Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
3.11.23 16:57
@Lorre píše:
Já nevím nikdy sem to nezjistil. Dřív dycky odpadla ženská :mrgreen:

U mne naopak :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
3.11.23 16:59
@Mango_Lassi píše:
Já myslím, že nám akorát pridavas data do statistiky, nic víc. Můj taky může max dva dny po sobě jeden sex a pak je prý odřený. Holt my dvě musíme celkové epipi skóre stahovat a ředit :lol:

Chudáček malý, to se odře i přes ten kondom, jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.11.23 17:03
@Kutil Tom píše:
Chudáček malý, to se odře i přes ten kondom, jo? :lol:

Samozřejmě :D až budeš s jednou ženskou 17 let, taky budeš celý odřený :lol:

Příspěvek upraven 03.11.23 v 17:06

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.11.23 17:03

@Kutil Tom připomínáš mi, že musím jít ten zázrak (kondomy) objednat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.11.23 17:17
@Sonarka píše:
To maj taky blby no :D Ja se o to pokousela i vyspulenym nahym zadkem a nic :nevim: :jazyk: Zase se mi libi jeho silna vule :mrgreen: Kdyz nechce, tak se proste nenecha ukecat :P

Když nad tím přemýšlím, tak asi bych taky pak ještě dokázala nějak nalákat nebo svést, ale byla by to už dřina především pro mě, to je mi jasné. Celé bych to musela asi trochu (hodně) odmakat, včetně toho koníčka, ale to se mi už moc nechce. :mrgreen:

Ale můj taky umí dát najevo, že nechce. To snad každý. Většinou to normálně řekne.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
3.11.23 17:35
@Mango_Lassi píše:
Samozřejmě :D až budeš s jednou ženskou 17 let, taky budeš celý odřený :lol:Příspěvek upraven 03.11.23 v 17:06

Nu, 17 let s jednou ženskou, tak to mě to „odření“ teda asi mine :lol: :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.11.23 17:36
@Kutil Tom píše:
Nu, 17 let s jednou ženskou, tak to mě to „odření“ teda asi mine :lol: :andel: :dance:

Tak vidíš. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30546
3.11.23 17:45
@Cizinka 999 píše:
U mne naopak :lol:

To je výzva? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 18:48
@sirikit píše:
Dráždí… to asi ne, jen už mám nejspíš hodnoty jinde a u jen o pár let mladší ženské mě udivuje, jak moc jsi zaseklá právě na tom sexu. :think:
Ale je fakt, že za svoji cca 40 letou sexuální historii mám nalítáno dost normohodin na to, abych nešla do vývrtky v podstatě z čehokoli, co se erotiky týče.
Ty zřejmě ještě doháníš, takže jo, užívej, je Ti přáno. :kytka:

Proč se mi tak nějak zdá, že jí závidíš :lol:
Proč vůbec máš potřebu to analyzovat a snažíš se jí zesměšnit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.23 18:48
@Sonarka píše:
Ja s tebou souhlasim…i z jednoho cisla mam takovy prozitek, jak fyzicky, tak emocne, ze nevim, jak by se daly zvladnout pri teto intenzite 3 a vice cisel po sobe 8o :mrgreen: Podle meho to maji ti, co to maji vicekrat po sobe jen takove to sup sem, sup tam, kvuli cemuz, bych se ani nenamahala svleknout :mrgreen: :think: On mozna ten jeden nas sex, vyda za 6 jejich…nekoho to holt bavi rozkouskovane, ja to mam radeji v jednom :P

Muzu se te zeptat, jak dlouho ten váš vyčerpávající sex trvá? Abych to srovnala s tím našim šup sem šup tam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.23 18:56
@Anonymní píše:

Všimlo si tady toho víc lidi, ze Sir a Sonarka mají potřebu shodit a zesměšnit. Ono asi chytrý člověk vidí, proč je to tak dráždí a co za těmi analýzami je. Ale nechme to být, holky se vzájemně ujistily, ze ony jsou v pořádku a mají ty ideální vztahy a ideální milence, a to je dobře. :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.23 19:06
@tess50 píše:
A ještě teda jedna poznámka k délce aktu. Já myslím, že je jedno jak dlouho to trvá, ale důležité je, že je uspokojivý pro obě strany. A už vůbec netuším, proč by měl být odřený? Vám to nějak drhne? Já jsem mokra jen na něj pomyslím a rozhodně není odřený ani za noční maraton nebo po náročném dni.

Odřený po jednom čísle? :P :lol:
Asi vadný kus :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 19:07
@Anonymní píše:
Muzu se te zeptat, jak dlouho ten váš vyčerpávající sex trvá? Abych to srovnala s tím našim šup sem šup tam :mrgreen:

Ale já se nechci s nikým srovnávat :nevim: ;) Mám to holt jinak…jen mě to zaujalo, tak to tak neprožívejte.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.11.23 19:10
@Anonymní píše:
Odřený po jednom čísle? :P :lol:
Asi vadný kus :P

Alespoň někdo nám tu ještě zvyšuje celkové skóre :lol: chybí mi akorát naše Guru Jára Josefuna :D

• Citovat
  • Upravit
75656
3.11.23 19:11
@Anonymní píše:

Protože jí strašně závidím. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová