Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15891
4.11.23 01:43
@Tlustá Berta32 píše:
Kdo se nezajímá o moderní dějiny, bude je muset opakovat :nevim:

Ale, ve tvém případě je stejně důležitější je být hlavně ta mužem nedotčená.
A to by mě zrovna zajímalo. :think:
Nevadilo by ti, kdyby byla při tom všem úplně nevzdělaná? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30511
4.11.23 01:51
@OpenHearted píše: Škádlení je náhodou fajn. :mrgreen:
Dokonce mě by i chlap na škádlení asi sbalil. :mrgreen: Líbí se mi když se mě chlap nebojí a pošťuchuje mě.
A vzpomněla jsme si jak mě spolužák na základce zlobil, abych ho honila po celé škole. :mrgreen: To mě to běhání fakt bavilo. :mrgreen:

Jo to sem si taky myslel, že je to projev lásky ve stylu co se skadliva to se rádo miva, než mě tedy nakopla ta holka s podpatkama do koulí. Asi to necítila stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30511
4.11.23 01:56
@Sonarka píše: :mrgreen: :mrgreen:
Jo někdy je pošťuchování fajn, ale já spíš ráda provokuju, než jsem provokována :mrgreen: To mám právě teď s tím „novým“ objevem… do něj hrozně ráda rýpu :mrgreen: A on na mě pak vždycky, že dostanu na p.rdel :mrgreen: :P Tak jsem zvědavá kdy :mrgreen: :P

Hlavně bys měla přestat žrát ty zmrzliny a sladkosti, jinak na tvůj zadek bude potřebovat minimálně hrablo na snih abys vůbec něco cítila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
4.11.23 01:56
@Lorre píše:
Jo to sem si taky myslel, že je to projev lásky ve stylu co se skadliva to se rádo miva, než mě tedy nakopla ta holka s podpatkama do koulí. Asi to necítila stejně :lol:

Jaj to mě mrzí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
4.11.23 02:05
@Černá Madonna píše:
Ale, ve tvém případě je stejně důležitější je být hlavně ta mužem nedotčená.
A to by mě zrovna zajímalo. :think:
Nevadilo by ti, kdyby byla při tom všem úplně nevzdělaná? ;)

Já se umim bavit třeba i se selkou, ale mam rád, když se o něco člověk zajímá, o něco co zajímá i mě :nevim: je to pak lepší :nevim:

Tady si někdo myslí, že mladé holky jsou blboučké, spíš naivní v emocích (což je dobře :* ) - ale často se o něco zajímají - ty starší už naopak často jen o děti a praní prádla a vaření :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15891
4.11.23 02:12
@Lorre píše:
Jo to sem si taky myslel, že je to projev lásky ve stylu co se skadliva to se rádo miva, než mě tedy nakopla ta holka s podpatkama do koulí. Asi to necítila stejně :lol:

No, po dnešku bych možná udělala to stejný. :mrgreen:
Ale, máš štěstí, že já to vidím přece jen trochu jinýma očima. :nevim:
Takže, pak bych měla stejně určité tendence tě ošetřovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15891
4.11.23 02:18
@Tlustá Berta32 píše:
Já se umim bavit třeba i se selkou, ale mam rád, když se o něco člověk zajímá, o něco co zajímá i mě :nevim: je to pak lepší :nevim:Tady si někdo myslí, že mladé holky jsou blboučké, spíš naivní v emocích (což je dobře :* ) - ale často se o něco zajímají - ty starší už naopak často jen o děti a praní prádla a vaření :nevim:
:lol:
Njn, takový je život.
Ve dvaceti i třiceti mě zajímaly jen pěkný hadříky, kosmetika atp. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15891
4.11.23 02:34
@OpenHearted píše:
Jaj to mě mrzí. :mrgreen:

Mě ne. :D
Zřejmě si to zasloužil.
Teď už to chápu.
Je drzej a neumí se chovat k ženám.
Zkrátka postrádá veškerou úctu i empatii. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 03:24
@Lorre píše:
Hlavně bys měla přestat žrát ty zmrzliny a sladkosti, jinak na tvůj zadek bude potřebovat minimálně hrablo na snih abys vůbec něco cítila :mrgreen:

Neboj, už jsem nasadila dietu :nevim: :P
Můj zadek bude mňam :P :mrgreen: A doufám, že to bude na holou :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30511
4.11.23 03:55
@Černá Madonna píše:
Mě ne. :D
Zřejmě si to zasloužil.
Teď už to chápu.
Je drzej a neumí se chovat k ženám.
Zkrátka postrádá veškerou úctu i empatii. :(

To není poprvé co slyším. takovou stížnost na můj charakter :pankac:. Co už no, to se nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 03:59
@OpenHearted píše:
Přeju Ti to. :kytka:

Děkuji… :* :andel: Tak teď už jen aby se rozhoupal on :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 04:45
@Anonymní píše:
Ale prozivas to tady hlavně ty. A diagnostikuješ nás, ze náš sex je ve stylu šup tam šup sem. Jinak to přece není možné, ze jo? :mrgreen:

Jsem už holt taková… vše prožívám naplno :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 04:56
@Cizinka 999 píše:
Slapla ti na kuri oko? Kliiidek.
Tady se nebudete přece hadat, který milenec ke lepší. Každá má své důvody, proč s tím svým je

Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. t :nevim: V posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence :nevim: :* Takové hezké ranní přiznání při sobotě :mrgreen: Ale muselo to ven :mrgreen: Takže Lorre už nemusíš mít komplexy :lol: :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23931
4.11.23 07:08
@Tlustá Berta32 píše:
Holky vy co máte anální a vaginální orgasmy, opravdu je pro vás tak těžké se udělat do pár minut? :nevim:

U mých holek to tak nějak šlo (kratší vztahy), pokud to teda uměly taky vůbec :nevim:

Tady v debatách o orgasmu jakoby byly ty ženský úplně neschopný nebo chtěly po mužích nějaký hodinový aerobik :nevim:

No vedle v diskuzi o orgasmech :nevim:

Pirko, diskuzi o orgasmech jsem necetla, tak ti to pisu sem. Musis se soustredit na ten bod, hlavne neprestavat, nevytahovat! Nekličkovat jak motorkar, kdyz se nudi na silnici. Pak ten prvni O jde tak do 5 minut. Ty ostatni uz jsou pak easy, kdykoli si chlapa pritisknes, po 1-2 minutach. Je to fyzika, trít Gbod ocasem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 07:13
@OpenHearted píše: Škádlení je náhodou fajn. :mrgreen:
Dokonce mě by i chlap na škádlení asi sbalil. :mrgreen: Líbí se mi když se mě chlap nebojí a pošťuchuje mě.
A vzpomněla jsme si jak mě spolužák na základce zlobil, abych ho honila po celé škole. :mrgreen: To mě to běhání fakt bavilo. :mrgreen:

Projevy jsou různé. :mrgreen: mne taky na základce někteří kluci třeba brali tužku, penál… Já to brala jako provokaci a otravovani v té době. Ale pak mně na srazu po letech řekli, že to bylo kvůli tomu, abych si jich vubec všimla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová