Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75617
3.11.23 20:50
@tess50 píše:
Jo jo, tohle chápu. To je čistá logika. Ale otázka o čem vypovídá např. množství ejakulatu ve vztahu těch dvou je zrovna taková hloupost jako počet souloži. O nicem to nevypovídá. Max o zdravé stravě chlapa, dostatečném prisunu tekutin a i to je diskutabilní. Každý má prý dáno, kolik se mu toho za celý život vytvoří :nevim: :mrgreen:

A přesně tohle jsem svým odkazováním na irelevanci dané informace chtěla sdělit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30471
3.11.23 20:51
@Sonarka píše:
Jsem ráda, že ti tak moc leží na srdci mé blaho :P

Jo já to vždycky tajil a potlačoval, ale si moje tajná láska :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 20:52
@Lorre píše:
Já a nažhavit? :think: A jak to dělám? :mrgreen:
To je ale spíš nažhavení že tě výtočím ne, to zrovna umím dobře :jazyk:

No právě :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.11.23 20:53
@sirikit píše:
Tak se podle toho chovej. :kytka:
@sirikit píše:
To ne, já už si holt milence nemůžu dovolit. :nevim:
By mě zabil… :roll:
@Josefuna píše:
Asi odřené sliznice z tření, zřejmě to někdo při nedostatečném zvlhčení takhle má. :D

To si nemyslím, penis je dost citlivý a bez kondomů, když to bylo delší je dost citlivý poté a trošku bolavy může být taky. Já nemám problém s vlhkosti ale manželovi se to stávalo kdysi kdyz ještě měl větší výdrž a mohl i víckrát za sebou

• Citovat
  • Upravit
30471
3.11.23 20:55
@Sonarka píše:
No právě :jazyk: :mrgreen:

A co bych pro tebe neudělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 20:56
@Lorre píše:
Jo já to vždycky tajil a potlačoval, ale si moje tajná láska :andel:

Já si to myslela :* Ale buď opatrný, víš, že tu máš spoustu fanynek :nevim: :P

• Citovat
  • Upravit
75617
3.11.23 20:59
@Josefuna píše:
Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu… :D

No prosimtě Josefo?? 8o 8o
Bývaly doby, kdys ty svoje vysírky aspoň uváděla pod vlastním nickem. :roll:
Nj, stárneš a měkneš. ;)
„Tess“ jsem bývala 18 let + nějakej roček s dalšími pány, takže se cítím svou bohatou praxí kvalifikována se k tématu vyjádřit, a pokud ty v tom vidíš závist, určitě to tak bude.
Jo, řešit v posteli, co zas blbě udělala manželka a kdy se nemůžeme vidět, protože prázdniny/rodinná dovolená/ Vánoce/narozeniny vnoučete…, to bejvaly časy… :srdce:

Příspěvek upraven 03.11.23 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75617
3.11.23 21:00
@Sonarka píše:
Ne děkuji, dám si spíš Bohemku, ať to řádně oslavím :P :jazyk:

Můžu Ti říkat Sonorka? :hug: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75617
3.11.23 21:04
@Sonarka píše:
Dobře tedy, tak na zdraví ;) 🥂

Se chlastá, jo? :dance: :srdce:
Jdu mrknout do špajzu… :P :P :P

Příspěvek upraven 03.11.23 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
@sirikit píše:
Sakra.
Tak znovu a pomalu.
Nechápu, o čem vypovídá počet čísel za večer (Kvalita vztahu? Kvalita sexu? Kvalita zúčastněných pohlavních orgánů? Neschopnost vymyslet jiný večerní program pro dva?), a protože tu tyhle zmínky o počtech čítávám opakovaně, čas od času mi to nedá a optám se.
Ale už teda nebudu, protože odpovědi se, jak vidno, stejně nedoberu.
Spokojím se se závistivým závěrem "to je ale kanec! :palec: :potlesk: "
znamená to jedine to , ze kazdy ma ten vztah , tak jak mu vyhovuje
nekdo zavaruje a pece domaci chleba , nekdo resi svetove problemy , nekdo si podia u vinka a nekdo si da par cisel :mrgreen: a nekdo jede 100 km na kole :D
@Sonarka píše:
Já určitě ideálního milence nemám… přiznávám se bez mučení :P :mrgreen:
Jen nemám potřebu se tady čímkoliv vytahovat, což mi tak u některých z vás přijde… :nevim: Nemám to ráda u nikoho všeobecně, to si neberte osobně…a pokud to tak není a napsaly jste to jen z jakési euforie, tak se omlouvám ;)
ja se snad nevytahuju :D my jsme rádi , ze to dame jednou :D
@Josefuna píše:
Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu… :D

to se po… mas to zapotřebí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
@Lorre píše:
A co bych pro tebe neudělal :mrgreen:

No tak šup, čím mě vytočíš dnes? :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 21:08
@Cizinka 999 píše:
To si nemyslím, penis je dost citlivý a bez kondomů, když to bylo delší je dost citlivý poté a trošku bolavy může být taky. Já nemám problém s vlhkosti ale manželovi se to stávalo kdysi kdyz ještě měl větší výdrž a mohl i víckrát za sebou

Myslím, že i někteří muži mají ten nástroj citlivější tak nějak od přírody… můj milenec mě často usměrňuje… :nevim: :cert: Se do toho ani nemůžu pořádně obout :cert: :mrgreen: Si to schovám na Lorreho teda, ten je zvyklej na sádlo máslo :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 21:09
@sirikit píše:
Můžu Ti říkat Sonorka? :hug: :hug: :dance:

Klidně :D A pročpak že..? :lol: :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 21:26

@Venetia ne neboj, u tebe jsem nikdy neměla pocit, že by jsi se chlubila :) Ty jsi opačný případ… spíš se podceňuješ a vidíš vše zbytečně černě :D

• Citovat
  • Upravit
75617
3.11.23 21:26
@Sonarka píše:
Klidně :D A pročpak že..? :lol: :think:
@Josefuna píše:
Protože každá si zde racionalizuje svoji situaci.
Sonorka žádný vztah ani nemá a sex párkrát do roka. Promrhané roky mládí, které rychle plynou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová