Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlustá Berta32 píše:
Kdo se nezajímá o moderní dějiny, bude je muset opakovat
Ale, ve tvém případě je stejně důležitější je být hlavně ta mužem nedotčená.
A to by mě zrovna zajímalo. ![]()
Nevadilo by ti, kdyby byla při tom všem úplně nevzdělaná? ![]()
@OpenHearted píše: Škádlení je náhodou fajn.
Dokonce mě by i chlap na škádlení asi sbalil.Líbí se mi když se mě chlap nebojí a pošťuchuje mě.
A vzpomněla jsme si jak mě spolužák na základce zlobil, abych ho honila po celé škole.To mě to běhání fakt bavilo.
Jo to sem si taky myslel, že je to projev lásky ve stylu co se skadliva to se rádo miva, než mě tedy nakopla ta holka s podpatkama do koulí. Asi to necítila stejně ![]()
@Sonarka píše:![]()
Jo někdy je pošťuchování fajn, ale já spíš ráda provokuju, než jsem provokovánaTo mám právě teď s tím „novým“ objevem… do něj hrozně ráda rýpu
A on na mě pak vždycky, že dostanu na p.rdel
![]()
Tak jsem zvědavá kdy
![]()
Hlavně bys měla přestat žrát ty zmrzliny a sladkosti, jinak na tvůj zadek bude potřebovat minimálně hrablo na snih abys vůbec něco cítila ![]()
@Lorre píše:
Jo to sem si taky myslel, že je to projev lásky ve stylu co se skadliva to se rádo miva, než mě tedy nakopla ta holka s podpatkama do koulí. Asi to necítila stejně
Jaj to mě mrzí. ![]()
@Černá Madonna píše:
Ale, ve tvém případě je stejně důležitější je být hlavně ta mužem nedotčená.
A to by mě zrovna zajímalo.
Nevadilo by ti, kdyby byla při tom všem úplně nevzdělaná?
Já se umim bavit třeba i se selkou, ale mam rád, když se o něco člověk zajímá, o něco co zajímá i mě
je to pak lepší ![]()
Tady si někdo myslí, že mladé holky jsou blboučké, spíš naivní v emocích (což je dobře
) - ale často se o něco zajímají - ty starší už naopak často jen o děti a praní prádla a vaření ![]()
@Lorre píše:
Jo to sem si taky myslel, že je to projev lásky ve stylu co se skadliva to se rádo miva, než mě tedy nakopla ta holka s podpatkama do koulí. Asi to necítila stejně
No, po dnešku bych možná udělala to stejný. ![]()
Ale, máš štěstí, že já to vidím přece jen trochu jinýma očima. ![]()
Takže, pak bych měla stejně určité tendence tě ošetřovat. ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Já se umim bavit třeba i se selkou, ale mam rád, když se o něco člověk zajímá, o něco co zajímá i měje to pak lepší
Tady si někdo myslí, že mladé holky jsou blboučké, spíš naivní v emocích (což je dobře
) - ale často se o něco zajímají - ty starší už naopak často jen o děti a praní prádla a vaření
@OpenHearted píše:
Jaj to mě mrzí.
Mě ne. ![]()
Zřejmě si to zasloužil.
Teď už to chápu.
Je drzej a neumí se chovat k ženám.
Zkrátka postrádá veškerou úctu i empatii. ![]()
@Lorre píše:
Hlavně bys měla přestat žrát ty zmrzliny a sladkosti, jinak na tvůj zadek bude potřebovat minimálně hrablo na snih abys vůbec něco cítila
Neboj, už jsem nasadila dietu
![]()
Můj zadek bude mňam
A doufám, že to bude na holou
![]()
@Černá Madonna píše:
Mě ne.
Zřejmě si to zasloužil.
Teď už to chápu.
Je drzej a neumí se chovat k ženám.
Zkrátka postrádá veškerou úctu i empatii.
To není poprvé co slyším. takovou stížnost na můj charakter
. Co už no, to se nezmění
@OpenHearted píše:
Přeju Ti to.
Děkuji…
Tak teď už jen aby se rozhoupal on ![]()
@Anonymní píše:
Ale prozivas to tady hlavně ty. A diagnostikuješ nás, ze náš sex je ve stylu šup tam šup sem. Jinak to přece není možné, ze jo?
Jsem už holt taková… vše prožívám naplno
![]()
@Cizinka 999 píše:
Slapla ti na kuri oko? Kliiidek.
Tady se nebudete přece hadat, který milenec ke lepší. Každá má své důvody, proč s tím svým je
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. t
V posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence
Takové hezké ranní přiznání při sobotě
Ale muselo to ven
Takže Lorre už nemusíš mít komplexy
![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Holky vy co máte anální a vaginální orgasmy, opravdu je pro vás tak těžké se udělat do pár minut?![]()
U mých holek to tak nějak šlo (kratší vztahy), pokud to teda uměly taky vůbec
Tady v debatách o orgasmu jakoby byly ty ženský úplně neschopný nebo chtěly po mužích nějaký hodinový aerobik
No vedle v diskuzi o orgasmech
Pirko, diskuzi o orgasmech jsem necetla, tak ti to pisu sem. Musis se soustredit na ten bod, hlavne neprestavat, nevytahovat! Nekličkovat jak motorkar, kdyz se nudi na silnici. Pak ten prvni O jde tak do 5 minut. Ty ostatni uz jsou pak easy, kdykoli si chlapa pritisknes, po 1-2 minutach. Je to fyzika, trít Gbod ocasem.
@OpenHearted píše: Škádlení je náhodou fajn.
Dokonce mě by i chlap na škádlení asi sbalil.Líbí se mi když se mě chlap nebojí a pošťuchuje mě.
A vzpomněla jsme si jak mě spolužák na základce zlobil, abych ho honila po celé škole.To mě to běhání fakt bavilo.
Projevy jsou různé.
mne taky na základce někteří kluci třeba brali tužku, penál… Já to brala jako provokaci a otravovani v té době. Ale pak mně na srazu po letech řekli, že to bylo kvůli tomu, abych si jich vubec všimla. ![]()