Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
Jo jo, tohle chápu. To je čistá logika. Ale otázka o čem vypovídá např. množství ejakulatu ve vztahu těch dvou je zrovna taková hloupost jako počet souloži. O nicem to nevypovídá. Max o zdravé stravě chlapa, dostatečném prisunu tekutin a i to je diskutabilní. Každý má prý dáno, kolik se mu toho za celý život vytvoří![]()
A přesně tohle jsem svým odkazováním na irelevanci dané informace chtěla sdělit. ![]()
@Sonarka píše:
Jsem ráda, že ti tak moc leží na srdci mé blaho
Jo já to vždycky tajil a potlačoval, ale si moje tajná láska ![]()
@Lorre píše:
Já a nažhavit?A jak to dělám?
To je ale spíš nažhavení že tě výtočím ne, to zrovna umím dobře
No právě
![]()
@sirikit píše:
Tak se podle toho chovej.
@sirikit píše:
To ne, já už si holt milence nemůžu dovolit.
By mě zabil…
@Josefuna píše:
Asi odřené sliznice z tření, zřejmě to někdo při nedostatečném zvlhčení takhle má.
To si nemyslím, penis je dost citlivý a bez kondomů, když to bylo delší je dost citlivý poté a trošku bolavy může být taky. Já nemám problém s vlhkosti ale manželovi se to stávalo kdysi kdyz ještě měl větší výdrž a mohl i víckrát za sebou
@Lorre píše:
Jo já to vždycky tajil a potlačoval, ale si moje tajná láska
Já si to myslela
Ale buď opatrný, víš, že tu máš spoustu fanynek
![]()
@Josefuna píše:
Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu…
No prosimtě Josefo??
![]()
Bývaly doby, kdys ty svoje vysírky aspoň uváděla pod vlastním nickem. ![]()
Nj, stárneš a měkneš. ![]()
„Tess“ jsem bývala 18 let + nějakej roček s dalšími pány, takže se cítím svou bohatou praxí kvalifikována se k tématu vyjádřit, a pokud ty v tom vidíš závist, určitě to tak bude.
Jo, řešit v posteli, co zas blbě udělala manželka a kdy se nemůžeme vidět, protože prázdniny/rodinná dovolená/ Vánoce/narozeniny vnoučete…, to bejvaly časy… ![]()
Příspěvek upraven 03.11.23 v 21:01
@Sonarka píše:
Ne děkuji, dám si spíš Bohemku, ať to řádně oslavím![]()
Můžu Ti říkat Sonorka?
![]()
@Sonarka píše:
Dobře tedy, tak na zdraví🥂
Se chlastá, jo?
![]()
Jdu mrknout do špajzu…
![]()
Příspěvek upraven 03.11.23 v 21:04
@sirikit píše:znamená to jedine to , ze kazdy ma ten vztah , tak jak mu vyhovuje
Sakra.
Tak znovu a pomalu.
Nechápu, o čem vypovídá počet čísel za večer (Kvalita vztahu? Kvalita sexu? Kvalita zúčastněných pohlavních orgánů? Neschopnost vymyslet jiný večerní program pro dva?), a protože tu tyhle zmínky o počtech čítávám opakovaně, čas od času mi to nedá a optám se.
Ale už teda nebudu, protože odpovědi se, jak vidno, stejně nedoberu.
Spokojím se se závistivým závěrem "to je ale kanec!![]()
"
@Sonarka píše:ja se snad nevytahuju
Já určitě ideálního milence nemám… přiznávám se bez mučení![]()
Jen nemám potřebu se tady čímkoliv vytahovat, což mi tak u některých z vás přijde…Nemám to ráda u nikoho všeobecně, to si neberte osobně…a pokud to tak není a napsaly jste to jen z jakési euforie, tak se omlouvám
@Josefuna píše:
Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu…
to se po… mas to zapotřebí?
@Lorre píše:
A co bych pro tebe neudělal
No tak šup, čím mě vytočíš dnes?
![]()
@Cizinka 999 píše:
To si nemyslím, penis je dost citlivý a bez kondomů, když to bylo delší je dost citlivý poté a trošku bolavy může být taky. Já nemám problém s vlhkosti ale manželovi se to stávalo kdysi kdyz ještě měl větší výdrž a mohl i víckrát za sebou
Myslím, že i někteří muži mají ten nástroj citlivější tak nějak od přírody… můj milenec mě často usměrňuje…
Se do toho ani nemůžu pořádně obout
Si to schovám na Lorreho teda, ten je zvyklej na sádlo máslo
![]()
@Venetia ne neboj, u tebe jsem nikdy neměla pocit, že by jsi se chlubila
Ty jsi opačný případ… spíš se podceňuješ a vidíš vše zbytečně černě ![]()
@Sonarka píše:
KlidněA pročpak že..?
![]()
@Josefuna píše:
Protože každá si zde racionalizuje svoji situaci.
Sonorka žádný vztah ani nemá a sex párkrát do roka. Promrhané roky mládí, které rychle plynou.