Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
3.11.23 12:56
@sirikit píše: :mrgreen:
Jo, člověk zlenošní.
Já teda (zatím) normálně funguju, ale když si vzpomenu, co jsem organizovávala za logistické eskapády kvůli kvalitnímu sexíku, to by mi dneska mohlo. :roll:
A ty celonoční maratony, svazovačky, pomůcky… jako jo, je na co vzpomínat, ale s takovým tím vyklidněným pocitem, že to ráda nechám mladším a potřebnějším. :kytka:
Jasně, ne že bych do sexiku hodila vidle úplně, ale už to pro mě ani zdaleka není svatý grál, jako ještě kolem 40, 45. :nevim:

Ty logistické eskapády by mě zajímaly. :mrgreen:
I ty svazovačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105840
3.11.23 13:36
@bigl píše:
V kolika se ti tohle stalo? Ať vím, na kdy se mám připravit, že mě to přestane bavit.
Vím, že to není univerzální. Znám jednu paní, cizinku, která si po rozvodu kolem padesátky našla partnera a v 65-ti ho vyměnila za jiného, protože už jí sexuálně nedostačoval- dle jejích slov. :mrgreen:
Mně funguje ještě oboje ,ale tuleni je top ,tak zatím naprostý klídek …přechod mi dává zabrat jinak
@OpenHearted píše:
Pardon, tulení. Překlep, který jsem přehlédla. :mrgreen:

Já se musím mrknout o co šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75536
3.11.23 13:43
@OpenHearted píše:
Ty logistické eskapády by mě zajímaly. :mrgreen:
I ty svazovačky.
Ále, to je takové povídání do „Deníků červených střevíčků“. :mrgreen:
Jako že v noci sama na chatě, milenec 250km daleko, večer jsme rozjeli sex po telefonu, páč on měl manželku taky někde, ani nevím kde, když tu jeho spontánní nápad - musíme se okamžitě vidět! :dance:
Takže oba hup v jedenáct večer do auta, každej hoďka a půl cesty tam ( schůzka na půl cesty), pak tři hoďky šukací randíčko, hoďka a půl zpátky, dvě hoďky spánku a ráno do práce. :roll: :zed: :zed:
Nebo zima, náledí jak prase, na chatu (místo schůzky) 30 kiláků.
Takže ráno brzo vstát, dojet tam, vytopit chatu na šukací teplotu, pár hodin schůzka, dojatě se rozloučit, milenec vyrazil na 250 km cestu domů teréňákem, já uvedla chatu do „ve vší nevinnosti“ stavu, hupsla do svýho auta a zjistila, že ten kopec od chaty na civilizovanou cestu prostě nevyjedu. 8o
May day may day milenci, ten se vrátil, vytáhl mě na laně a loučení podruhé. :andel:
Milion takovejch zážitků, Panbiček nás měl rád, u mě za celou dobu nikdy nic neprasklo - upřímně se tomu divím.
A echt gold svazovačky, to byl zas někdo jinej, milenec byl jen mírný dominant.
Hele, jako zpestření dobrý a kdybych měla zájem, vydržel by mi do dnešních dnů, měla jsem ho jako Kamaráda s výhodami a nic proti němu nemám.
Vždycky přijel nebo mě někam vytáhnul, výlet, véča, kultura, prodloužený víkend, dovča, pokecali jsme, užili si danou akci a večer na ubytku, nebo i u mě (už jsem byla rozvedená) vytáhl svůj pověstný kufřík a pustil se do uzlování.
Jenže hele, tohle nejde nakombinovat, celou dobu mě měl za princeznu - i mi tak říkal, a já se pak mentálně nedokázala naladit do submise.
Zahrát to jo, ale reálně mi bylo vlastně dost k smíchu, jak on tam skoro s vyplazenou špičkou jazyka motá macramé. :roll:
Měla jsem k němu tenkrát v sestavičce ještě Kamaráda na sex, a ten teda neměl chybu.
Ne do života, samozřejmě ženatej, ale v pelechu naprostý eso. :palec: Takže jsem si v těch co já vím, 54 říkala, že to v této volnočasové kombinaci tak ňák doklepu… 8)
Jenže do toho přišel covid, toho Bejka začala brát záda, takže se mi párkrát po aktu opřel dlaněmi o pelest, nemohl se hnout a zmučeně hekal, neurval se zdaleka vždycky, kdy se zachtělo mně (historka s uzením je na tomto fóru již legendární :pocitac: :pocitac: ), a do toho se mi objednal dominantní Kamarád s výhodami, prej má pro mě překvapení, a přivezl něco ve stylu „vyděržaj, pionier“.
Nekecám, mašinka, potenciometr, nebo jaksetomu, elektrody, kabílky. 8o
Já vyvázaná na posteli, on vytáhl tohle, ujistil mě, že to vyzkoušel na sobě (už jenom ta představa… :zed: :zed: ) a pak se s tím zabavil na půl odpoledne. V tom dětském nadšení mu ani nenajela erekce, zato špička jazyka mezi rty nechyběla. :? :roll:
Hele nebolelo to, neděsilo mě to, ale přesně v ten okamžik mi došlo, že jestli něco ale rychle neudělám, takhle, zauzlovaná, s elektrodami a uměláky strávím sklonek svého sexuálního života. :(
A že chci ze všeho nejvíc úplně normálního, vášnivýho chlapa, kterej nevymejšlí blbosti.
Téhož večera jsem si vytvořila vymazlený profil na seznamce a rozjela nábor. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18117
3.11.23 13:50
@sirikit píše: Ále, to je takové povídání do „Deníků červených střevíčků“. :mrgreen:
Jako že v noci sama na chatě, milenec 250km daleko, večer jsme rozjeli sex po telefonu, páč on měl manželku taky někde, ani nevím kde, když tu jeho spontánní nápad - musíme se okamžitě vidět! :dance:
Takže oba hup v jedenáct večer do auta, každej hoďka a půl cesty tam ( schůzka na půl cesty), pak tři hoďky šukací randíčko, hoďka a půl zpátky, dvě hoďky spánku a ráno do práce. :roll: :zed: :zed:
Takže ráno brzo vstát, dojet tam, vytopit chatu na šukací teplotu, pár hodin schůzka, dojatě se rozloučit, milenec vyrazil na 250 km cestu domů teréňákem, já uvedla chatu do „ve vší nevinnosti“ stavu, hupsla do svýho auta a zjistila, že ten kopec od chaty na civilizovanou cestu prostě nevyjedu. 8o
May day may day milenci, ten se vrátil, vytáhl mě na laně a loučení podruhé. :andel:
Milion takovejch zážitků, Panbiček nás měl rád, u mě za celou dobu nikdy nic neprasklo - upřímně se tomu divím.
Hele, jako zpestření dobrý a kdybych měla zájem, vydržel by mi do dnešních dnů, měla jsem ho jako Kamaráda s výhodami a nic proti němu nemám.
Vždycky přijel nebo mě někam vytáhnul, výlet, véča, kultura, prodloužený víkend, dovča, pokecali jsme, užili si danou akci a večer na ubytku, nebo i u mě (už jsem byla rozvedená) vytáhl svůj pověstný kufřík a pustil se do uzlování.
Jenže hele, tohle nejde nakombinovat, celou dobu mě měl za princeznu - i mi tak říkal, a já se pak mentálně nedokázala naladit do submise.
Zahrát to jo, ale reálně mi bylo vlastně dost k smíchu, jak on tam skoro s vyplazenou špičkou jazyka motá macramé. :roll:
Měla jsem k němu tenkrát v sestavičce ještě Kamaráda na sex, a ten teda neměl chybu.
Ne do života, samozřejmě ženatej, ale v pelechu naprostý eso. :palec: Takže jsem si v těch co já vím, 54 říkala, že to v této volnočasové kombinaci tak ňák doklepu… 8)
Jenže do toho přišel covid, toho Bejka začala brát záda, takže se mi párkrát po aktu opřel dlaněmi o pelest, nemohl se hnout a zmučeně hekal, neurval se zdaleka vždycky, kdy se zachtělo mně (historka s uzením je na tomto fóru již legendární :pocitac: :pocitac: ), a do toho se mi objednal dominantní Kamarád s výhodami, prej má pro mě překvapení, a přivezl něco ve stylu „vyděržaj, pionier“.
Já vyvázaná na posteli, on vytáhl tohle, ujistil mě, že to vyzkoušel na sobě (už jenom ta představa… :zed: :zed: ) a pak se s tím zabavil na půl odpoledne. V tom dětském nadšení mu ani nenajela erekce, zato špička jazyka mezi rty nechyběla. :? :roll:
Hele nebolelo to, neděsilo mě to, ale přesně v ten okamžik mi došlo, že jestli něco ale rychle neudělám, takhle, zauzlovaná, s elektrodami a uměláky strávím sklonek svého sexuálního života. :(
A že chci ze všeho nejvíc úplně normálního, vášnivýho chlapa, kterej nevymejšlí blbosti.
Téhož večera jsem si vytvořila vymazlený profil na seznamce a rozjela nábor. ;)

To sou storky, toto. 8o 8o 8o
A co ta mašinka měla jako dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75536
3.11.23 13:55
@bigl píše:
To sou storky, toto. 8o 8o 8o
A co ta mašinka měla jako dělat?

Brnělo ( v podstatě probíjelo) to se zvyšující nebo snižující se intenzitou, podle toho, jak on tomu přidával nebo ubíral šťávu.
Elektrody na vnitřních stehnech, bradavkách - a tak. ;)
Prostě elektrosex, já to neznala, a dokážu se bez toho pro zbytek života obejít.

Příspěvek upraven 03.11.23 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.11.23 13:57
@Venetia píše:
Chlapi jsou prostě divní :D

Tak milence jsem měla většinou na delší dobu, tak určite věci jsme si svěřili ale ne vše, ovšem až po nějaké době, když už tam byla důvěra

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.11.23 14:06
@Arturie píše:
Ja proste uz nemam ty vaginalni orgasmy, ktery jsem mivala. Takze pro me sex ztratil smysl. Tulit se s chlapem me nebavi, na to mam kočky. Takze za me jasna volba a fakt je uleva, ze se kvuli nikomu nemusim premahat.

Nestras!!!

• Citovat
  • Upravit
23830
3.11.23 14:07
@bigl píše:
V kolika se ti tohle stalo? Ať vím, na kdy se mám připravit, že mě to přestane bavit.
Vím, že to není univerzální. Znám jednu paní, cizinku, která si po rozvodu kolem padesátky našla partnera a v 65-ti ho vyměnila za jiného, protože už jí sexuálně nedostačoval- dle jejích slov. :mrgreen:

No, nekdy kolem tech 53. Nejdriv me to bolelo, to jsem nejak rozchodila, kremy atd., mela jsem jeste motivaci (politik). Pak jsem mela pomerne tezkou operaci (16 dni v nemocnici). A definitivne ted, v tech 54,5, prasky na tlak, absolutni ztrata libida. Ale psychicky jsem uplne v pohode, kupodivu. Vzdycky je lepsi skoncit z vlastni vule, kdyz te chlapi jeste chtej a dobre vypadas. Nez obracene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 14:13
@sirikit píše:
A o tom přesně píšu.
Já si to po zkušenostech se svým ex milencem (a ostatně i několika dalšími vydařenými kousky :oops: :oops: ) právě takto představila.
I teď, ve stabilním partnerském vztahu, se mi občas stane, že kňučím ve finále jediného čísla, že už nemůžu. :jazyk: :jazyk: :jazyk: A pak jako ještě 4× repete? 8o :zed: :zed:
Takové oběti na oltář svého seniorního vztahu nejsem připravena přinášet. :roll: :nevim:
Když si to dělam sama vibrátorem, je to čistě technický orgasmus, takže nemám problém s dalším a dalším a dalším, po 4 - 6 kouscích usoudím, že stačilo a (u)spokojeně usnu.
Ale s chlapem to je přece jenom fyzicky podstatně víc vyčerpávající, za prkno jsem v pelechu nebyla nikdy a zatím se k tomu nechystám.

Proto píšu, že tahle čísla nevypovídají naprosto o ničem: pokud jde o tříminutovku, o které tu psala Venetia, dejme tomu, ale 5× za den by mě tyto letmé ehm, vstupy 8), rušily od běžných denních činností, a třetí čtyřicetiminutovka v řadě za sebou by mě spolehlivě zabila.

Každopádně jo, je to jen diskuse a ať si každej sexuje, jak mu to vyhovuje. :kytka:
Zas nemusím chápat všecko.

Ja s tebou souhlasim…i z jednoho cisla mam takovy prozitek, jak fyzicky, tak emocne, ze nevim, jak by se daly zvladnout pri teto intenzite 3 a vice cisel po sobe 8o :mrgreen: Podle meho to maji ti, co to maji vicekrat po sobe jen takove to sup sem, sup tam, kvuli cemuz, bych se ani nenamahala svleknout :mrgreen: :think: On mozna ten jeden nas sex, vyda za 6 jejich…nekoho to holt bavi rozkouskovane, ja to mam radeji v jednom :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 14:19
@stodvacetjedna píše:
No jo, ale ty v tom sexu nejsi zas tak aktivní, pokud se nemýlím, tak to se ti to pak praktikuje dobře veď :mrgreen: já se kolikrát po jednom čísle cejtim jak po intenzivním tréninku ve fitku, a to jsem ještě mladá a sportuju :mrgreen: :mrgreen:

Jo presne…me druhej den vzdycky bolej trisla, ze sotva chodim :mrgreen: A taky celist a dalsi veci :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
23830
3.11.23 14:22
@Sonarka píše:
Ja s tebou souhlasim…i z jednoho cisla mam takovy prozitek, jak fyzicky, tak emocne, ze nevim, jak by se daly zvladnout pri teto intenzite 3 a vice cisel po sobe 8o :mrgreen: Podle meho to maji ti, co to maji vicekrat po sobe jen takove to sup sem, sup tam, kvuli cemuz, bych se ani nenamahala svleknout :mrgreen: :think: On mozna ten jeden nas sex, vyda za 6 jejich…nekoho to holt bavi rozkouskovane, ja to mam radeji v jednom :P

Tak u tebe je to stejne akademicka, metaforicka debata. Ja ale taky vzdycky uprednostnovala delsi jedno cislo, z logiky veci ten G-bod se musi stimulovat nepretrzite, aby vyprodukoval nejaky vzruseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75536
3.11.23 14:31
@Arturie píše:
No, nekdy kolem tech 53. Nejdriv me to bolelo, to jsem nejak rozchodila, kremy atd., mela jsem jeste motivaci (politik). Pak jsem mela pomerne tezkou operaci (16 dni v nemocnici). A definitivne ted, v tech 54,5, prasky na tlak, absolutni ztrata libida. Ale psychicky jsem uplne v pohode, kupodivu. Vzdycky je lepsi skoncit z vlastni vule, kdyz te chlapi jeste chtej a dobre vypadas. Nez obracene.

Já mám pocit, že jsem ten vztah stihla ještě v minutě poslední, protože teď jsem si na sichr jistá, že do dalšího už bych nešla.
Momentálně jsem od pondělka doma „na chalupě“, důchodce mi postihla nějaká chřipka, nebo covid, tak je tu nemůžu nechat samotné a na South Fork se přesunu zase, až budou v cajku. A pssst, ale normálně si ty osamocený večery s westíky, kafem, svíčkami a počítačem nebo knížkou na max užívám. :oops: :oops:
Jako jasně, že jsem ráda, že je to jenom přechodné, píšeme si, voláme a Myšák přijede na víkend sem - kvůli klidným, osamoceným večerům se určitě rozcházet nebudu.
Nicméně, má to hodně do sebe a možnost kdykoli vypadnout do klidu chalupy si rozhodně uchovám i v dobách, kdy už nebudu pečovat o naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 14:35
@tess50 píše:
@Sonarka podívej, když takhle vypichnes jenom to negativní… :nevim: Já taky nekomentuju/nehodnotím váš způsob vztahu. Pro mě vztah na dálku, dopisování, sex jednou za tři měsíce s vidinou, že tě to bude bavit pět let a už teď se chystás odcházet… To taky není ideální, že jo :nevim:
Kazdy to má holt jinak.
Myslíš že jsem nezkušena holka? V mém věku? To že jsem nezažila takovou přitažlivost neznamená, že manžel byl jediný chlap v mém životě. A že si to užívám - no užívám a on taky. Dělá pro mě hromadu dalších věcí kromě sexu, který tady pořád zmiňujes. Ano, sex je dobrý, to nepopiram. Ale když není, užíváme si to i bez něj. Představ si, že i takové dny se občas vyskytnou.
A že někomu občas píše. No Ježíši. Já píši taky, když se mi někdo ozve. A znamená to snad, že se všemi telefonními kontakty spím?

Tak to klidne komentovat muzes :nevim: ;) Ja vim, ze to mame na prd s tou dalkou…no psala jsi tady tak o sobe, ze jsi mela x let manzela a nic takoveho, jako mas s milencem, jsi nepoznala…tak jsem vychazela z toho :nevim: A pokud pro tebe dela i jine veci, je to super, ale tady pises vesmes o sexu, takze to ostatni, si ja nedomyslim… :think:
A ze nekomu obcas napise…no tohle mame asi jinak, pro me by to bylo zasadni, kdybych zjistila, ze je muj milenec na seznamce a po otestovani, kdy jsem mu napsala, by mi odpovedel, by byl konec. Ty myslis, ze by nic jineho nestihal, ale tu hodinu si myslim, na rande muze najit kdykoliv. Mne hrozne vytaci, jak tu o nem basnis, pritom on je pro me prototyp chlapa, o ktereho bych neoprela ani kolo. V sexu to mozna umi, to tihle zkuseni samozrejme ovladaji dobre, ale jinak nevim, jake dalsi kvality ma…to, ze ti pomaha, ok, verim, ze city k tobe ma, asi i vi, ze dalsi takovou by nenasel, takze ho chapu, mel proste kliku, ze na tebe narazil a vi to a taky uz ma nejaky vek…ale ja bych mu treba moc neverila to, ze za cely zivot, se do jine nezamiloval, na to je zivot prilis dlouhy, mohl to takhle vypravet kazde…navic je to celozivotni nevernik…tem nelze verit nic. Takze me nedrazdi vase zazitky, ani ty, ale on, protoze on si tohle vubec nezaslouzi. Zaslouzil by, aby ho manzelka kopla do riti s rozebehem a chtela bych ho pak videt, hrdinu. Ja proste mam na tyhle chlapy averzi…koule na to, aby odesli od manzelky nemaji, ale pelesit se vsude mozne, to jo, to by jim slo :roll: Chapu, kdyz nekomu neco chybi, ze to hleda casem jinde, nebo ze se zamiluje a ma treba vedle partnerky jednu dalsi a dlouhodobou…ale jak vidis, on to stridal jak ponozky, navic jeho manzelka s tim evidentne neni v pohode a jemu je to uplne u pr.dele. Navic evidentne lovi dal a zkousi to, kde se da…To je fakt chlap :roll: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
3.11.23 14:48
@sirikit píše: Ále, to je takové povídání do „Deníků červených střevíčků“. :mrgreen:
Téhož večera jsem si vytvořila vymazlený profil na seznamce a rozjela nábor. ;)

Jo jo, potenciometr, to je ten metr na měření potence :palec: :lol: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 15:02
@Mango_Lassi píše:
To je hezké. Už si to píšu do excell tabulky. A pak vypočítám průměry. Uvádějte taky věk!
:mrgreen: :mrgreen: Tak muj mily jedno az dve cisla max…vek na zacatku 39, ted 43 :D Navic teda, mit tohle nekolik dni po sobe, je u nej nemyslitelne, vzdy potrebuje pauzu nekolik dni na regeneraci :mrgreen: :nevim: :jazyk: Ale nevim, zda si to mam brat osobne, ze ho treba az tak znicim, nebo je to u nej bezne :think: :D
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová