroluj mobil, jestli Němec reagoval do hodiny a není s jinou.
@sirikit píše:![]()
![]()
Tady se prostě na všecko přijde.![]()
Hlavně to ale neříkej doma
Tam by takové pochopení nebylo ![]()
@Josefuna píše:
Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu…
Je tak na tohle si počkám
Ty to schytáš
![]()
@Josefuna píše:
Rozhodně nedebatuj! Zkontroluj mobil, jestli Němec reagoval do hodiny a není s jinou.
Prosímte jsi mimo mísu, mně už Němec až tolik nebere…asi nemáš aktuální info
Tak to taky už tak neprožívej, nebo ti praskne cévka ![]()
@pouzitychlap píše: Ženský nechte toho.
Proč se hádat? Mír a klid v duši všem
Ano, pomodleme se raději za duše zemřelých spočívajících v očistci.